program/aplikace pro organizaci aku packů

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
bender
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od bender »

Mimochodem, k čemu je celková odebraná kapacita za životnost aku??

Tolik tovaren na vyroby Lipol zase az tak moc neni, takze jedna tovarna dela Zippy, Rhina, Turnigy....nehlede na to ze na nazvu az tak moc nezalezi, jde o zvladnuti te dane technologie a postupu coz pak dela ten rozdil v zivotnosti lipol.

Kdyz bych se chtel babrat se zapisem letovych udaju tak by bylo pro me dulezite:

sila vetru posobici na model,
odlitany cas,
dobita kapacita

coz by pak mohlo slouzit na zhodnoceni kvality baterek, jinak to dle meho nazoru nema cenu.

Pokud mi bude doma lezet v idealnich podminkach lipol druha stejna lipol bude "idelane" pouzivana v modelu, tak skladovana mi vydrzi urco dele :wink:
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od zdendys »

Ahojky,
hoši vůbec neřešte, proč si někdo něco zapisuje.
Jsou různé obscese, to je jedna z nich. I já ji mám, ale takovou malou.
(Zapisuju každý měsíc spotřebu vody, plynu a elektriky.)
Někdy zápisky mají velký smysl, někdy malý, někdy žádný.
Je to věc každého, co si kde čmárá a přepočítává.
A se spotřebou u auta, to mám tak, že nevím, kolik mi to žere,
je mi to jedno( nemám potřebu machrovat, že jezdím za xx litrů), jak mám prázdnou nádrž tak dokoupím...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
galnar
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od galnar »

koulinek píše:
bender píše:K cemu ti je jako dobre pocitat kolik jsi nalital hodin, pocet nabiti, atd?

Pokud je lipol dobra-litas, pokud ne-koupis novou...asi mi neco unika :D

Ono nemusí jít jen o ty akumulátory, třeba někdo může chcít sledovat taky to, s kterým modelem toho kolik nalétá, kolik do toho nasype za opravy (což většinou spíš ani rači nechce vědět) a další možné zajímavé parametry.

Pokud by se moc neřešila grafika tak je to pár tabulek v databázi a něco řádek php kodu. Spíše jde o to rozmyslet tu logiku a co vše by to mělo obsahovat.

Tak tak.. Zvědavost je potvora. Co mě nejvíc asi zajímá je ten počet cyklů u aku, nalítaný čas u modelu, nalítaný čas celkově a náklady na jednotku času. Ono stačí pár údajů a už se z toho dají vytáhnout zajímavý věci.

Hledat jsem už přestal, naprogramuju si něco sám a až to bude v nějakým rozumným stavu, tak to pustím do světa.. Představu co a jak už mám.
galnar
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od galnar »

Tak jsem právě dodělal aspoň základní funkce. Prozatím funguje přidávání modelů, akupacků, dál pak evidence nabíjení a letů. U akupacků se počítá počet cyklů, vypisují se jednotlivá nabíjení, je možné vyplnit i další info (Ri, atd.). U modelů se pak hlavně počítá nalítaný čas modelu a zobrazují jednotlivý lety.

Zatím to jede jen v testovacím režimu, ale pokud někdo překousne občasný chybky (snažím se je odstraňovat hned jak na ně přijdu, ale vždycky se najde další) nebo divný chování a výpadky když se v tom budu zrovna vrtat, tak se už klidně může registrovat. Pomůže mě to i v tom, že budu mít víc materiálu na testování. Data by mizet neměla, vkládání je hotový a (snad) odzkoušený, takže co si tam kdo vloží, to by mu mělo vydržet i do ostrýho provozu.

Teď plánuju udělat nějakou jednoduchou administraci, pak se vrhnu na různý grafy a statistiky.
Ve službě - FunCub, Tiger Trainer (Sp 2t), Lazy Bee (El), Mini Swift a Čmelda (Sp 4t)
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“