RCmania na FB

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od petr-powder »

corsair píše:
Bizon píše:
mikvalik píše:
m2 píše:a načo je to dobré?

Na hovno :wink:

Uf, jsu rád že tu nejsu jediný kdo nebude IN a nepřidá se na Facebook RC Manie...

Už jsem se bál že se celá RCmania přesune na tu prokletou sociální síť, jejiž součástí se rozhodně stát nehodlám...

neboj se zdravým rozumem je nás víc

myslíš, že to, jestli je někdo na facebooku nebo není má něco společného se zdravým rozumem? Já si spíše myslím, že pokud to prezentuješ takto a dáváš tím najevo svůj názor, že kdo je na facebooku, nemá zdravý rozum, povyšuješ se zcela zbytečně nad druhé a prokazuješ tím naopak svůj problém s vlastním rozumem ;-)
LUJdeCHUJ
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od LUJdeCHUJ »

přestože jsem chuj tak si taky myslím že nemáte zdravý rozum :wink:

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/207 ... azeni.html
DX6i,Messerschmit BF-109,Parabolic-Robbe,Capriol-Scorpio,
Micron,Etalon-LSmodel,BuggyRanger-Reely
were
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od were »

byt na FB nebo na RC manii nebo kdekoliv na internetu je jedna vec, a nekam zadavat soukrome udaje je vec uplne jina :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Andy1pl
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Andy1pl »

Bizon píše:
mikvalik píše:
m2 píše:a načo je to dobré?

Na hovno :wink:
Uf, jsu rád že tu nejsu jediný kdo nebude IN a nepřidá se na Facebook RC Manie...
Už jsem se bál že se celá RCmania přesune na tu prokletou sociální síť, jejiž součástí se rozhodně stát nehodlám...

Jsem rad ze nejsem "egzot" bez FB nebo co ... RC Mania mi uplne staci, a mit hafo "cyber-kamaradu" - nic pro me ... radsi si dam pivko na akci s lidma ze kteryma se znam ... :wink: treba z RC Manii
tox232
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od tox232 »

Už jsme tady jednou ksichtoknihu řešily viz.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ha&start=0
http://tox232.webnode.cz
arda1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od arda1 »

Tak jsem chorý mozek - jsem na FB - vy bez kteří tady křičíte -o vás si myslím to stejné já.... :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
baxiik
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od baxiik »

tox232 píše:
maroslong píše:To: baxiik
Sorry, úplne OT, ale nevieš náhodou ako sa volá ten diel Pat a Mat z ktorého máš obrázok pod nickom? Dík. :wink:

Jaá myslím že Pat a Mat Modeláři :)

Tak to není ono :(

Ta fotka je bohužel pouze z PAT a MAT kalendáře :( Prostě jsem to oskenoval a hodil sem. Někdo se mě na to už tady ptal... Ten díl "modeláři" znám a z toho to určitě není :wink:
I pád na držku je pohyb dopředu...
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Kopec77 »

Pane bože proč má někdo potřebu vykládat že někde nemá profil nebo že něco někde nemá založeno. Budou stovky serverů na kterých nejste ani nebudete to nám je sem chcete všechny psát? Tak začněte kdo neni na Twitter, Digg, Lide, Myspce, amateri, Technorati, mnoho fotoserverů a DF atd atd...

Strašně nás to všechny zajímá kdo kde neni.
LV
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od LV »

Kopec77 píše:Pane bože proč má někdo potřebu vykládat že někde nemá profil nebo že něco někde nemá založeno. Budou stovky serverů na kterých nejste ani nebudete to nám je sem chcete všechny psát? Tak začněte kdo neni na Twitter, Digg, Lide, Myspce, amateri, Technorati, mnoho fotoserverů a DF atd atd...

Strašně nás to všechny zajímá kdo kde neni.

Ja tam všade niesom :D
Aj na asociálnej sieti FB som iba kôli tomu že som si nemohol otvoriť odkazy, ktoré mi posielali kamaráti. :evil:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
JMalik

#25 Příspěvek od JMalik »

arda1 píše:Tak jsem chorý mozek - jsem na FB - vy bez kteří tady křičíte -o vás si myslím to stejné já.... :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT

Taky už Ti z toho začíná lehce hrabat :lol: :lol: :lol:
(Jestli někdo sleduje Ty tvoje odkazy tady pod čarou, tak to je jako v deníčku -náctiletých děvčat. Vlastně tam postupně na sebe vybleješ všechno :lol: )
Zamysli se nad tím, nelez na ty přiblblé servery.......
arda1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od arda1 »

Myslíš? Tak jo - ty jsi tady tvrďák a borec - já jen ufňukaný parchant - fakt jsi třída - pokud jednou dospěji tak než tohle raději zůstanu puberťákem.....!! :wink: :lol: :lol: :lol:
HonzaS

#27 Příspěvek od HonzaS »

lepší vlákno tu dlouho nebylo. Nechcete se exoti přetahovat kdo z vás nemá mobil? nebo email? :roll:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
JMalik

#28 Příspěvek od JMalik »

arda1 píše:Myslíš? Tak jo - ty jsi tady tvrďák a borec - já jen ufňukaný parchant - fakt jsi třída - pokud jednou dospěji tak než tohle raději zůstanu puberťákem.....!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Říkám Ti to v dobrém, jednou to někdo otočí proti Tobě ve zlém.
Dělej jak myslíš.
:wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od arda1 »

Sry ale já nestřídám baby jako ponožky -a jestli nějakou miluji tak te to moje věc- a ty tvoje kecy a poučování si strč někam - nejsem na to zvědavej - to myslím upřímně......arda1BOT
JMalik

#30 Příspěvek od JMalik »

No mě jenom vadí číst ty všemožné slinty o ničem pod těma příspěvkama, protože si myslím, že to tam nepatří a znepřehledňuje to diskusi.
Tak jsem to taky tak napsal a nemyslím si, že to je poučování.
Zařiď se v tom po svém. Víc k tomu nemám.
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“