Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Uf, jsu rád že tu nejsu jediný kdo nebude IN a nepřidá se na Facebook RC Manie...
Už jsem se bál že se celá RCmania přesune na tu prokletou sociální síť, jejiž součástí se rozhodně stát nehodlám...
neboj se zdravým rozumem je nás víc
myslíš, že to, jestli je někdo na facebooku nebo není má něco společného se zdravým rozumem? Já si spíše myslím, že pokud to prezentuješ takto a dáváš tím najevo svůj názor, že kdo je na facebooku, nemá zdravý rozum, povyšuješ se zcela zbytečně nad druhé a prokazuješ tím naopak svůj problém s vlastním rozumem
Uf, jsu rád že tu nejsu jediný kdo nebude IN a nepřidá se na Facebook RC Manie... Už jsem se bál že se celá RCmania přesune na tu prokletou sociální síť, jejiž součástí se rozhodně stát nehodlám...
Jsem rad ze nejsem "egzot" bez FB nebo co ... RC Mania mi uplne staci, a mit hafo "cyber-kamaradu" - nic pro me ... radsi si dam pivko na akci s lidma ze kteryma se znam ... treba z RC Manii
maroslong píše:To: baxiik Sorry, úplne OT, ale nevieš náhodou ako sa volá ten diel Pat a Mat z ktorého máš obrázok pod nickom? Dík.
Jaá myslím že Pat a Mat Modeláři
Tak to není ono
Ta fotka je bohužel pouze z PAT a MAT kalendáře Prostě jsem to oskenoval a hodil sem. Někdo se mě na to už tady ptal... Ten díl "modeláři" znám a z toho to určitě není
Pane bože proč má někdo potřebu vykládat že někde nemá profil nebo že něco někde nemá založeno. Budou stovky serverů na kterých nejste ani nebudete to nám je sem chcete všechny psát? Tak začněte kdo neni na Twitter, Digg, Lide, Myspce, amateri, Technorati, mnoho fotoserverů a DF atd atd...
Kopec77 píše:Pane bože proč má někdo potřebu vykládat že někde nemá profil nebo že něco někde nemá založeno. Budou stovky serverů na kterých nejste ani nebudete to nám je sem chcete všechny psát? Tak začněte kdo neni na Twitter, Digg, Lide, Myspce, amateri, Technorati, mnoho fotoserverů a DF atd atd...
Strašně nás to všechny zajímá kdo kde neni.
Ja tam všade niesom Aj na asociálnej sieti FB som iba kôli tomu že som si nemohol otvoriť odkazy, ktoré mi posielali kamaráti.
arda1 píše:Tak jsem chorý mozek - jsem na FB - vy bez kteří tady křičíte -o vás si myslím to stejné já.... arda1BOT
Taky už Ti z toho začíná lehce hrabat (Jestli někdo sleduje Ty tvoje odkazy tady pod čarou, tak to je jako v deníčku -náctiletých děvčat. Vlastně tam postupně na sebe vybleješ všechno )
Zamysli se nad tím, nelez na ty přiblblé servery.......
Myslíš? Tak jo - ty jsi tady tvrďák a borec - já jen ufňukaný parchant - fakt jsi třída - pokud jednou dospěji tak než tohle raději zůstanu puberťákem.....!!
arda1 píše:Myslíš? Tak jo - ty jsi tady tvrďák a borec - já jen ufňukaný parchant - fakt jsi třída - pokud jednou dospěji tak než tohle raději zůstanu puberťákem.....!!
Říkám Ti to v dobrém, jednou to někdo otočí proti Tobě ve zlém.
Dělej jak myslíš.
Sry ale já nestřídám baby jako ponožky -a jestli nějakou miluji tak te to moje věc- a ty tvoje kecy a poučování si strč někam - nejsem na to zvědavej - to myslím upřímně......arda1BOT
No mě jenom vadí číst ty všemožné slinty o ničem pod těma příspěvkama, protože si myslím, že to tam nepatří a znepřehledňuje to diskusi.
Tak jsem to taky tak napsal a nemyslím si, že to je poučování.
Zařiď se v tom po svém. Víc k tomu nemám.