Walkera 180 Z - první crash...

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
ozzzy

#16 Příspěvek od ozzzy »

Díky díky díky... a proč myslíte že by byla chyba to zkusit přilepit?
XXX666

#17 Příspěvek od XXX666 »

To si ako dokázal?
W.A.L.K.E.R.A H.I.K.O 400, TREX 600n beastx fbl, WK2801 PRO, KingMax T810
walkera zakupená www.metaheli.eu
VEĽA LUDI NADAVA NA WALKERU A SAMI LIETAJU NA UPLNEJ CHUJOVINE TYPU HK 450, HK 500 A HK 600 W.A.L.K.E.R.A JE SUPER ZNAČKA!
ozzzy

třepání k nas*ání...

#18 Příspěvek od ozzzy »

Tak jsem vyměnil kolečko a šel lítat do garáže. Heli krásně poslouchala. Akorát se mi zdálo, že se semtam při ubrání plynu malilinko zatřepotala. Myslel jsem že jsem měl třeba vůli na cvičném kříži. Ale bylo to zanedbatelné a neřešil to.
Druhý den celý spokojený a natěšený jsem se dostal do tělocvičny, zvedl heli cca 1,5 m vysoko a najednou prásk a šla na zem. Něco se jakoby tam uvolnilo, nebo přeskočilo. Ted se vrtulník při držení v ruce šíleně třepe, vibruje a asi nemá ani takový výkon a tlak pod vrtulí. Nevíte kde bych měl hledat problém?
ozzzy

#19 Příspěvek od ozzzy »

Tak problém je v držáku ocasní vrtulky. Ten imbus co byl u vrtulníku je ale měkký jak bahno. Nevíte náhodou kolikátka to je? Moc k sehnání není, takže ho asi budu muset objednat... Při pokusu o vyšroubování se mi jeho konec úplně zakulatil... :evil:
corona

#20 Příspěvek od corona »

ozzzy píše:Tak problém je v držáku ocasní vrtulky. Ten imbus co byl u vrtulníku je ale měkký jak bahno. Nevíte náhodou kolikátka to je? Moc k sehnání není, takže ho asi budu muset objednat... Při pokusu o vyšroubování se mi jeho konec úplně zakulatil... :evil:

V katalogu není rozměr?
ozzzy

#21 Příspěvek od ozzzy »

corona píše:
ozzzy píše:Tak problém je v držáku ocasní vrtulky. Ten imbus co byl u vrtulníku je ale měkký jak bahno. Nevíte náhodou kolikátka to je? Moc k sehnání není, takže ho asi budu muset objednat... Při pokusu o vyšroubování se mi jeho konec úplně zakulatil... :evil:

V katalogu není rozměr?

Joo tak já asi nevím o jaký katalog jde... :roll:
corona

#22 Příspěvek od corona »

ozzzy píše:
corona píše:

V katalogu není rozměr?

Asi od Fordu Pinto, ale hlavně ne od Walkera CB 180 Z.... :roll: :roll: :roll:
ozzzy

#23 Příspěvek od ozzzy »

corona píše:
ozzzy píše:
corona píše:

V katalogu není rozměr?

Asi od Fordu Pinto, ale hlavně ne od <a> WALKERA</a> CB 180 Z.... :roll: :roll: :roll:

Noo dobrý no...
Chtěl jsem tím říct, že o žádném katalogu walkery nic nevím... budu se příště tedy vyjadřovat celou větou...

Vím, že třeba SW katalog součástek má opel-auta, ale katalog walkery nemám...
ozzzy

#24 Příspěvek od ozzzy »

Ale je to fuk. O víkendu bych měl mít ty malé inbusáky půjčené. Podle toho si pak objednám z netu. V kamenném obchodě prostě nikde nemají...
corona

#25 Příspěvek od corona »

ozzzy píše:...
Vím, že třeba SW katalog součástek má opel-auta, ale katalog walkery nemám...
http://www.walkera.com/en1/download.jsp?t=exploded
ozzzy

#26 Příspěvek od ozzzy »

Díky moc. To je dobrá věc.
Bohužel tam je označený typ šroubu LS-GB/T77-M2*2 ale (alespoň já) z toho nepoznám jaký imbus je k tomu potřeba :roll:
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“