RiMr píše:KarelSkala píše:Prostě si modul povytáhneš a aby neplandal na tom kablíku k anténě, tak si ho na spodní straně vysílačky třeba zajistíš izolepou.
Ač majitel několika T9x, nemám slov...
Když nemáš slov tak to sem vůbec nepiš.
RiMr píše:Budu si psát kde budu chtít a co budu chtít, pokud admin neurčí jinak, což ty jak je mi známo nejsi![]()
Jen chci ochránir nebožáka začátečníka od toho překvapení, až mu při lítání spadne éro, protože bude mít od neustálého šmajchlování s modulem ožvýkaný kabel k anténě. Pak tu bude téma jaký je T9x vergl že s ní spadl a po zjištění příčiny a vysvětlení problému bude nas*aný že ho na to nikdo neupozornil.
Proto ho na to upozorňuju. Jak se zařídí je jeho věc. Jestli podle tvého názoru "T9x je boží a nemá chybu, obzvláště s tou izolepou dole a kdo do ní křivým slovem vejde, tomu hlava sejde", nebo podle mého "T9x je bezva, ale dávej bacha a moc s tím modulem nekramař".
Nejde o nepohodlí, ale o funkci. Howgh. Dál k tomu nemám co říct.
mikvalik píše:Mi řekni, co je na tom kromě toho, že to má revers dobrýho?
Dobrý by to bylo tak možná v minulým storočí
mikvalik píše:A nebo do Optika, či jemu podobných a hlavně vyzkoušených rádií, u kterých nebude muset něco lepit izolepou, nebo mít v rádiu funkce někdy z 90-týho.
![]()
![]()
UŤU píše:Tak jsem se rothodnul pro tu Rc soupravu Turnigy 9x. Jen se chci ještě optat jestli mi to bude šlapat na simulátoru když to propojím na 4 kanálový USB převodník k vysílačkám (http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/312095/) přímo do PC?
UŤU píše:A ještě jaké FMS a odkud mi doporučíte? Zjistil jsem že jich je víc druhů, který je to nej?
UŤU píše:Je možné někde sehnat (stáhnout ) český manuál k Turnigy 9x ?