Pořádný kus Mustanga P51 na HC

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
Drondys

#16 Příspěvek od Drondys »

RiMr píše:
BacilBA píše:Už to pod tým aj rozoberajú v diskusii, že to bude omyl v údajoch.
Aj váha zodpovedá rozpätiu väčšiemu ako 1,3m.
A model pravdepodobne drží dieťa.

Tak to jo... Ještě že tak, myslím že těch dvacet čísel udělá hodně...

S tím děckem bych si nebyl tak jistý... :D
Obrázek

Na tý stránce s modelem na HC je ale jiná fotka, na který z ní tolik vidět není a spíš tam vypadá, že asi sedí, a to na čem sedí bylo vyretušováno. :wink:

Obrázek
Kovboj

Re: Pořádný kus Mustanga P51 na HC

#17 Příspěvek od Kovboj »

SuperMUF píše:přidanou hodnotou bych třeba já v tomto případě viděl (u modelu z HC) :

4 listá vrtule - v ceně
Motor C4250 Brushless outrunner - v ceně
ESC: 45A - v ceně
8 x servo - v ceně
3 x elektrický zatahovací podvozek - v ceně

No je otázka kolik z té výbavy budeš muset vyměnit... Třeba 144cm Mustanga z EPO má v nabídce i Pelikán, ve verzi bez elektroniky ale včetně zatahovacího podvozu i vrtule stojí pod 4 tisíce.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Re: Pořádný kus Mustanga P51 na HC

#18 Příspěvek od RiMr »

Kovboj píše:
SuperMUF píše:přidanou hodnotou bych třeba já v tomto případě viděl (u modelu z HC) :

4 listá vrtule - v ceně
Motor C4250 Brushless outrunner - v ceně
ESC: 45A - v ceně
8 x servo - v ceně
3 x elektrický zatahovací podvozek - v ceně

No je otázka kolik z té výbavy budeš muset vyměnit... Třeba 144cm Mustanga z EPO má v nabídce i Pelikán, ve verzi bez elektroniky ale včetně zatahovacího podvozu i vrtule stojí pod 4 tisíce.

No minimálně asi ta serva... Určitě nebudou označená a testovat co to je zač lítáním je trošku o držku... Pokud to budou stejná serva jak na EPO Spitovi tak to na výměnu bude...
JaL

#19 Příspěvek od JaL »

Budeme si muset počkat, až to bude dostupné na EURO Warehouse, ono to nebude dlouho trvat :) . Nějak tam začínají přibývat položky, že by příprava na Vánoce ? Zatím musí stačit spiťák, ten už je na cestě. Prohlížel jsem si ty Pelikánovy Warbirdy, dost blbě tam vypadají ty plastové haubny, to u těch modelů z HC není.
SuperMUF

#20 Příspěvek od SuperMUF »

JaL píše:Budeme si muset počkat, až to bude dostupné na EURO Warehouse, ono to nebude dlouho trvat :) . Nějak tam začínají přibývat položky, že by příprava na Vánoce ? Zatím musí stačit spiťák, ten už je na cestě. Prohlížel jsem si ty Pelikánovy Warbirdy, dost blbě tam vypadají ty plastové haubny, to u těch modelů z HC není.

dokud nebude možná z DE warehouse dostat balík nad 3kg tak si můžeme nechat zajít chuť ... nebo víte jak na to ?
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
JaL

#21 Příspěvek od JaL »

Ono je to s tou váhou stejně zajímavé. Objednaný spit má deklarovanou váhu balíku 5619 g, přitom letová je 1650 g (včetně baterie, ta v balení není). Schválně ho zvážím, až dojde. Že by obal včetně výplní vážil 4 kg?
Že by soudruzi z Číny vydělávali na poštovném ? Netušíte někdo, jak to je?
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od sharkcom »

Spíš bych si typnul že to bude mít stuplovanou krabici, aby to přežilo výlet kolem světa bez úhony..
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Petricius »

Taky jsem na nej vcera koukal. Tenhle tyden ale snad dorazi Spitfire a u tohohle me trosku vadi ti celnici. Tak pockam az to bude na DE. Uvidime jakou daji cenu tam pokud. Spitak tam porad neni. Nebo k vanocum koupit ten od Pelikana. Tezka volba:)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JirkaA »

JaL píše:Ono je to s tou váhou stejně zajímavé. Objednaný spit má deklarovanou váhu balíku 5619 g, přitom letová je 1650 g (včetně baterie, ta v balení není). Schválně ho zvážím, až dojde. Že by obal včetně výplní vážil 4 kg?
Že by soudruzi z Číny vydělávali na poštovném ? Netušíte někdo, jak to je?

Už se to tady nejmíň desetkrát diskutovalo. Nejde o skutečnou hmotnost balíku ale takzvanou volumetrickou váhu - u lehkých předmětů ji dopravce přepočítává z rozměrů zásilky. Nikdo ti při váhovém tarifu nepřepraví za stejný peníze 100kg železa nebo 100kg polystyrenu.
OK2WY
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od fidzi »

Dostal jsem na to 50USD slevu(kupón), takže jsem ho nakonec vzal. Jsem docela zvědavej, snad to za ty prachy bude hezky lítat.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Petricius »

Tak to dej vedet a udelaj par fotek. Jsem zvedav.

Taky bych chtel, aby mi nekdo dal slevu:). Taky mne zajima, zda ti to celnici procli nebo ne.
Drondys

#27 Příspěvek od Drondys »

JaL píše:...Budeme si muset počkat, až to bude dostupné na EURO Warehouse...

Petricius píše:...Tak pockam az to bude na DE...

Jen pro zajímavost na DE Warehouse je Mustang P-51D za cca $100 s rozpětím 960 mm viz odkaz

Hobby King P-51D Mustang Plug-n-Fly (DE Warehouse)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11226

Do ČR se nedá objednat z důvodu volumetrické váhy 3290g. Pokud jej dáte do košíku a pak se pokusíte zaplatit tak dostanete ke konci postupu chybové hlášení "Unable to ship this parcel to your country due to size/weight...".

Takže čekat až se tam objeví ten ještě větší je zbytečné dokud se nezmění podmínky omezující volumetrickou váhu při nákupu z DE Warehouse na max. 3000g při doručování do ČR .

PS: Kdo nevěří ať si to sám vyzkouší na tomhle modelu viz odkaz výše a uvidí. Nemusíte se bát toho, že byste si to museli koupit, protože se to dá stornovat ještě před zaplacením, ale k tomu se stejně nedostanete tedy pokud budete mít jako cílovou adresu pro doručení zásilky uvedenu ČR.
Naposledy upravil(a) Drondys dne pon 20.09.2010 15:53, celkem upraveno 2 x.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od RiMr »

To už by se snad vyplatilo tam pro pro pár kousků zajet a složit se na dopravu, jestli tam mají nějaké osobní převzetí. V HK tam taková možnost je:
Visiting our office
Should you wish to collect your parcel from our office in Hong Kong, please phone prior to arriving to ensure your order is ready for collection.
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Petricius »

A nebylo by lepsi dojet potom do Nemecka? Preci jenom, kdyz pak poletis HongKongu, tak celnici se budou asi divit tvym zavazadlum:).
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RiMr »

Petricius píše:A nebylo by lepsi dojet potom do Nemecka? Preci jenom, kdyz pak poletis HongKongu, tak celnici se budou asi divit tvym zavazadlum:).

Poposedni si... :D
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“