Easy Glider, co k tomu

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Když se tady už bavíte o křidélkách. Mám letadlo a to křidélka nemá. Bylo by velké zlo, kdybych směrovku nějak napevno přilepil a nahoře do křídla udělal díru a prostrčil tím servo na ovládání křidélek?
Kubik777

#17 Příspěvek od Kubik777 »

Billy Bob Bean píše:Když se tady už bavíte o křidélkách. Mám letadlo a to křidélka nemá. Bylo by velké zlo, kdybych směrovku nějak napevno přilepil a nahoře do křídla udělal díru a prostrčil tím servo na ovládání křidélek?

Tomuhle uplne nerozumim... pises ze mas letadlo ktere kridelka nema.. tak jake prostrkavani serva na ovladani kridelek... urcite si muzes zalepit smerovku i kdyz se obcas hodi.. zalezi na typu letadla a ovladat ho jen kridelkama ale musi je mit... :-)
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Kubik777 píše:
Billy Bob Bean píše:Když se tady už bavíte o křidélkách. Mám letadlo a to křidélka nemá. Bylo by velké zlo, kdybych směrovku nějak napevno přilepil a nahoře do křídla udělal díru a prostrčil tím servo na ovládání křidélek?

Tomuhle uplne nerozumim... pises ze mas letadlo ktere kridelka nema.. tak jake prostrkavani serva na ovladani kridelek... urcite si muzes zalepit smerovku i kdyz se obcas hodi.. zalezi na typu letadla a ovladat ho jen kridelkama ale musi je mit... :-)

Já nejsu zrovna expert na popisování. Ale budiž. Mám letadlo něco na princip skylady akorát to má ten klasickej ocas se směrovkou dole. Mě napadlo, že bych do křídla udělal díru a dal tam to servo a nějaký křidélka bych tam dovyrobil. A vlastně bych směrovku nepoužíval. Vysílač je jenom tříkanál, takže to musím žešit takhle.
Kubik777

#19 Příspěvek od Kubik777 »

Jo ted uz tomu rozumim... no teoreticky by to urcite slo.. jde o to zda tam ty kridelka pujdou nak vyrobit... slysel jsem ze na skylady si nekdo udelal kridelka z balzy az za odtokovku kridla a pry to fungovalo.. nevim ja jsem zatim videl jen kridelka zabudovana do kridla ale takovy samokridlo je ma taky az za kridlem... muzes to zkusit a uvidis ale vysledek nezarucuju... o prestavbach toho moc nevim :-)
sadik

#20 Příspěvek od sadik »

Určite sa to dá, len treba uvažovať v rozumných medziach a nechcieť mať z toho hneď akrobata.
MiniMag
Dawit

#21 Příspěvek od Dawit »

ohledne inspirace "kridelka ze SkyLady" se muzes podivat sem : http://skylady.blog.cz/0512/2-pokus-s-kridelky
sadik

#22 Příspěvek od sadik »

Dawit píše:ohledne inspirace "kridelka ze SkyLady" se muzes podivat sem : http://skylady.blog.cz/0512/2-pokus-s-kridelky

Nooo.... takto som to myslel :D
MiniMag
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Právě us sky lady to měl výhodný v tom, že sky lady má čtyřkanál. Ten nemusí dělat nějaký šílený čachry se směrovkou. Já mám na letadle tříkanál a na jiný rádio nemám peníze.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“