Bezpádlo BeastX Microbeast
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Nelze měnit míru stability, ta je daná, jen si lze měnit rychlost rotace kolem os.
Naposledy upravil(a) Mad_Box dne sob 26.06.2010 16:36, celkem upraveno 1 x.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
dráha serva=malá/velká rychlost rotace okolo os = tupost celého systému respektive pomalejší reakce na pokyny.
Expo = otupění páček okolo středů.
Můžeš to tedy nastavit tupější....zvolil jsem slovo stabilnější, ale mělo být spíše tupější.
Když nastavíš velkou rychlost rotací, tak to bude pěkně rychlé. No a když si dáš expa na druhou stranu, tak jen pomyslíš a vrtulník udělá piroflip během 0.01 sec aniž bys to chtěl
Expo = otupění páček okolo středů.
Můžeš to tedy nastavit tupější....zvolil jsem slovo stabilnější, ale mělo být spíše tupější.
Když nastavíš velkou rychlost rotací, tak to bude pěkně rychlé. No a když si dáš expa na druhou stranu, tak jen pomyslíš a vrtulník udělá piroflip během 0.01 sec aniž bys to chtěl
Naposledy upravil(a) boZZda dne čtv 24.06.2010 7:22, celkem upraveno 1 x.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ten "B" parametr ale nemá nic společného s exponenciálními výchylkami.
Jde o kontrolu rychlosti rotace okolo os. Je to rozdělena podle umění pilota s možností nastavení i přes radio. Takže stejnej systém jako u klasického gyra. V ATV ve vysílači si potom velikostí výchylek určuješ rychlost rotace. Expo je ale třeba ( pokud ho někdo chce ) nastavit v radiu.
Vím, že myslíš to samé. Jen jsem to chtěl trochu více objasnit pro nezasvěcené
Jde o kontrolu rychlosti rotace okolo os. Je to rozdělena podle umění pilota s možností nastavení i přes radio. Takže stejnej systém jako u klasického gyra. V ATV ve vysílači si potom velikostí výchylek určuješ rychlost rotace. Expo je ale třeba ( pokud ho někdo chce ) nastavit v radiu.
Vím, že myslíš to samé. Jen jsem to chtěl trochu více objasnit pro nezasvěcené
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Zde je citace ze stránex BeastX přímo od jednoho z vývojového týmu:
4. Parameter menu Point B - Control behavior
Last but not least don't forget to try the given different control behaviors if the heli is not crisp enough or too sensitive for you.
Normal and sport give a lot of expo to the stick inputs and the rotation rate at 100% stick deflection is very comfortable.
If you don't like the given presets switch to LED blue and adjust Expo yourself in your radio.
Raptor E700 (MSH Brain)
Na elektromodely.com Vasilko pise:
Co to znamena? Znamena to ze, staci k nemu pripojit satelitny prijimac zo Spektrum prijimaca a serva uz pojdu len do bezpadla Microbeast?
bude komunikovať so Spektrum Satelitmi
Co to znamena? Znamena to ze, staci k nemu pripojit satelitny prijimac zo Spektrum prijimaca a serva uz pojdu len do bezpadla Microbeast?
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
na freaku píšou , že se má bestiátko zhruba o 10% zdražovat, ale kdo objedná do 1.7. tak ho bude mít ještě za stočtyřicet.
Mě na něm sere , že když má teda S-bus a šlape přes satelity, že neumí ten kanál plynu jako v-bar/minV , nebo jsem něco přehlídl?
Takže jednuše zapíchnout jen a pouze satelit asi není možný, nebo kecám?
Mě na něm sere , že když má teda S-bus a šlape přes satelity, že neumí ten kanál plynu jako v-bar/minV , nebo jsem něco přehlídl?
Takže jednuše zapíchnout jen a pouze satelit asi není možný, nebo kecám?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K