To RCG mám také akorát jsem vychytal špatný kus.
Musel jsem to kompletně rozebrat a udělat úpravy jinak to mělo obrovské vybrace a nešel seřídit volnoběh.....
Rada ohladom vyberu motora z HC
Motor než nastartuješ 1. tak ho rozebrat a vymejt z něj špony, i když se to nezdá tak tam jsou.
Pak jsem motor nastartoval, běžel 2 hodiny.
Měl veliké vybrace a nešel seřídit volnoběh.
Tak jsem ho rozebral.
2. Pro jistotu jsem vymněnil ložiska.
Kompletně jsem motor přetěsnil, čínani celkem šetří na těsnění kartéru.
3. karburátor jsem rozebral a vyčistil, pro mě nejduležitější bod byl
4.Lamely co jsou na sání tak netěsnily, je to odlitek hrubý a na ten jsou přišroubované lamely. Tím pádem motor špatně sál a palivo se vracelo.
Tenhle systém je stejný jak na motorkách, přes tyto lamely musí benzín jen prokapávat. Mě tam benzín protékal. Takže dosedací plochy jsem zbrousil a zalapoval.
5. dal jsem o pár setin vyšší těsnění pod hlavou.
6. Vymněnil jsem svíčku.
7. Nastavil jsem později předstih.
8. Seřídil karbec, napodobeninu Walbra
Po těchto úpravách motor běží jak hodinky volnoběh mám kolem 1500 otáček.
Vybrace ustaly.
Ještě se mi nestalo že by motor ve vzduchu chípnul.
nemám žádné dva volnoběhy, vrtule se sotna točí.
Éro se nerozjede ani na asfaltu a to s vrtulí 22x8
Akorát za ten čas a zkoumání mi přijde že to nestojí...
Co mě tam trochu zaráží tak menší pístní kroužek takže motor jakoby cvaká ale to je normální.
Jinak chytá bezvadně... Po těcto úpravách je bezvadný..
Ale kdybych se měl rozhodovat o motoru do jiného éra tak bych si připlatil a tomuhle všemu se vyhnul, zase to byla zajímavá zkušenost.
Jinak je to přesná kopie DL50 pasují na to všechny díly. Kartéry atd...
Pak jsem motor nastartoval, běžel 2 hodiny.
Měl veliké vybrace a nešel seřídit volnoběh.
Tak jsem ho rozebral.
2. Pro jistotu jsem vymněnil ložiska.
Kompletně jsem motor přetěsnil, čínani celkem šetří na těsnění kartéru.
3. karburátor jsem rozebral a vyčistil, pro mě nejduležitější bod byl
4.Lamely co jsou na sání tak netěsnily, je to odlitek hrubý a na ten jsou přišroubované lamely. Tím pádem motor špatně sál a palivo se vracelo.
Tenhle systém je stejný jak na motorkách, přes tyto lamely musí benzín jen prokapávat. Mě tam benzín protékal. Takže dosedací plochy jsem zbrousil a zalapoval.
5. dal jsem o pár setin vyšší těsnění pod hlavou.
6. Vymněnil jsem svíčku.
7. Nastavil jsem později předstih.
8. Seřídil karbec, napodobeninu Walbra
Po těchto úpravách motor běží jak hodinky volnoběh mám kolem 1500 otáček.
Vybrace ustaly.
Ještě se mi nestalo že by motor ve vzduchu chípnul.
nemám žádné dva volnoběhy, vrtule se sotna točí.
Éro se nerozjede ani na asfaltu a to s vrtulí 22x8
Akorát za ten čas a zkoumání mi přijde že to nestojí...
Co mě tam trochu zaráží tak menší pístní kroužek takže motor jakoby cvaká ale to je normální.
Jinak chytá bezvadně... Po těcto úpravách je bezvadný..
Ale kdybych se měl rozhodovat o motoru do jiného éra tak bych si připlatil a tomuhle všemu se vyhnul, zase to byla zajímavá zkušenost.
Jinak je to přesná kopie DL50 pasují na to všechny díly. Kartéry atd...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dik za podrobny popis uprav.
Ja som uz motor zabehaval cca 1 hod.
Co sa tyka tesnenia, mal som dole valec a zatesnene to bolo dobre. Te spony som chcel vycistit aj ja. V podstate to mala byt prva vec co som chcel spravit ked mi motor prisiel. ale ako pises, v klukovej skrini nebolo nic vidno tak som od toho upustil (po cca 1 hodine behu je to teraz uz asi zbytocne).
Co sa tyka lamiel (klapiek) tak tie by mali byt tiez ok. Pri zabehavani som mal motorovu prepazku v celku bez diery na sanie a tak bolo vidno na konci ze sa urcite minimalne percento paliva vyhadzovalo naspät z karburatora von (na prepazke v mieste sania bol jemny flak ale aj ked som po nom presiel prstom neostala mi na prste ziadna mastnota ani benzin). myslim ze by klapky mali byt ok, aj ked lietadlo je este v nedohladne a je mozne ze dosadacie plochy este prebrusim.
Pri zabehu som tiez spozoroval mierny dvojity volnobeh. budem to dalej riesit precistenim karburatora.
Z tvojich popisovanych uprav môzem uz spravit jedine toto:
1. Dam pod valec hrubsie tesnenie (znizi sa kompresia a tym padom mierne aj vykon).
2.Zabrusim dosadacie plochy klapiek.
3. nastavim za chodu motoru predstih tak aby motor mal co najmensie vybracie (ale to az na modeli)
Do polenia motora sa uz pustat nebudem.
PS: to cvakanie som spozoroval aj ja. bude to ako pises kruzok+ horne a dolne ojnicne oko (su tam mierne vôle).
Ja som uz motor zabehaval cca 1 hod.
Co sa tyka tesnenia, mal som dole valec a zatesnene to bolo dobre. Te spony som chcel vycistit aj ja. V podstate to mala byt prva vec co som chcel spravit ked mi motor prisiel. ale ako pises, v klukovej skrini nebolo nic vidno tak som od toho upustil (po cca 1 hodine behu je to teraz uz asi zbytocne).
Co sa tyka lamiel (klapiek) tak tie by mali byt tiez ok. Pri zabehavani som mal motorovu prepazku v celku bez diery na sanie a tak bolo vidno na konci ze sa urcite minimalne percento paliva vyhadzovalo naspät z karburatora von (na prepazke v mieste sania bol jemny flak ale aj ked som po nom presiel prstom neostala mi na prste ziadna mastnota ani benzin). myslim ze by klapky mali byt ok, aj ked lietadlo je este v nedohladne a je mozne ze dosadacie plochy este prebrusim.
Pri zabehu som tiez spozoroval mierny dvojity volnobeh. budem to dalej riesit precistenim karburatora.
Z tvojich popisovanych uprav môzem uz spravit jedine toto:
1. Dam pod valec hrubsie tesnenie (znizi sa kompresia a tym padom mierne aj vykon).
2.Zabrusim dosadacie plochy klapiek.
3. nastavim za chodu motoru predstih tak aby motor mal co najmensie vybracie (ale to az na modeli)
Do polenia motora sa uz pustat nebudem.
PS: to cvakanie som spozoroval aj ja. bude to ako pises kruzok+ horne a dolne ojnicne oko (su tam mierne vôle).
Jasná věc, to co popisuješ je naprosto správně.
Jinak až to vyběhá nějakou nádrž tak budeš muset štelovat karbec nebo jestli se budeš pouštět do čištění.
Je to stejný postup jako Walbro.
Motor jsem ohřál nasadil max otáčky a štelovat trysku H dokud nebyly největší. Potom jsem ji povolil něco kolem 1/4
Pak zkoušet přechody a dotahovat trysku L jakmile se motor začne přidušovat tak vrátit, když v této pozici bude běhat dobře do přechodů měl by se povolit o 1/8 já jsem to neudělal.
Když jsem to vrátil tak motor vydržel běžet na volnoběh max 30sec pak když se přidalo tak bylo slyšet i vidět že se to ulívalo.
Možná křivá tryska nebo špatně udělaná dosedací plocha v karbecu.
No každopádně takhle to funguje jak má.
Bude to dost individuální, psal jsem si se sposty lidma a těm ten motor běhal normálně.
Tak jsem jen asi vychital špatný kus.
Jinak ten olejový film, vždy to bude trochu vracet palivo, tak uvidíš až budeš čistit ten karbec jak na tom jsou ty lamely....
To těsnění je myslím origo 0.40mm já tam dal myslím 0,45-0,50
Na výkonu to zatím znát není, motor má naběháno kolem 12hod
Je to veliký rozdíl každou nádrží se běh motoru zlepšil... Ted je to v pohodě..,
Jinak až to vyběhá nějakou nádrž tak budeš muset štelovat karbec nebo jestli se budeš pouštět do čištění.
Je to stejný postup jako Walbro.
Motor jsem ohřál nasadil max otáčky a štelovat trysku H dokud nebyly největší. Potom jsem ji povolil něco kolem 1/4
Pak zkoušet přechody a dotahovat trysku L jakmile se motor začne přidušovat tak vrátit, když v této pozici bude běhat dobře do přechodů měl by se povolit o 1/8 já jsem to neudělal.
Když jsem to vrátil tak motor vydržel běžet na volnoběh max 30sec pak když se přidalo tak bylo slyšet i vidět že se to ulívalo.
Možná křivá tryska nebo špatně udělaná dosedací plocha v karbecu.
No každopádně takhle to funguje jak má.
Bude to dost individuální, psal jsem si se sposty lidma a těm ten motor běhal normálně.
Tak jsem jen asi vychital špatný kus.
Jinak ten olejový film, vždy to bude trochu vracet palivo, tak uvidíš až budeš čistit ten karbec jak na tom jsou ty lamely....
To těsnění je myslím origo 0.40mm já tam dal myslím 0,45-0,50
Na výkonu to zatím znát není, motor má naběháno kolem 12hod
Je to veliký rozdíl každou nádrží se běh motoru zlepšil... Ted je to v pohodě..,
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....