Eclipse 7 + Assan

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
ZS

#16 Příspěvek od ZS »

Něco k ASSANu, na změť kabelů bych moc nespoléhal, dal jsem na podobné hlášky a byly problémy. Před úplným výpadkem začnou opožděné reakce na povely. Po umravnění instalace je vše vpohodě. S Optikem(Hitec) jsem měl problém při použití plynu na přepínači. Zamrzl buď plný plyn, nebo nešel vypnout. S plynem na kniplu žádný problém. Lítám s tím druhým rokem s vysílačem Optic a asi rok s vysílačem Wfly09(9ti kanál Čína). Změřená výška 500m(výškoměrem) a to už není vetroň typu Rcej(cca 2m) skoro vidět. Do běžných modelů je 2,4GHz jasná volba. I u této nejlevější verze jasná volba.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od arda1 »

Já na Assanu normál anténky rovně a "zašmodrchaný" do servokablíků křidélek -na cca 300 metrů od sebe a tak 150 metrů vysoko- žádný problém. Vím nemělo by to tak být ale nebyly problémy tak jsem to neřešil.
ZS

#18 Příspěvek od ZS »

No a zkus letět dál nebo výš. To už má význam si pohrát s instalací. Lítal jsem s tím i omotorované F3Jčko ale to už jsem měl bobany.
mior
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od mior »

Mám Eclipse a Assana tiež, zatiaľ v poriadku, len s jedným problémom: Niektoré Eclipsy s Assanom nechcú ukladať pri vypnutí vysielača nastavenia do pamäte. Spravidla, ale nie vždy pomôže zaradenie diódy do napájania modulu. Dá sa to tu nájsť, už som to popisoval.
čo sa týka dosahu, tak tu je bližšie info:

http://rcmodely.cevaro.sk/index.php?id=98&n=dosah-rc-prijimacov-assan-24-ghz
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
ak
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ak »

Přešel jsem na Assan do Eclipse 7 letos, zatim jsem s nim letal v elektrovetronich az kam chci a dohlednu... zadny problem. Ve dvoumetrovce mam prijimac s kratkymi antenami, v Mistralu 2,6 m prijimac s dlouhymi vyvedenymi ven. ... jen na jednu vec si davam pozor: abych nemel blizko Assan modulu ve vysilaci zapnuty mobil (treba v kapse); myslim, ze mi ho jednou kratce zarusil... ale ted uplne OK (radeji pisu: zatim, protoze jsou veci mezi nebem a zemi... a clovek nikdy nevi)... dosah bych tedy neresil, antenky by mely byt od sebe a ta prava pri pohledu zhora rozhodne nikdy ne na nejakych nebo v nejakych dalsich dratech... mam prijimace v tech tmavych krabickach 6 a 7 kanaly... se zapisovanim od Eclipse zadny problem. ... a ma to v novejsi verzi opravdu dalsi zalozni kanal nez je ten, na kterem letam? Nikde jsem o tom predtim neslysel.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“