AURORA 9
Žádný pádný důvod opravdu neexistuje krom jediného. Aurora je nejvyšším vysílačem Hitecu, pokud bys "vyčerpal" její možnosti a potřeboval něco o třídu výše, pak bys musel přejít na jiný systém.
Pokud bys měl Futabu, můžeš pořídit vysílačku o třídu nebo dvě vyšší, aniž bys musel měnit systém (zpětná kompatibilita přijímačů).
Ale souhlasím, že pro většinu modelářů to je stejně sci-fi.
Pokud bys měl Futabu, můžeš pořídit vysílačku o třídu nebo dvě vyšší, aniž bys musel měnit systém (zpětná kompatibilita přijímačů).
Recenze
Mrkni zde je tam recenze obou zmiňovaných vysílaček, snad to to pomůže http://vitocz.net/rc/t8fg.htm
http://vitocz.net/rc/aurora9.htm
http://vitocz.net/rc/aurora9.htm
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Surgical píše:Žádný pádný důvod opravdu neexistuje krom jediného. Aurora je nejvyšším vysílačem Hitecu, pokud bys "vyčerpal" její možnosti a potřeboval něco o třídu výše, pak bys musel přejít na jiný systém.
k tomu mě ještě napadlo že Hitec připravoval Auroru docela dlouho, nicméně si myslím že další rádia budou následovat, jelikož je po Auroře velká poptávka a peníze se jim vrátí, ale uvidíme jak to vše dopadne.o)
LV píše:Peteer píše:
nicméně si myslím že další rádia budou následovat, jelikož je po Auroře velká poptávka a peníze se jim vrátí, ale uvidíme jak to vše dopadne.o)
Koľko je to "velká poptávka" ?
Viac ako promile z toho čo predá JR alebo Futaba?
Známej v Německu 7 obchodů po Německu a říkal že každá třetí vysílačka co se prodá je Aurora, tak jestli to je takhle všude... ale netuším jak to je jinde.) nechci spekulovat
Peteer píše:
..Známej v Německu 7 obchodů po Německu a říkal že každá třetí vysílačka co se prodá je Aurora, tak jestli to je takhle všude... ale netuším jak to je jinde.) nechci spekulovat
Známého v Německu se zeptej kolik prodal celkem TX.
Jestli 3ks a jedna z nich byla Aurora, tak ovšem nic nenamítám
rc
No podle toho co čtu tak nejprodávanější bude asi 8FG.Já taky váhal a nakonec vyhrála 8FG.Soft je nastejno,nastavit jde všechno ke všemu,výhodu vidím ve větším výběru přijímačů,a hlavně v upgradu softu přes sd kartu.V té souvislosti už se prý něco šušká i u futaby,zřejmě nechce zůstat pozadu.Ale já osobně telemetrii nepotřebuju a nechci.Doted se lítalo bez ní a cpát do éra furt další a další elektroniku,a čidla je pro mě zbytečné.Ale to je jen můj názor.Naopak nevýhoda aurory pro mě je antena a dotykovej displej.Proto jsem ji nechtěl,kdyby tyhle dvě věci neměla,možná by vyhrála.
rc
Já mám 8FG teprve 2 měsíce a můžu taky napsat jen - super.A co ten displej v mrazech?Já totiž lítám furt,i při -16,a jak jsem četl/a věřím tomu podle mobilů/ tak i při menších mrazech zamrzal.Já si právě nejdřív pročetl to druhé,dlouhé vlákno o auroře a téměř 2 měsíce se rozhodoval co potřebuju a co ne.O softu asi nemá význam psát,ale pár maličkostí /i vzhled/ způsobilo že aurora nevyhrála.