Corona - zkušenosti
Coronu V2 6k som mal v Easy G. max. spokojnosť.
http://www.robomodel.estranky.sk/clanky ... -corona-v2
http://www.robomodel.estranky.sk/clanky ... -corona-v2
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
TURING píše:Hmmmm, tak ja jsem mel asi z pekla stesti s ladenim. Zapnul jsem vysilac, zmackl cudl na Rx a bylo to. Nic jsem nepocital. Mozna to bylo proto, ze jsem moc necetl navod
Tak to jsme na tom podobně...Nic jsem nečetl a když to náhodou nešlo (nevím, jestli se má napřed ťuknout a pak delší dobu podržet, nebo tak nějak) udělal jsem to obráceně...Chvilku jsem to podržel zamáčklé, a když to začalo blikat, tak jsem ťuknul. Prostě totálně blbuvzdorný...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
rdubsik píše:Stačí naladit přijímač jednou a on si pak pamatuje frekvenci? Nebo se ladí vždycky znovu po odpojení od zdroje?
Docela mě ty Corony lákají. Měl jsem totiž zažito, patrně podle nějaké starší diskuse (cca 2 roky zpět), že to jsou šmejdy.
Naladíš jednou a držíto pořád.
Jinak já to používal při kombatu, když nás lítalo přes dvacet pilotů najednou. Mám na rádiu syntézu, tak jsem pokaždý koukal na volný kanály, na vysílačce naladil volnej kanál a pak spároval s přijímačem. Jinak by se nás tolik do luftu nedostalo. Dneska už mají v klubu skoro všichni 2,4 tak už to neřešíme.
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
-
garfield
- Kontaktovat uživatele:
rdubsik píše:Stačí naladit přijímač jednou a on si pak pamatuje frekvenci? Nebo se ladí vždycky znovu po odpojení od zdroje?
Docela mě ty Corony lákají. Měl jsem totiž zažito, patrně podle nějaké starší diskuse (cca 2 roky zpět), že to jsou šmejdy.
Naladěnou frekvenci si samozřejmě pamatuje. Mám 6 kanálovou verzi v F3K a 4 kanálovou v Toru, po roce provozu naprosto bez problémů. Oni se ti číňani zlepšují s každou sérií
=== VŠECHNO JDE, JEN HADI SE PLAZÍ ===Optic 6 PLL 40 MHz, kanál 53Challenger Pitts (ORACLE) |