Fakt mos pěkná práce a hlavně je tato reportáž záslužná činnost!!!
To že mám doma F5D Jibe2 a chystám se této kategorii věnovat jsem zde na RCmanii již psal. Škoda jen, že jsem se stavbou nepočkal 2-3 týdny, mohl jsem díky tomuto článku leccos udělat o malinko lépe. Ale z čeho mám obavy je flek, kde budu trénovat ( pokud mě to teda chytne, ale už teď mám pocit, že jsem chycenej dost, jak tady nedávno o mně někdo napsal

). Předpokládám, že základ úspěchu je vedle mnoha dalších faktorů (éro, nastavení vysílače, kvalita pilota atd.) vžití tratě doslova do krve. Přijde mně to dost podstatné.
Mělník je pro mě z Plzně dost daleko... Napadá mě snad parta pyloňářů v Blatné, ale nikoho tam neznám. A o jiném místě, kde by se s tímhle dalo plnohodnotně trénovat nevím. Asi si budu muset "někde" vyrobit simulaci dráhy i s pylony. Ale jak na to? A dá se to vůbec?
Nejde mně o to, abych se někde tlačil na bednu, ale spíš o to, abych se s tím naučil tak, abych byl připuštěn na závody a okusil ten adrenalin na vlastní kůži.
PS: Jinak ten S-NEU objednaný loni ještě stále nemám a předpokládám, že mně dřív dojde ten Lehner.