Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
Depron je to hlavně kvůli pevnosti materiálu - epp je příliš měkké v 3mm deskách. Model by se kroutil a létal by o něco hůř. udělat by to asi šlo, možná to někdy zkusím. ale vyplétat křídla Xkama se mi teda nechce. Troufám si tvrdit že je to odolné dost. Marek Plichta to v sobotu sestřelil jinou halovkou, sice zůstala díra v křídle a vyražené nějaké uhlíky, ale lítá to pořád. A Fidži je celej nadšenej z toho, že bude moct sestřihat crash video. Za to odpoledne pár ťuknutí bylo 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- rbiciste
- Kontaktovat uživatele:
mikro sada z R2Hobbies
Zdravím,
Ještě jsem našel tuto sadu pro mikro modely:
http://r2hobbies.com/proddetail.php?prod=rcps81535_7700
Myslíte se, že by to s tím létalo? Nedokážu to posoudit.
Radovan
Radovan
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Re: mikro sada z R2Hobbies
Tah 28g, těžko. Nehledě na to, že je to na 72MHz.rbiciste píše:Zdravím,
Radovan
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
- j.e.n.i.k.82
Kluci nevím kolik váží celkem to vybavení co jsem posílal, ale o moc lehčí nemá cenu, protože to nedovážíte, těžší taky ne, protože to bude moc těžké. Teď jsou baterky, regl a přijímač v tom prstenci hned v čumáku a serva hned za ním. a je to akorát 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Re: Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
fidzi píše:HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka Bristol Scout, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v lese....
prknem přes ruce, kaňouři, za to visení :-D
Ale je to pěkný...
Fidži: Super! Dobře jsme mu dali zabrat!
Citlivost na vítr není tak hrozná, jak by se dalo čekat. jak jsem již psal, když trimem potlačím vop, a přidám plyn (to co je na videu je +- 1/2 plynu) tak to lítá i docela svižně a vítr 3ms^-1 se pořád dá zvládnout. Jestli dneska fidži přijde (a přinese money
) tak můžeme zase natočit nějakou kravinu... což?
Citlivost na vítr není tak hrozná, jak by se dalo čekat. jak jsem již psal, když trimem potlačím vop, a přidám plyn (to co je na videu je +- 1/2 plynu) tak to lítá i docela svižně a vítr 3ms^-1 se pořád dá zvládnout. Jestli dneska fidži přijde (a přinese money
- fidzi
- Kontaktovat uživatele:
Složení večerníčkovské čepice je proti tomuhle porod. Takže do toho jdi, dokud nějaké jsouJandik píše:Ježiš, to je nádhera. Sice jsem absolutní antimodelář, ale snad si ho objednám a budu doufat, že ho zvládnu postavit
..:: Nemám rád kindersáky ::..