mig 480 Race + prevodovka pre Easy Glider Electro od MPX?
Zdravím, jsem také velmi spokojeným majitelem EG Electric a docela mě zaujala debata o motorech. Elektrikou jsem ale netknutej, a proto bych se chtěl zeptat, jaký je vlastně praktický rozdíl mezi motorem Speed 400 6V a Speed 400 7,2 V a tím co jste do toho dávali - tím 480
Já tam mám Speed 400 7,2 V a marně přemýšlím, jaký jsou tam rozdíly...
Dík.
moje "stíhačka"
... Easy Glider Electric
Tunning pohon
vřele doporučuji tento pohon do EG: Motor Graupner Speed 480 (Japan), převodovka 1:3,8 planeta od MP JET, vrtule CAM 280/200...na triclanek Lipol to ma statickej tak cca 800g ! EG je ted peknej divoch 
to herri: muzes se nejak rozepsat o tech spoilerecha vztlacich? jake hodnoty si nastavil? jsem v tomhle uplny zacatecnik a nevim jak to nastavit. jediny co sem zatim nastavil byl mix kridelka-smerovka. V Opticu6 sem nasel napr. navod na mix na brzdu, kde doporucuji kridelka lehce nahoru a lehce potlacit vyskovku, coz bych teda tipnul ze kridelka by meli byt spis obe dole aby to brzdilo, ne? diky za rady.
Dawit píše:to herri: muzes se nejak rozepsat o tech spoilerecha vztlacich? jake hodnoty si nastavil? jsem v tomhle uplny zacatecnik a nevim jak to nastavit. jediny co sem zatim nastavil byl mix kridelka-smerovka. V Opticu6 sem nasel napr. navod na mix na brzdu, kde doporucuji kridelka lehce nahoru a lehce potlacit vyskovku, coz bych teda tipnul ze kridelka by meli byt spis obe dole aby to brzdilo, ne? diky za rady.
nastavil jsem maximalni vychylky vztlaku a spoileru, jake umoznuje Flash 5 to jest vychylka vztlaku a spoileru je velka maximalne pouze jako nastavena vychylka kridelek
Tom... píše:Zdravím, jsem také velmi spokojeným majitelem EG Electric a docela mě zaujala debata o motorech. Elektrikou jsem ale netknutej, a proto bych se chtěl zeptat, jaký je vlastně praktický rozdíl mezi motorem Speed 400 6V a Speed 400 7,2 V a tím co jste do toho dávali - tím 480Já tam mám Speed 400 7,2 V a marně přemýšlím, jaký jsou tam rozdíly...
Dík.
...kdyby tu někdo napsal praktický rozdíl (viz. výše), tak bych byl moc vděčen, předem díky.
moje "stíhačka"
... Easy Glider Electric
Tom... píše:Tom... píše:Zdravím, jsem také velmi spokojeným majitelem EG Electric a docela mě zaujala debata o motorech. Elektrikou jsem ale netknutej, a proto bych se chtěl zeptat, jaký je vlastně praktický rozdíl mezi motorem Speed 400 6V a Speed 400 7,2 V a tím co jste do toho dávali - tím 480Já tam mám Speed 400 7,2 V a marně přemýšlím, jaký jsou tam rozdíly...
Dík.
...kdyby tu někdo napsal praktický rozdíl (viz. výše), tak bych byl moc vděčen, předem díky.
Praktický rozdíl motorů je ve vinutí rotoru - 6V motor je určen na menší napětí (menší počet článků)
egresh píše:HERRI píše:Kerberos píše:a 6V má zase víc otáček
já používám 7.2V a 3clanek Lipol...tato sestava je vykonnejsi nez 6V motor na 8 clanku Ni
V akom lietadle to mas a aku mas na nom vrtulu. Uvazujem o tomto pohone na MINIMAGa.
MĚL JSEM TO V MINIMAGOVI !
HERRI píše:Tom... píše:Aha, díky, myslel jsem to z hlediska výkonu = letových schopností letadla, ale i tak dík.
to si myslíš dobře - 7.2V motor se dá napájet 8 články (aniž by shořel) a má logicky větší výkon než 6V motor na 7článků
JO, to je pravda, ale 6V má zase víc otážek... Mimochodem - když je teda 7.2 V výkonnější než 6V, tak by se k tomu 7.2V (napájen pře 8článek) dala dát výkonnější vrtule? Ne, že bych to teď chtěl měnit, ale někdy v budoucnu...
moje "stíhačka"
... Easy Glider Electric
Tom... píše:HERRI píše:Tom... píše:Aha, díky, myslel jsem to z hlediska výkonu = letových schopností letadla, ale i tak dík.
to si myslíš dobře - 7.2V motor se dá napájet 8 články (aniž by shořel) a má logicky větší výkon než 6V motor na 7článků
JO, to je pravda, ale 6V má zase víc otážek... Mimochodem - když je teda 7.2 V výkonnější než 6V, tak by se k tomu 7.2V (napájen pře 8článek) dala dát výkonnější vrtule? Ne, že bych to teď chtěl měnit, ale někdy v budoucnu...
vrtule zásadně pouze 6x3 ...7.2V motor s ní udrží líp otáčky ve stoupání...6V motor na 2 Lipol už bublal