mat100 píše:Je mi to jasné ale víme své - nejsem sám
Radil jsem se s jedním nejmenovaným a řekl že to zas takový prohřešek není .
Ještě se tě zeptám : Kupoval by si rádio na 40 MHz kvůli jednomu dni ?(je přece spousta jiných věcí kam investovat)
Teď jsi mne dostal, odpověď jak od malýho děcka. Tatínku, dostal jsem pětku, ale Pepík Nováků ji dostal taky.. Když se budeš chtít jednou za rok projet autem, budeš si kvůli jednomu dni dělat řidičák, nebo se raději neprojedeš?
Ještě se tě zeptám : Kupoval by si rádio na 40 MHz kvůli jednomu dni ?(je přece spousta jiných věcí kam investovat)
Teď jsi mne dostal, odpověď jak od malýho děcka. Tatínku, dostal jsem pětku, ale Pepík Nováků ji dostal taky.. Když se budeš chtít jednou za rok projet autem, budeš si kvůli jednomu dni dělat řidičák, nebo se raději neprojedeš?
Tak ted si me dostal
ale jak řek peppy je můj případ
KKS. Teraz sa setci poserme a pome kupit 2,4 lebo ani nwm kedy a kde sa budu jazdit lodicky na 35Mzh. Nejsi ty od FUTABY alebo Spektrumu ze tu tak propagujes kupovanie 2,4??
EXTRA MX,EF extra 300 78" http://adamweinzettl.webnode.sk/
KKS. Teraz sa setci poserme a pome kupit 2,4 lebo ani nwm kedy a kde sa budu jazdit lodicky na 35Mzh. Koulející očima Nejsi ty od FUTABY alebo Spektrumu ze tu tak propagujes kupovanie 2,4??
Kde jsi viděl že propaguju kupování 2,4GHz? To je hergot taková životní nutnost jednou za rok jezdit lodí, že se kvůli tomu musí porušovat předpisy? A když už je to teda tak nezbytně nutný, co brání tomu půjčit si od kámoše 40MHz? Nebo na tu loď koupit v bazaru za pár stovek nějakej drek na 40MHz?
Chtěl bych se zeptat .Potřebuji nějaký hodně levný přijímač z HC na 35 MHz s krystalem na 72 kanále (35.120 MHz) popř 80 kanále. Použiji pouze 3 kanály .
Máte někdo skušenost ? Prosím přiložte link .Předem děkuji
Chtěl bych se zeptat .Potřebuji nějaký hodně levný přijímač z HC na 35 MHz s krystalem na 72 kanále (35.120 MHz) popř 80 kanále. Použiji pouze 3 kanály .
Máte někdo skušenost ? Prosím přiložte link .Předem děkuji