Nový JETIBOX

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
JENDA01

#16 Příspěvek od JENDA01 »

To se mi moc líbý . Jseš šikovnej.

Obrázek

Jenda :D
MildaRansko

#17 Příspěvek od MildaRansko »

Dík. Když jsem viděl, co vymysleli Jeti. Novou krabičku. Tak jsem o tom uvažoval. Nejdříve tam měli modrý displej. Ted už tam je podsvícený, zelený a černé písmena.
Gu100

#18 Příspěvek od Gu100 »

Říkalo se, že nový jetibox bude mít vnitřní paměť na zaznamenávání sledovaných parametrů z čidel. Nikde jsem nenašel, jak to tedy bude? Nikde na fotkách nevidím USB konektor na staženi dat do PC. Má někdo přesnější info?
Každý start je možný, každé přistání je nutné.
coro

#19 Příspěvek od coro »

Zatiaľ nič nikde nie je. Možno čakajú na MZK, keď nasľubovali tak nech ukážu..
Ak potrebuješ záznam, existuje Unilog www.sm-modelbau.de , je to záznamník s podporou Duplex (káblik do Duplex príjmača to prekóduje). Takým spôsobom by som to riešil aj ja na mieste Jeti, veď záznam textu čo chodí na displej nie je až tak zaujímavý.
A ešte Curly si robil vlastný Box a tuším to robil aj pre cudzích, kde je záznam tuším na SD kartu (aspoň to plánoval?) na mojehobby v Amatérska
arda1
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od arda1 »

Dával jsem to semka nedávno- http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... t=curlybox -mám jeden taky zamluvenej-kdyby tam dodělal ten záznam na kartu taky by to bylo super. :wink:
Gu100

#21 Příspěvek od Gu100 »

tak zatim spatna zprava je, ze curly uz neni majitelem Duplexu, tedy nema ani zajem se v tom nejak vic angazovat-tak jsem to aspon pochopil. Cili zarizeni (moc hezke) dal dela, ale dodelat zaznam na SD kartu uz asi nedodela. Tim pro mne tato varianta neni az tak zajimava, puvodni JetiBox na vysilaci nejak preziju a pockam na nejake reseni se zaznamem, az tak moc to zase (zatim) pro zivot nepotrebuju.
Každý start je možný, každé přistání je nutné.
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“