arda1 píše:No tak co jsem pochopil na těch "vadných " RX nejede žádný sim - Spectrum dělá že jako nic a tak až se to začalo množit i na cizích fórech a lidi si zřejmě reklamovali i Phoenix a ti zjistili že závada není na jejich "přijímači" tak udělali jakýsi "flastr" který tyhle kopance eliminuje a jede to-jiní ne.

ja porad nejak nevim o co jde. mluvime o DX6i s vadnym potenciometrem? pokud ano, tak kdyz je ve vysilaci neco vadneho, tak je logicke, ze to nefunguje. pokud vim, tak i ostatni systemy meli nejaky problemy a rekl bych, ze ty "vadny" RX pak se simulatorem taky nefungovaly.
mne osobne ani sesti kanal ani devitikanal od spektra zadne problemy se simulatory nevykazuje. I kdyz mluvim jen o RF a AFPD.
co se nespolehlivosti tyce... tak to ve mne vyvolava usmev. Ono, kdyz nekdo chce psa biti, vzdy si hul najde, vid?

Jasne, chapu, ze spektrum nemas rad... ale... mozna sem jen ja a vsichni kolem mne a vsichni o kterych jsem slysel meli stesti, ale nikdy jim jack nic nezkratoval. Ac chapu, ze teoreticka moznost ze se to stane, existuje... ale je tu i teoreticka moznost, ze te v nejblizsi dobe zasahne meteorit a taky se s tim da zit