T-rex 450 Pro - zkušenosti
Já mám zatím DX6i a maximální spokojenost, ale brzy /až bude na trhu/ půjdu do Aurory od Hitecu - luxus za vynikající prachy, která strčí do malíčku nějakou prašivou futabu. Já jsem se svojí prašivou Futabou T12 FG moc spokojen. V okolí znám minimálně 20 - 30 modelářů a s ještě prašivějším hitecem tu nikdo nelítá (protože ví proč). Pochybuju, že s příchodem Aurory na náš trh budou najednou všichni svá rádia měnit za hitec 
Naposledy upravil(a) XB8R dne sob 26.09.2009 19:30, celkem upraveno 1 x.
Logo 500 VBar, nano CPX
1one píše:Taky jsem si poridil ten to vrtas. Stavba byla jednoducha a strasne me prekvapila jednoduchost a presnost dilu. Je to fakt kvalitni stroj. Jen jsem koukal ze mam ve stavebnici outrun motor. Serizeni brnkacka ,uz mam za sebou par letu a jsem nadsen . Lita se mi stim lip nez s Protosem.
Align aktualizaoval T-Rexa 450 Pro a v novej verzii je vymeneny motor BL-430SP za BL-450M. Nemal si problemy s montazou motoru ? Pretoze novy motor ma kable vyvedene vrchom a zavadzaju mi pri montazi (bude treba na ne riadne zatlacit).
2lizard píše: ...ale brzy /až bude na trhu/ půjdu do Aurory od Hitecu - luxus za vynikající prachy, která strčí do malíčku nějakou prašivou futabu.
hmm...tak nevím kdo koho zatím strčil do malíčku, futaba chodí a funguje už od začátku, zatím co ta ruská aurora již byla několikrát stažena z trhu!!! to za prvý...za druhy při vyslovení slova Hitech se mi chce zvracet.
Ano byla stažena? Kde a kdy? Pouze fakta ne JPP:wink:frontier píše:2lizard píše: ...ale brzy /až bude na trhu/ půjdu do Aurory od Hitecu - luxus za vynikající prachy, která strčí do malíčku nějakou prašivou futabu.
hmm...tak nevím kdo koho zatím strčil do malíčku, futaba chodí a funguje už od začátku, zatím co ta ruská aurora již byla několikrát stažena z trhu!!! to za prvý...za druhy při vyslovení slova Hitech se mi chce zvracet.
ICQ 638556901
Já jsem anifutabista a to z mnoha důvodů, které nemá cenu vysvětlovat. Tudíž dám přednost čemukoli, co nemá v názvu "Fujtabla".
Ale zatím co jsem viděl a měl tu čest mít v ruce Auroru, myslím si, že Futaby a pochopitelně i Spektrum strčí v klidu do kapsy.
Koukám po ní již dlouho a ještě jsem neslyšel o tom, že by ji stahávali z prodeje kvůli nějakým poruchám, ale pochopitelně je to nový systém, který se bude testovat na uživatelých - nic není 100% ani "Fujtabla".
Ale zatím co jsem viděl a měl tu čest mít v ruce Auroru, myslím si, že Futaby a pochopitelně i Spektrum strčí v klidu do kapsy.
Koukám po ní již dlouho a ještě jsem neslyšel o tom, že by ji stahávali z prodeje kvůli nějakým poruchám, ale pochopitelně je to nový systém, který se bude testovat na uživatelých - nic není 100% ani "Fujtabla".
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
arda1 píše:Pak jsi stejný jako ten druhý co nenávidí Hitec jako celek.Futaba je bezkonkurenčně nejlepší firma co se týče souprav a jiné elektroniky. Trochu ji "stíhá" snad jen JR -graupner to je příštipkář - hitec je slušná "spotřební" kvalita za velmi dobrou cenu.
Kluci já nevím ... mám JR DSX9 ... to je rádium co umí Spektrum DSM1/2 ... a musím říct, že mě nová vyšla na necelých 10.000,- (z HongKongu) ... včetně dopravy ... tady se prodává za 18 tis. ... Futabu má můj táta ... a DX6i a DX7se jsem měl před tím ...
.. prostě chci jen říct ... ať každý jede podle svých možností ... však ono stejně všechno jednou spadne ... a je jedno přes co to řídíte
Yoshi.CZ
Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
TX - JR DSX9
2lizard píše:Ale zatím co jsem viděl a měl tu čest mít v ruce Auroru, myslím si, že Futaby a pochopitelně i Spektrum strčí v klidu do kapsy.
To jsi mohl prohlásit jen z čiré neznalosti. To že strčí do kapsy Spectrum není až tak divné, Spectrum toho moc neumí a tak to není žádný problém. Ale highend modely Futaby nestrčí v dnešní době do kapsy nic, a ještě dost dlouho tomu tak bude...
... ZDZD ... zase se mi nezdá fér srovnávat Highend FUTABA s ostatními výrobky ... pokud to někdo můžete udělat ... dejte sem tedy srovnání TOP modelů od různých značek od 6 do 9 kanálů ... pak to snad bude trochu objektivní ...
... já to bohužel nedokážu srovnat ... mám JR a ze všech co máme doma ... a co jsme měli se mi zdá zatím nejlepší ...
... já to bohužel nedokážu srovnat ... mám JR a ze všech co máme doma ... a co jsme měli se mi zdá zatím nejlepší ...
Yoshi.CZ
TX - JR DSX9
TX - JR DSX9
Srovnávací tabulky dle vybavení a možností vysílačů(třídy) na netu jsou udělaný.
http://www.ladas.xf.cz/vysilace.htm
ICQ 638556901