Lama - problém

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
oscar
Kontaktovat uživatele:

Re: Lama - problém

#16 Příspěvek od oscar »

oscar píše:
Broty píše:
oscar píše:
Broty píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Mám lamu od E-sky,po přidání plynu se normálně zvedne a asi za 5 - 10 vteřin jakoby ubere plyn a spadne.V tuto chvíli se horní rotor otáčí znatelně pomaleji než spodní.Při opakovaném startu běží chvilku dobře a pak se opět zpomalí.

.Myslíte,že je to motorem,nebo regulátorem?
Díky za radu
Petr

Zdravím, mam ten samy problem, proste motory strati vykon, staci na dve az tri vteriny stahnout plyn a znova se rozbehnou na plny vykon.
Uz jsem to vyzkousel i tak, ze pred roztocenim podrzim obe vrtule a motory zhruba po trech vterinach strati uplne vykon. Slabe se protaci, staci na tri vteriny uplne stahnout plyn a roztoci se, jak maji, ale pak spadnou. Baterkou to neni mam 4 a dela to s kazdou. Spis bych to typl na regl. Prosim o nejake poznatky. Predem vsem diky. Mam ho asi 3 měsice.

Závada se mi projevuje stejně,stačí na pár vteřin stahnout plyn a zase se to rozběhne.Rozdíl je pouze v tom,že mě to dělá jen jeden rotor.Druhej běží normálně.Zkusim vyměnit motor a jestli to nepomůže bude v háji regl.

Za letu mi to udela spodni vrtule, ale kdyz to podrzim, udelaji to oba motory.

Dalsi poznatek. Na motor, ktery slabnul, klesa napeti. Po par mereni jsou uz mrtvy oba motory-vubec se nehnou. Po prihlaseni, obe serva chodi, ale regl ani tuk, v pondeli jdu reklamovat. Motory na 100% s tim nemaji nic spolecneho. Zkuseni prosim jeste o vyjadreni. Diky.
Letadla, auta.
Broty
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Broty »

oscar píše:
oscar píše:
Broty píše:
oscar píše:
Broty píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Mám lamu od E-sky,po přidání plynu se normálně zvedne a asi za 5 - 10 vteřin jakoby ubere plyn a spadne.V tuto chvíli se horní rotor otáčí znatelně pomaleji než spodní.Při opakovaném startu běží chvilku dobře a pak se opět zpomalí.

.Myslíte,že je to motorem,nebo regulátorem?
Díky za radu
Petr

Zdravím, mam ten samy problem, proste motory strati vykon, staci na dve az tri vteriny stahnout plyn a znova se rozbehnou na plny vykon.
Uz jsem to vyzkousel i tak, ze pred roztocenim podrzim obe vrtule a motory zhruba po trech vterinach strati uplne vykon. Slabe se protaci, staci na tri vteriny uplne stahnout plyn a roztoci se, jak maji, ale pak spadnou. Baterkou to neni mam 4 a dela to s kazdou. Spis bych to typl na regl. Prosim o nejake poznatky. Predem vsem diky. Mam ho asi 3 měsice.

Závada se mi projevuje stejně,stačí na pár vteřin stahnout plyn a zase se to rozběhne.Rozdíl je pouze v tom,že mě to dělá jen jeden rotor.Druhej běží normálně.Zkusim vyměnit motor a jestli to nepomůže bude v háji regl.

Za letu mi to udela spodni vrtule, ale kdyz to podrzim, udelaji to oba motory.

Dalsi poznatek. Na motor, ktery slabnul, klesa napeti. Po par mereni jsou uz mrtvy oba motory-vubec se nehnou. Po prihlaseni, obe serva chodi, ale regl ani tuk, v pondeli jdu reklamovat. Motory na 100% s tim nemaji nic spolecneho. Zkuseni prosim jeste o vyjadreni. Diky.

Takže myslíš,že to dělá vadná jednotka 3in1?
oscar
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od oscar »

Podle vseho asi jo. V pondeli to jdu dat na reklamaci a uvidim, ale motorem to neni. Motory odchazi postupne a ne, ze strati vykon a po dvou vterinach zase chvily bezi na plny vykon. Skoda, ze tu neni nekdo jiny se stejnym problemem a jiz vyresenym.
Letadla, auta.
Broty
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Broty »

oscar píše:Podle vseho asi jo. V pondeli to jdu dat na reklamaci a uvidim, ale motorem to neni. Motory odchazi postupne a ne, ze strati vykon a po dvou vterinach zase chvily bezi na plny vykon. Skoda, ze tu neni nekdo jiny se stejnym problemem a jiz vyresenym.

Tak dej potom vědět,jak to dopadlo.
Broty
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Broty »

oscar píše:Podle vseho asi jo. V pondeli to jdu dat na reklamaci a uvidim, ale motorem to neni. Motory odchazi postupne a ne, ze strati vykon a po dvou vterinach zase chvily bezi na plny vykon. Skoda, ze tu neni nekdo jiny se stejnym problemem a jiz vyresenym.

Zdravím,
tak problém je vyřešen.Vyměnil jsem motor a je to OK.Jednotka 3in1 je v pořádku.Už to zase lítá,jak má.javascript:emoticon(':lol:')
oscar
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od oscar »

Takze po trech nedelich na reklamaci, vraceno stim, ze tomu vubec nic neni. Nyni se to toci OK, ale vydrzi to na baterku okolo dvou minut a potom plyn vadne, pri visu uz to na pridani nijak nereaguje. Kdyz dam vybit baterku na nabijecce, tak mi z osmistovky vybije jeste dalsich 400 impulsu. Podle me jsou asi v halzlu motorky nebo regulator.
Letadla, auta.
Broty
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Broty »

oscar píše:Takze po trech nedelich na reklamaci, vraceno stim, ze tomu vubec nic neni. Nyni se to toci OK, ale vydrzi to na baterku okolo dvou minut a potom plyn vadne, pri visu uz to na pridani nijak nereaguje. Kdyz dam vybit baterku na nabijecce, tak mi z osmistovky vybije jeste dalsich 400 impulsu. Podle me jsou asi v halzlu motorky nebo regulator.

Budou to nejspíš taky ty motory.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od arda1 »

oscar píše:Takze po trech nedelich na reklamaci, vraceno stim, ze tomu vubec nic neni. Nyni se to toci OK, ale vydrzi to na baterku okolo dvou minut a potom plyn vadne, pri visu uz to na pridani nijak nereaguje. Kdyz dam vybit baterku na nabijecce, tak mi z osmistovky vybije jeste dalsich 400 impulsu. Podle me jsou asi v halzlu motorky nebo regulator.
Nevím zda to tu už zaznělo ale kdo je onen prodejce? :wink:
ICQ 638556901
oscar
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od oscar »

arda1 píše:
Nevím zda to tu už zaznělo ale kdo je onen prodejce? :wink:

Firma: JINO-Hradec Králové
http://www.jino.cz/
Letadla, auta.
oscar
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od oscar »

Tak to mam opet zpatky z reklamace. Tentokrat pry vymenily oba motory. Ve skutecnosti byl vymenen jenom jeden. Po prvnim zkusebnim letu je to OK. Tak uvidim, jak dlouho vydrzi ten druhy. Daji se nahradit tyto motory nejakou kvalitni nahradou?
Letadla, auta.
HynX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od HynX »

Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
oscar
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od oscar »

ma snima nekdo nejakou zkusenost?
Letadla, auta.
ariane
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od ariane »

Já ano, jsou super ale honím je na 3 čl:-)) Lama 4 v tuningu od Xtreme se 3 čl. je fakt nářez:-)) Půjde ale z baráku, protože jsem čuchnul k jednorotorům. Tak kdyby měl někdo zájem je k mání, řídící jednotka je v tom na 35 mHz. Zájemcům pošlu foto i seznam ND, mám jich kupu..
Broty
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Broty »

oscar píše:Tak to mam opet zpatky z reklamace. Tentokrat pry vymenily oba motory. Ve skutecnosti byl vymenen jenom jeden. Po prvnim zkusebnim letu je to OK. Tak uvidim, jak dlouho vydrzi ten druhy. Daji se nahradit tyto motory nejakou kvalitni nahradou?

AŤ už tam budeš mít motory jakýkoli,dej tam pořádný chladiče.Já jsem si je po výměně motorů též pořídil a jejich životnost se prodloužila a zdaleka se tolik nehřejou.
oscar
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od oscar »

Broty píše:
oscar píše:Tak to mam opet zpatky z reklamace. Tentokrat pry vymenily oba motory. Ve skutecnosti byl vymenen jenom jeden. Po prvnim zkusebnim letu je to OK. Tak uvidim, jak dlouho vydrzi ten druhy. Daji se nahradit tyto motory nejakou kvalitni nahradou?

AŤ už tam budeš mít motory jakýkoli,dej tam pořádný chladiče.Já jsem si je po výměně motorů též pořídil a jejich životnost se prodloužila a zdaleka se tolik nehřejou.

Tak jsem si nechal poslat ty Xtreme a je to fakt narez. Proti origos maji super tah. Mohu jen doporucit.
Letadla, auta.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“