CIAF 2009 Hradec Králové

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hoki »

Kovboj píše:Tak mi právě celkem nízko nad barákem proletělo pár Harrierů a podle rychlosti asi piloti zapomněli odbrzdit ruční brzdy :D

podle prvních informací lítat prý v Hradce nemaj. Snad je ukecaj na nějaké to zavisení. Uvidíme. My budem dávat na průlet o jednoho Albíka více. Takže by měla letět čtyřka.
Kovboj

#17 Příspěvek od Kovboj »

Hoki píše:podle prvních informací lítat prý v Hradce nemaj. Snad je ukecaj na nějaké to zavisení.

Taky jsem to někde četl, uvidíme :-( Jinak kdyby nakonec fakt nebyly vidět v akci tak aspoň "dokument" ze dneška ;-)

Obrázek
voza

#18 Příspěvek od voza »

To Kovboj: pěkný fotky ty jsi určitě nezapomněl zjistit z které strany fouká vítr jako já? -) Když jsem se přihnal k plotu od Piletic tak mě hned bylo jasný že toho moc neuvidím, stihnul jsem průlet dvojky a počkal na přístání i toho posledního a pak než jsem přeběhl pole k autu tak jsem pěkně zmokl ale stálo to za to. Dneska asi zmizím z práce po 10 už v 11 má přilítat AČR a potom někdy ten zbytek, psal jsem na stránky CIAFu jestli by nebylo možné zveřejnit časy ať tam nemusíme čumákovat celý den a zjevně jsem asi nebyl sám kdo je o to žádá protože s tím trošku začali, doufám že to dopolko ještě doplní.
Kovboj

#19 Příspěvek od Kovboj »

voza píše:To Kovboj: pěkný fotky ty jsi určitě nezapomněl zjistit z které strany fouká vítr jako já? -)

Vůbec nic jsem nezjišťoval, prostě jsem najednou doma uslyšel divnej zvuka šel se podívat na balkon co to je ;-) Nejdřív jsem na to jen tak koukal, ale když to začalo vypadat že letí další (nebo dělají další kolečko, v těch mracích těžko poznat) tak jsem rychle skočil pro foťák a párkrát cvaknul.
voza

#20 Příspěvek od voza »

Aha takže trvalé bydliště Rusek či Skalička? :-))

A nechodíš náhodou lítat za Piletický potok? Jestli se náhodou neznáme od vidění? Já tam jménem nikoho z těch co chodí lítat neznám, mimo p. Nálevky a Michala Bidla z HK modelářů.
Kovboj

#21 Příspěvek od Kovboj »

voza píše:Aha takže trvalé bydliště Rusek či Skalička? :-))

A nechodíš náhodou lítat za Piletický potok?

Těsně vedle - Skalice ;-) Chodím většinou lítat na pole za barákem.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak ja jdu nakonec v nedeli. Pocasi vypada na nedeli o malinkato lepsi, tak snad neprestrelim. Bohuzel beru celou rodinku, tak snad nebudou uz v poledne otravovat, ze je to nebavi a chteji domu.

Fotaky beru pro jistotu hned dva, tak snad se nejaka fota podari.
Kovboj

#23 Příspěvek od Kovboj »

Tak už se "kluci" na letišti asi celkem nudí, právě mi tady skoro nad hlavou už pár minut řádí jeden "gripík" ;-)
Sakra to je strašný, v tomhle se prostě nedá soustředit na práci... :lol: :lol: :lol:
voza

#24 Příspěvek od voza »

Sakra ajá jsem v práci.... :-(

Byl jsem u letiště od 9,30 do 11.30 a to přilétalo celkem dost:
2x Gripen HUNAF
2x F16 Belgie
Iskry
3x Mi 24 ACR
4x Mi 171 ACR
1x Mirage 2000D
CASA
2x doprovodné Antonovy
1x start většího bizjetu
jen je mě záhadou kde bude statika protože tam co vždy to už nejde je tam oplocení letiště, myslím že to poskládají před ty velké hangáry aspoň tam dost letadel rolovalo
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hoki »

Jo, ten Gripen to nejříve prosfištěl u nás nad dráhou a pak dal levou na Hradec. Byly tu taky dva Pilatusy a Avax. Jinak zatím klid. Jo a sedla tu IL-76, ale ta asi nemá nic s CIAFem. :lol: Třeba toho zítra proletí nad naší dráhou více, když už musím být v práci. Rozhodně tady dělaj nižší průlety než v Hradci, Tak beru foťák. Tenkrát ta Tornáda měla od trupu k dráze tak 3-5m. Bylo to super!
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Sakra, hosi, jestli toho uvidite vic nez ja na samotne show, tak si me neprejte! :lol: :lol:
Kovboj

#27 Příspěvek od Kovboj »

Vzduchoplavec píše:Sakra, hosi, jestli toho uvidite vic nez ja na samotne show, tak si me neprejte! :lol: :lol:

:lol: Přílety byly fajn, nalétávali v podstatě přes můj balkón. Manželka se mi už chechtala jak při každém 'zavrčení' letím na balkón s foťákem.
Ale když řádí nad letištěm tak toho moc nevidím, když jsou nízko tak nevidím přes stromy a ostatní baráky a když stoupají tak jsou v dnešním počasí hned v mrakách :-(
Kovboj

#28 Příspěvek od Kovboj »

Tak právě dorazil další brouček ;-)

Obrázek
voza

#29 Příspěvek od voza »

jojo toho broučka jsem taky viděl a chlapi nekecám průlet ve třech metrech!!! Teda měl samo vše vytažený (takže vlastně tréning na přistání ale táhnul tak dlouho skoro přes celou dráhu), já byl na úrovni Ruseka kousek od dráhy mohl jsem na něj skoro šáhnout super, F16 trénovala a já stál na hraně display lajny takže při minimálce mě šla rovnou přes hlavu. Trénovali taky Iskry a přiletěl kolem 18 hod celý Breitling, před tím KC 135 Stratotanker a německý Tornádo. Na rádiu říkali že Eurofighter přiletí rovnou z Zeltwegu až zítra
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jezis! Ja uz se nemuzu dockat. Vypada to, ze stroje fakt dorazily a bude se na co koukat. Akorat me mrzi, ze seznamu ucinkujicich se nejak vytratil Peter Besenyei - toho jsem si vzdy pral videt nazivo a zase se mi to nepodari... :cry:
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“