Incident na letisku
Nejhorší jsou ti, co si navíc připadají důležitě... těm je vůbec těžké něco vysvětlit. Když jsem byl na IFD v Hradci, tak tam třeba mělo startovat jedno obří letadlo (na typ si nevzpomenu) a pojezdová dráha musela být volná. Najednou se od někud vynořila skupinka lidí a začla přecházet přes dráhu. Připěhl k nim jeden z pořadatelů a že nemůžou přejít, že bude startovat letadlo... "Nojo, ale my jsme VIP" a nemohli to pochopit, jakto že když jsou VIP tak to nejde... nakonec to byli ti rozumější a pochvíli to vzdali a obešli dráhu kolem.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
dusi píše:čáp píše:K původnímu příspěvku bych se radši nevyjadřoval. Jde o pohled z jedné strany a možná došlo k nějakému nedorozumnění.
Jiste, i tá fotka auta na dráze letiště je pouhé nedorozumění...
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Bohužel
a lepší to asi nebude. Arogantních a namyšlených lidí je hafo a nedaj si vysvětlit, že se dá vše rozumně domluvit. Oni maj svou pravdu a my jsme mimo jejich zájem o domluvu. Bohužel to neplatí jen na nemodeláře, ale i na modeláře. Jsou modeláři a pak provozovatelé drahých hraček. Nezbývá nám nic jiného, než se snažit neničit si vlastní nervy nad blbostí jiných. 
Jaký to je letiště?
AR1 píše:dusi píše:čáp píše:K původnímu příspěvku bych se radši nevyjadřoval. Jde o pohled z jedné strany a možná došlo k nějakému nedorozumnění.
Jiste, i tá fotka auta na dráze letiště je pouhé nedorozumění...
![]()
Tak tohle mě přesně napadlo, když jsem si četl to od "čápa" - ano, auto na dráze je nedorozuměmí...Nakonec, chodec na haubně auta je taky jen nedorozuměmí, co by tam jinak dělal...
Dneska je to tu samá sranda..
No, auto na dráze sice stojí, ale já myslel nedorozuměním spíše vzájemnou komunikací zúčastněných. Samozřejmě, letím-li někam, mám sám rád, je-li v dosahu pěkná plocha, bez překážek. Ovšem nevíme zde nic o tom, o jakou plochu zde jde. Je to snad veřejné letiště? Pak tam auto nemá jistě co dělat. Ovšem jde-li pouze o "zemědělskou plochu", která patří někomu, pak je rázem konflikt o způsobu jejího užití s majitelem (pronajímatelem) v jiném světle. Leda by tam modeláři nebyli hosty, ale byli by též v majetnickm vztahu. Ovšem, zkušenost praví, nehodnotit události o ichž máme informace jen z jedné strany.
AR1 píše:Tak já nevím tys to nečetl? Duši to má docela jasně popsané, jedině že by nám klamal...
Ale jo, četl. A dočetl jsem se, že jde o neveřejné vnitrostátní letiště. A že majitel čmeláka je povozovatelem tohoto letiště. A může se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, ale v takovém případě má právo si stanovit vlastní provozní řád. A pokud trpí, že tam jezdí lidi s autem, je to v podstatě jeho věc. Na takovém letišti se smí přistát pouze se souhlasem provozovatele. Tedy může se stát, že ho dotyčný používá jen pro lety svého čmeláka a tudíž je v klidu, když se tam děje něco jiného a pokud ho bude potřebovat, zajistí si plochu.
Protože neznáme majetkové a provozní poměry na této ploše a evidentně je nezná ani Duši, nehodnotím tento incident nijak. Duši to myslel dobře a správně, ale pokud paní, resp. její manžel má plochu v pronájmu, má holt právo ji použít, třeba i pro parkování. Jiná věc je použití zdravého rozumu a vyjití s ostatními (zde modeláři) a to je to, co jsem myslel, že je možná chyba v komunikaci.
Nebo možná nejde o nedorozumění, ale paní to řešila z pozice "tady je to moje a vám po tom nic není, co tu dělám". Nevím.
Auto uprostřed plochy nevidím. Sice tam stojí, ale z fotky není zřejmé, je-li uprostřed. Ale klid. Chápu, že to člověka naštve, respektuje-li pravidla a druhý na ně kašle. A jsem rád, přemýš-lí li modeláři nad bezpečností letového provozu i ve vztahu k "velkým" letadlům.
Sám mám v okolí pěknou asfaltovou dráhu - starou práškařskou plochu. Letěl jsem nad ní snad 100x. A z toho tak 2x byla volná a použitelná pro případný nouzák. Jinak jsou tam motorkáři, bruslaři, autaři, modeláři. Kdysi jsme tam dělali i nácvik nouzáku, kdy jde člověk se staženým plynem hodně nízko a nikoho ze zůčastněných ani nenapadlo, že by tam to letadlo mohlo přistát, všichni se dívali, ale nikdo neuhnul. Kdyby byl skutečný problém, člověk by musel spíš jít do pole, než tam. Lidi jsou holt lhostejní k problémům jiných a často i poněkud nechápaví.
čáp píše:Ale jo, četl. A dočetl jsem se, že jde o neveřejné vnitrostátní letiště. A že majitel čmeláka je povozovatelem tohoto letiště.
Ale kde pak.
Paní pilotová tvrdila, že oni jsou provozovateli letiště. Teda oni provozují na letišti letecký provoz.
Faktem je, že její manžel je zaměstnanec letecké společnosti, provozující práškování, a firma má na tomto letišti placené povolení parkovat, startovat a přistávat. Tedy ona společnost je uživatelem letiště. Paní je pouze manželkou zaměstanance letecké společnosti, která má právo letiště používat.
Letiště je neveřejné. Právo používat ho na starty a přistání má od jeho majitetele a provozovatele několik pilotů ULL (co vím, a možná i velkých letadel, nezkoumal sem), jednou tam dokonce přistál i Péter Bessenyei, viz jiný článek na mém webu (se všemi formalitami za příítomnosti zástupce leteckého úřadu). Mezi videi je i video z paluby jednoho takového ULL, točil sem to já.
S majitelem a provozovatelem letište má Ďusi písemnou smlouvu s právem vydávat povolení na vstup a vjezd na letiště. Podle informace provozovatele je jediný.
Všem jiným je vjezd na plochu a dráhu zakázán.
Auto nestojí na ploše, ale na dráze, přesněji na jejím prahu.
Jestli jsou i jiné nejasnosti nebo nepochopení článku, rád doplním.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25