powder píše:Kupuje je TADY ....
Zdravím, jelikož jsem nikdy nekupoval nic ze zahraničí tak by mně zajímalo když si třeba u nich koupím 3 baterky na kolik mně vyjde poštovné balné a ještě další nějaké cla nebo co se tam musí platit....
powder píše:Kupuje je TADY ....
Hmm tak to zustanu u Kokamu - od vyrobce povoleno 2C ( 4.2 A za 20 min nabito) skoda. Myslel jsem ze se kvalita acu zacina srovnavat. Tak ze bych neco malo usetril. Chci si poridit dalsi 2 acu.Ladul píše:helifish píše:Jakym proudem je nabijite ?
0,5 C na letisti 1C
No Kokam stoji 1300 takze to neni zas tak velky "zarez"Ladul píše:No a o tom to je na normalni letani ciny naprosto staci a nez abych musel setrit na baterku tak si raci koupim 3 cinskybaterky sou tak jako tak spotrebni zbozi
No ty 2C uz by mne zajimaliVita_Valke píše:2oskar 007:
poštovné a balné vychází podle váhy, zkus si něco hodit do košíku a cenu za poštu uvidíš
clo se neplatí a DPH za baterky za pár kč taky ne, jen pokud bys měl vetší balík nebo za víc peněz
2helifish:
většinou 1C, na place občas 2C
Ani za vic peněz neplatíš clo ani DPH,protože ti to posilaj jako dárek (Gift)Vita_Valke píše:2oskar 007:
poštovné a balné vychází podle váhy, zkus si něco hodit do košíku a cenu za poštu uvidíš
clo se neplatí a DPH za baterky za pár kč taky ne, jen pokud bys měl vetší balík nebo za víc peněz
2helifish:
Máza píše:Ani za vic peněz neplatíš clo ani DPH,protože ti to posilaj jako dárek (Gift)Vita_Valke píše:2oskar 007:
2helifish:
Blade je co za éro?oskar 007 píše:Máza píše:Ani za vic peněz neplatíš clo ani DPH,protože ti to posilaj jako dárek (Gift)Vita_Valke píše:2oskar 007:
2helifish:
Tak to je dobrá vychytávka, kde by se tak daly nejlevněji nakoupit díly na blade 400 a baterky při jednom?![]()
Blade 400 je za éro vrtulník....Máza píše:Blade je co za éro?oskar 007 píše:Máza píše:Ani za vic peněz neplatíš clo ani DPH,protože ti to posilaj jako dárek (Gift)Vita_Valke píše:2oskar 007:
2helifish:
Tak to je dobrá vychytávka, kde by se tak daly nejlevněji nakoupit díly na blade 400 a baterky při jednom?![]()