Walkera 4G3

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rotvík

#16 Příspěvek od Rotvík »

2kmarty:Jj omlouvám se, neměl jsem v úmyslu rozpoutávat diskuzi,jen mně zajímal důvod autorova ,,povzdechu" :)
kmarty

#17 Příspěvek od kmarty »

Ono popravde receno, takhle jsem to nemel v umyslu. To byl jen takovy pokus vratit zpet tema kdyz uz jsem se vehementne pustil (takrka tradicne) do OT :-).
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
Rotvík

#18 Příspěvek od Rotvík »

kmarty píše:Ono popravde receno, takhle jsem to nemel v umyslu. To byl jen takovy pokus vratit zpet tema kdyz uz jsem se vehementne pustil (takrka tradicne) do OT :-).

V pohodě,vždyť máš pravdu :D taky jsem mu to mohl napsat jako S.Z. :wink:
Aleš Březina

#19 Příspěvek od Aleš Březina »

Tak na ehirobo je už se stříďákem a v kovu...
Dokonce se á pořídit i s noou RC soupravou, která je na první pohled hoodně podobná na Spektrum DX 7...
Zero
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Zero »

no tak kucí,nějaký osobní zkušenosti?budete to někdo mít v hlinsku nebo jíčíně? :)
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Walkera 4G3

#21 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Mad_Box píše:Máte někdo tento 3D stroječek? Celkem by mě zajímalo jak to létá. Ruce platím :D :D

Po vybalení z krabice to byl "vozembouch" ostatně jako ostatní Walkery ... nicméně po lehkém seřízení a dovyvážení to obstojně létá ... ale na 3D se s tím zatím neodvažuji pomyslet ... možná po Metal Upgrade (je na cestě :-)))

Případné dotazy odpovím :-)
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Zero
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Zero »

No já si teda nejspíš radši připlatim a koupim velkýho Protose nebo Rexe 500,ale to vidim při lepšim tak na červenec/srpen,kvůli rukám :lol: copak ruce na simu,to je relativně v poho,ale reál..... :( :lol: tyhle malý mršky se mi líběj,ale je to takový neposedný,takže radši něco většího :) :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Aleš Březina píše:Tak na ehirobo je už se stříďákem a v kovu...
Dokonce se á pořídit i s noou RC soupravou, která je na první pohled hoodně podobná na Spektrum DX 7...

Ten stříďák bude asi COOL ale létá to i s normálním motorkem :-)

Jinak ta metal verze bude asi lepší (mám tu ne kovovou) a po prvním letu kdy jsem to "ladil" :D to odnesly rotorové listy a plastové zavěšení hlavy přítel LOCTITE to ale vyřešil (nicméně mám objednaný METAL upgrade tak dám potom vědět) co píšou na zahraničních fórech tak by to mělo vyřešit mírnou vůli v plastovém zavěšení ... ta vůle tam fakt je takže na 3D to zatím není ... ale poskakovat v podzemních garážích to je v poho ...
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Aleš Březina píše:To rádio vypadá fakt dobře, taky jsem chvíli uvažoval jestli ho nevzít ještě s dalším přijímačem, ale nakopnec jsem do toho nešel, přeci jen co se týká kvality elektroniky tak tady na walkeru moc dobrého nezaznělo a hlavně s tím není žádná zkušenost. Klídně je možné že kvalita je solidní, ale stejně je možné, že je to shit. Na druhou stranu když vezmu cenu modelu u nás tak může jít o zajímavý kup.

Jak jsi řekl rádio "vypadá" dobře ... ale s mojí DX6i se to srovnat nedá a pochybuju že se to dá srovnávat s DX7 popř. DX7se :D

Občas v servech nepříjemně zaškube a to i během letu ... a před vyvážením si GYRO dělalo co chtělo ... a když to udělá během letu tak končíš CRASH ... to asi nemusím říkat :roll:

Rádio dobře sedí v ruce resp. na krku :D ale páčky se nepohybují volně všemi směry jako u DX .. takže zejména začátečník bude mít problémy
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Takže shrnuto a podtrženo ... vše co jsem zatím zjistil o 4G3 a napsal jsem to tady ... tak se nezlobte že se mi to nechce přepisovat sem :lol:

http://www.modelarske-forum.cz/viewtopic.php?f=4&t=26

Další poznatky budou přibývat ... ale věřte že toho bude asi hodně :roll:
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
malcomx

#26 Příspěvek od malcomx »

Aleš Březina píše:Tak na ehirobo je už se stříďákem a v kovu...

tak uz dorazil, zatim jsem jenom ladil, mam vylitano pouze 8 baterek, takze na nejake hlubsi posouzeni je casu dost....
par postrehu:
v porovnani s 4#3B je mnohem zivejsi a neposedny
originalni listy nic nevydrzi, je to nejaka pena vyztuzena pofidernim uhlikem potazena jakymsi plastem, sebemensi kontakt treba s nabytkem a je po listech, je potreba koupit drevene nebo uhlikove
rotorova hlava je vyresena vcelku dobre, ale je potreba ji trochu dopasovat a doladit, napr. zkratit pricnou hridel o 0,2mm atd.
motor ma i po 6 baterkach za sebou teplotu pouze 43 stupnu

problem byl zatim pouze s ocasnim motorem, nechtel se vubec tocit, vyresilo to odpojeni a pripojeni baterky ve vysilaci
malcomx

#27 Příspěvek od malcomx »

zkousel nekdo ladit parametry?
hlavne menit zisk gyra na vysilaci?
PepaCheb
Kontaktovat uživatele:

walkera4G3

#28 Příspěvek od PepaCheb »

Zdravim, ja mam 4#3B a docela bych nekdy rad ono 4G3 a přemýšlím i s tím rádiem které bych využil na minititana čímžto bych rád kdyby ho někdo měl, znal a dokázal o tom něco říct.
Jako ted mam na titanu starší walkerácký rádio z HM60tky a nějak si nestěžuju... akorát bych do budoucna rád 2,4Ghz... a to rádio spolu s tím vrtulníčkem mi přijde dost lákavé.
malcomx

Re: walkera4G3

#29 Příspěvek od malcomx »

PepaCheb píše:Zdravim, ja mam 4#3B a docela bych nekdy rad ono 4G3 a přemýšlím i s tím rádiem které bych využil na minititana čímžto bych rád kdyby ho někdo měl, znal a dokázal o tom něco říct.
Jako ted mam na titanu starší walkerácký rádio z HM60tky a nějak si nestěžuju... akorát bych do budoucna rád 2,4Ghz... a to rádio spolu s tím vrtulníčkem mi přijde dost lákavé.

pokud myslis tohle radio
http://www.esky-lama.com/shop/product_i ... s_id=10011
tak to neporadim, mam to obycejne WK-2601
PepaCheb
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od PepaCheb »

Jojo tohleto myslim. TO obyc mam taky a taky mam to walkeracky na 35. Kdyby mel nekdo nejaky zkusenosti budu vdecen.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“