FUTABA 10C nebo 12FG

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od RiMr »

AR1 píše:Ríšo, jestli chceš, můžu ti nechat T12FG "ošahat". Podle toho co jsi vymáčknul z té vysílajdy z HC tak u této ten Štorch bude lítat komplet sám :D

Jé, dodatečně děkuju moc Aleši, já už jsem si na ní zkoušel něco mixovat a zdálo se mi to dostatečně provázané, komplikované a složité :-)
Ta 12Z je pro mě moc, půjdu do té 12FG, i ta pokryje veškeré možné moje nároky na hooodně dlouho.
A navíc se mi líbí :wink: :D Třeba ten nový osmikanál se mi nelíbí, připadá mi že mu design dělali ve Vietnamu. Ale samozřejmě uznávám, že vzhled je až na druhém místě za funkčností a spolehlivostí.
Mimochodem, věděli jste že ve většině asijských jazyků nemají ekvivalent slova kýč? Dělí věci pouze na obyčejné a hezké. A čím víc hezké, tím líp :D
Drop

#17 Příspěvek od Drop »

...o 12FG jsem také uvažoval, koupil jsem prozatim Futabu FF10 CHP a velice spokojen, další přestup bude určitě ta 12FG.MZ je přezdobená předražená zbytečnost, navíc její tělo je pouze nastříkaný plast (vzhled kovu) u rádia za 60tis by to měl být standard :wink:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
kovaco

Futaba T10CG

#18 Příspěvek od kovaco »

Zdravím profky. Máte někdo zkušenosti s tímto Seagul Glide Variometer System? Něco o tom napsal LK, ale nevím, jestli mi to nebude dělat problémy v kombinaci s Futaba T10CG.
Díky za každou radu.
OK53
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
kovaco

Variometr

#19 Příspěvek od kovaco »

Asi jsem nedal správný název pro tento dotaz. Tak ještě jednou, můžu očekávat nějaký problém v rušení signálu, když mám Futabu T10CG a chtěl bych použít toto zařízení? http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... ULGLIDE_UV

Díky
OK53
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Variometr

#20 Příspěvek od LV »

kovaco píše:Asi jsem nedal správný název pro tento dotaz. Tak ještě jednou, můžu očekávat nějaký problém v rušení signálu, když mám Futabu T10CG a chtěl bych použít toto zařízení? http://www.kolmanl.info/index.php?show= ... ULGLIDE_UV

Díky
OK53

Prečo by to malo rušiť?
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
kovaco

Variometr

#21 Příspěvek od kovaco »

No vidíš, preto sa pýtam, aby som to mohol keď tak kúpiť.
OK53
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“