Mad_Box píše:Jen že gyro ti moc negyruje a křivky plynu taky moc dobrý nejsou.... Rozhodně by to chtělo poladit.
Naprostej souhlas, hlavne to gyro
mikyno12 píše:je to gyro az take dolezite? mne akosi nevadi ani to povodne
mikyno12 píše:a este otazocka..co je lepsie na wolfa...vecsie otacky motora, alebo vecsie nabehy listov (ak nehovorime o spotrebe)
BLC EgrO píše: Myslíte si, že to teda lítá dobře nebo špatně??? Nějak jsem nepochopil jesli přízpěvek Madboxe je kompliment nebo opak???
Rotvík píše:BLC EgrO píše: Myslíte si, že to teda lítá dobře nebo špatně??? Nějak jsem nepochopil jesli přízpěvek Madboxe je kompliment nebo opak???
No už když jsem si přečetl spojení ,,vychvalovaný Wolf " tak jsem tušil ,,průser ".Ale být Tebou tak bych si z toho moc nedělal.Je to JEN koníček a ten by Ti měl hlavně dělat radost.A o to jde.
nostromo píše:Mad_Box píše:Pokud jsem se někoho nějak dotkl tak se omlouvám, zapomněl jsem přidat smajlíka. Ale i tak mi příjde že je tu na něho moc chvály a přitom to podle videa moc nevypadá.
To uz nevyzehlis![]()
jirka_d píše:Když jsem nedávno na jedné akci poprosil o radu a pomoc jednoho "profi vrtulníkáře" tak mi sdělil, "je třeba seřídit stopu a napípat ve vysílačce křivky a poletí to".
Ani nebyl ochotný popojít 10 kroků k mému vrtulníku a podívat se na něj.