Katana S30E - skúsenosti
-
Jiří Kolář-BAN1
- IK33
- Kontaktovat uživatele:
Takže už ho mám doma. Je to neskutočne odľahčené lietadlo. Ako tu niekto napísal - vzduch obalený fóliou. Pôvodný majiteľ urobil na trupe niekoľko úprav ktoré mali za následok zvýšenie hmotnosti ale aj pevnosti trupu v mieste ukotvenia podvozku. Čo som videl tú pôvodnú podvozkovú prepážku tak to by som na lietadlo nedal ani vo sne. Pri prvom pristání do trávy na vyššej rýchlosti sa zákonite musela vylomiť.
Zajtra by som ju chcel ísť vyskúšať takže potom dám vedieť ako to dopadlo ahlavne ako lieta. Vďaka za príspevky.
Zajtra by som ju chcel ísť vyskúšať takže potom dám vedieť ako to dopadlo ahlavne ako lieta. Vďaka za príspevky.
-
Jiří Kolář-BAN1
- IK33
- Kontaktovat uživatele:
Tak páni dnes som to dostal do vzduchu a ....
To je proste parádička. Ten model má obrovský rozsah rýchlosti. Nie že by bol rýchlik no naopak dokáže takmer stáť na mieste a len tak sa prevaľovať a lahodiť si. A to má 1540g. Takže si neviem predstaviť čo všetko dokáže pri 1250 g. Je to naozaj vydarený model, klobúk dolu pred jeho tvorcom.
Zas spravil som len dva 8min lety takže sa ešte len oťukávame a ešte dosť dlho da budeme ale model ma milo prekvapil. Proste dobre zladený pohon a výborné letové vlastnosti.
To je proste parádička. Ten model má obrovský rozsah rýchlosti. Nie že by bol rýchlik no naopak dokáže takmer stáť na mieste a len tak sa prevaľovať a lahodiť si. A to má 1540g. Takže si neviem predstaviť čo všetko dokáže pri 1250 g. Je to naozaj vydarený model, klobúk dolu pred jeho tvorcom.
Zas spravil som len dva 8min lety takže sa ešte len oťukávame a ešte dosť dlho da budeme ale model ma milo prekvapil. Proste dobre zladený pohon a výborné letové vlastnosti.