Super Zoom

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
hitman

#16 Příspěvek od hitman »

to jiroos:::::::::::Hele kolik ti bere ten motor na 3s 1000 mAh a s jakou vrtulí?????Děkan za odpověď...Jo a ještě, jak dlouho lítáš na ty baterky s tou vrtulí co máš????
--------support park- & 3D slow- flyer--------
Vilda

potrebuji pomoc

#17 Příspěvek od Vilda »

Zdarec lidicky.Jsem tu novy a s letanim taky teprva zacinam a jakozto novacek jsem uz stihl udelat botu jako prase.Koupil jsem na inser.Soper Zooma a v navalu informaci jsem jaksi opomel zjistit od prodavajiciho polohu teziste :x Sice jsem mu hned volal,lec on jen mlzil a dusoval se,ze to zjisti.Da se ale dnes nekomu verit??????Proto to zkousim i touto cestou a prosim vas o radu.Diky predem.Vilda
Canman

#18 Příspěvek od Canman »

Teziste ma byt podle navodu 120-130 mm od nabezne hrany. Oni sice pisou, ze to ma byt mereno na konci kridla, ale to je podle me blbost, protoze by to bylo moc vzadu. Ja ho mam 125 mm od nabezky, mereno u stredu kridla, a je to O.K.
Létej i dnes!
Vilda

Teziste

#19 Příspěvek od Vilda »

Dekuji mnohokrat za odpoved.Od prodejce jsem se dle ocekavani nic nedozvedel,tak alespon ted vim,kam pro pripadnou radu.Zatim zdarec a klidny vitr :wink: Vilda
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od TomasC »

Jsem rád, že máš z létání s SZ radost. Bohužel jsem to přečetl až dnes...

Pokud prudce potlačíš a letadlo jde do výkrutu, býva na vině většinou rozdílná váha pravé a levé strany letadla. V normálním letu to vytrimuješ křidélky, ale na zádech se to projeví.

Doporučuji vyvážit. Třeba aku na boku trupu už jsou znát.
Canman

#21 Příspěvek od Canman »

Ahoj Tomasi, diky za odpoved i kdyz prisla s vice nez rocnim zpozdenim. S-Zoom ma za sebou uz stovky startu a i mnozstvi karambolu, ale stale dobre lita. Ovsem pri potlaceni stale dela vykrut. Takze si beru Tvoji radu k srdci a zamerim se na napravu.
Na Model Hobby jsem cekal az se vzneses se svym obrem, ale bohuzel jsem se nedockal. Lital jsi s nim vubec v te hale?
Létej i dnes!
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od TomasC »

Ano létal jsem každý den. V zásadě před předváděním modelů. Pokud pohledáš v galeriích, tak se i nějaká fotka najde..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Díky pánové fotografové.
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“