dx6i
eclipse7 je starej smejd, s hrubyma a nikdy neopravenyma chybama v heli sw, kterou muze zachranit akorat software od palika
dx6i je sice postavena na spolehlivem systemu, ale jeji sw je absolutni zaklad mezi pocitacovymi soupravami - uroven cca optic 6
sam mam ted futabu t7c - ktera je funkcne o neco vys (cca na urovni dx7) a je par veci co mi chybi a musim je resit volnym mixem, zminovany mpx cocpit sx byl proti ni po sw strance zazrak techniky
dx6i je sice postavena na spolehlivem systemu, ale jeji sw je absolutni zaklad mezi pocitacovymi soupravami - uroven cca optic 6
sam mam ted futabu t7c - ktera je funkcne o neco vys (cca na urovni dx7) a je par veci co mi chybi a musim je resit volnym mixem, zminovany mpx cocpit sx byl proti ni po sw strance zazrak techniky
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Nedoporucuji vybijet pod 5V, pak to jde rychle a nemusis stihnout pristat, pokud mas ty clanky rozhozeny
Vysilacka si bere tusim 0,06A, uz jsem to tu nekde psal, takze ze standartnich nabijecich baterii (2000mah)by jsi mel fungovat pres den v kuse. Alkalicke sice drzi vyssi napeti, ale dyl nevydrzi, tam se pohybuje kapacita vetsinou okolo 1Ah. Eclipse 7 je urcite dobra, ale ja spis bych ti doporucil DX6i. Mam ji taky... 
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
j3nda píše:eclipse7 je starej smejd, s hrubyma a nikdy neopravenyma chybama v heli sw, kterou muze zachranit akorat software od palika
maš ji? všichni co ji mají ji chválí(ty co znám)
vsechny co znam, ze ji meli, ji uz davno nemaji - je fakt hodne zastarala
teprve az sw od palika z ni udela cosi jakztakz pouzitelneho, assan je rovnez naprosty lowend...
to bych radsi koupil dx6i, po tom aspon casem zustanou prijimace a spektrum narozdil od assanu ma podstane lepsi odolnost proti ruseni
teprve az sw od palika z ni udela cosi jakztakz pouzitelneho, assan je rovnez naprosty lowend...
to bych radsi koupil dx6i, po tom aspon casem zustanou prijimace a spektrum narozdil od assanu ma podstane lepsi odolnost proti ruseni
Hora píše:strigy píše:a bude v pohodě ta DX7 z hobbycity? myslím jako jestli to tady má povolení atd.
Nechci házet bludy, ale mám dojem, že u ní oproti DX6i nemůžeš měnit vysílací výkon.
Takovej dotaz,mám dx6i,jak můžu měnit vysílací výkon?návod jsme ani popravdě pořádně neštudoval,jen to co jsem potřeboval
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=