Easy Glider Pro Elektro aneb nezačínat na stíhačce

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BadBoy

#16 Příspěvek od BadBoy »

strigy píše:ten motor bych tam nedával. má moc otáček na volt :wink:
když máš míň otáček tak mužeš použít větší vrtulu a pak to má větší učinost. hodně to tady doporučujou. a používá se to hodně na větroně

u toho tvýho motoru se bojím jen odběru, aby to vydržela ta moje baterka, je to dost na hraně, aspoň si to myslím, tak jsem skoušešl dát jinou variantu
thsoft
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od thsoft »

Kdyz s tim Hobbycity mate ty zkusenosti, jak dlouho od zaplaceni trva nez mas zbozi doma ??

Tom

Marcos píše:PayPal Ti radim zalozit, nic na tom opravdu neni, taky jsem se toho bal a ted nakupuju v cine parkrat do mesice :)
V Hobbycity se da platit pres PP branu, ktera ti umozni mimo platby z PP uctu zaplatit primo kreditkou.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Marcos »

Urcite tam neni dobry objednavat zbozi, ktere nemaji primo skladem, to by se mohlo zatracene protahnout. Pokud maji vse skladem, tak posledni dobou to chodit tak 10 dni od odeslani, coz je parada. Taky je dobry neobjednavat toho moc najednou, pak je mensi pravdepodobnost, ze to odchyti celnici.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lindbergh »

strigy píše:
Lindbergh píše:
5 - serva... Já bych tam určitě dal HS-81. Používám je hodně a maximální spokojenost. HS-55 jsou slaboučký a dal bach je tak maximálně na směrovku a ještě malou. Ale to je co člověk to názor 8)

dal bys mi nakej tip na serva pro ege pro na hobbycity? a cena přiměřená. diky

Tak to opravdu nemohu sloužit. Přijímač a serva nakupuju zásadně v ČR. Je to samozřejmě věc názoru, ale když tě selžou baterky, motor, nebo régl (samozřejmě když to neshoří :D ) tak dokloužeš. Když tě selže servo, nebo přijímač, tak se to kluzem nedá nazvat :wink: Prostě rypákem do země a jdeš pro igelitku :cry:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Marek71 »

BadBoy:
Daj tam ten nízkootáčkový Turnigy:
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... &cda=23383

K nemu ti úplne stačí 18A regulátor, ten motor stejne znesie max 18A, špičkovo nejakých max. 22A, čo presne odpovedá tomu 18A regulátoru:

Mám tu samú zostavu v Relax RCEJ:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=900

a so sklopkou Graupner 11x6 je to ideálna zostava. Letí to takmer kolmo nahor (hmotnosť 740gr.) a odber pri max. plyne je 18A.

Servá mám 4 x HXT900, zatiaľ sa mi osvedčili vo všetkých modeloch, predpokladám, že ani tu nesklamú. Silou budú, podľa mňa, dostačujúce.
Naposledy upravil(a) Marek71 dne úte 27.05.2008 8:33, celkem upraveno 1 x.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Marek71 »

Pokiaľ je všetko skladom, tak zaplatíš v deň D, v deň cca. D+2 to odíde z ich skladu na poštu, D+3 to HK pošta odošle do cieľovej krajiny a zhruba D+10 (výnimočne aj D+3 !) až D+15 to máš doma. To za predpokladu, že nebudeš doplácať DPH.

thsoft píše:Kdyz s tim Hobbycity mate ty zkusenosti, jak dlouho od zaplaceni trva nez mas zbozi doma ??

Tom

Marcos píše:PayPal Ti radim zalozit, nic na tom opravdu neni, taky jsem se toho bal a ted nakupuju v cine parkrat do mesice :)
V Hobbycity se da platit pres PP branu, ktera ti umozni mimo platby z PP uctu zaplatit primo kreditkou.
BadBoy

#22 Příspěvek od BadBoy »

Marek71 píše:BadBoy:
Daj tam ten nízkootáčkový Turnigy:

K nemu ti úplne stačí 18A regulátor, ten motor stejne znesie max 18A, špičkovo nejakých max. 22A, čo presne odpovedá tomu 18A regulátoru:

Mám tu samú zostavu v Relax RCEJ:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=900

a so sklopkou Graupner 11x6 je to ideálna zostava. Letí to takmer kolmo nahor (hmotnosť 740gr.) a odber pri max. plyne je 18A.

Servá mám 4 x HXT900, zatiaľ sa mi osvedčili vo všetkých modeloch, predpokladám, že ani tu nesklamú. Silou budú, podľa mňa, dostačujúce.

to jsem přesně chtěl slyšet, díky ti moc, asi tam dám tento motor a reg. co jsi poslal.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Abu »

Lindbergh píše: Přijímač a serva nakupuju zásadně v ČR. .... když tě selžou baterky, motor, nebo régl tak dokloužeš. Když tě selže servo, nebo přijímač, tak se to kluzem nedá nazvat :wink:

S tema prijimacema vicemene souhlasim, ale serva mi selhaly zatim vsehovsudy tri, vsechny koupeny v CR - MS022. (jedno pristani se zaseklou smerovkou, jedno se zaseklou vyskovkou, vetron pokazde prezil bez sebemensiho sramu, takze ta igelitka zase neni tak jasna vec, ale bylo to stesti, treti problem jsem nastesti odhalil tesne pred startem).
Takze ted tam jsou misto nich taky ty HXT900, jsem zvedav jak se osvedci.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Marek71 »

BadBoy:
Poďakuj Tomášovi (Abu), s ním som pred cca. mesiacom túto zostavu vyberal pre Relaxa :-) Teraz len odovzdávam poznatky z reálneho provozu. Ten EG Pro bude mať asi nepatrne vyššiu hmotnosť (ja tam mám pomerne malé baterky 1300mAh), ale aj tak myslím, že to bude s rezervou dostatočný pohon.
BadBoy

#25 Příspěvek od BadBoy »

Marek71 píše:BadBoy:
Poďakuj Tomášovi (Abu), s ním som pred cca. mesiacom túto zostavu vyberal pre Relaxa :-) Teraz len odovzdávam poznatky z reálneho provozu. Ten EG Pro bude mať asi nepatrne vyššiu hmotnosť (ja tam mám pomerne malé baterky 1300mAh), ale aj tak myslím, že to bude s rezervou dostatočný pohon.

Tak Vám děkuji oběma a zeptám se, ten motor není psaný skaldem a je tam napsáno LATE MAY a tomu rozumím, tak že možná přijde později, nevím jak to na tomto obchodu označují?? Doplňují zboží rychle co se týče motorů turnigy nebo budu čekat klidně měsíc??
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Marek71 »

Late May znamená na konci května, čo by malo byť do pár dní. Ja som ho bral, keď bol skladom. V tomto ti neporadím, ale ak nechceš plati´t a byť v neistote, tak si na to daj upozornenie a keď to príde do skladu, tak ti príde mail. Podľa mňa Turnigy motory doplnia čoskoro.
BadBoy

#27 Příspěvek od BadBoy »

Marek71 píše:Late May znamená na konci května, čo by malo byť do pár dní. Ja som ho bral, keď bol skladom. V tomto ti neporadím, ale ak nechceš plati´t a byť v neistote, tak si na to daj upozornenie a keď to príde do skladu, tak ti príde mail. Podľa mňa Turnigy motory doplnia čoskoro.

díky ti, nějak sem si neuvědomil, že MAY znamená i květen!:) Mylsle jsem že je to MOŽNÁ!Nechám tam upomínku a jak bude hned objednávám
strigy

#28 Příspěvek od strigy »

já ten motor mám už obědnanej. jen nevím proč ti to museli říct ješte další 2lidi
BadBoy

#29 Příspěvek od BadBoy »

strigy píše:já ten motor mám už obědnanej. jen nevím proč ti to museli říct ješte další 2lidi

chtěl jsem slyšet, že to moje baterka utáhne, nějak jsi mi to neřekl pokud jsem si všiml a ke všemu jsi k tomu kupuješ regulátor 22 A a ta moje baterka je schopná dát jen 21 A stále a jak se píše tady na fóru, tak jsou to nadsazený údaje, bál jsem se, že bych baterku vyždímal a exla by!:)
BadBoy

#30 Příspěvek od BadBoy »

Tak letadlo objednané a dnes odeslané, ale teď ještě počkat na ten motor z hobbycity až bude skladem!:(
Snad se jim to povede doplnit co nejrychleji!:)
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“