Minicorado
Re: Minicorado
No jde to pomalu, nejdřív jsem vyfrézoval motorovou přepážku na Raisenauera, která sedne do MiniCorada. 3mm sklotextit ...
Naposledy upravil(a) MomoBrut dne čtv 28.03.2019 16:22, celkem upraveno 1 x.
Pak se několikrát měřilo v trupu, pak se dlouho přemýšlelo, pak se malovalo a pak se zase frézovalo a vypadlo toto.
Jsou to lyžiny, na kterých bude jak deska serv ocasu, tak deska rozvodnice a to nad sebou. Do děr se zalepí závitové vložky M2,5.
A ještě se frézovala samozřejmě deska serv s rozšířením tloušťky na originální vruty serv. Drží to výborně, takže netřeba měnit. 1,6 mm sklotextit
Kurňa už aby ti Michal to Corado udělal, jsem hodně zvědavý na pokračování. Zatím...perfektní práce!!!
graup15 píše:Kurňa už aby ti Michal to Corado udělal, jsem hodně zvědavý na pokračování. Zatím...perfektní práce!!!
JOJO, DALŠÍ PERFEKCIONISTA
Avalon57
Důvody chápu, ale je škoda,že nemuže použít 7003SB.
Ten velikostní rozdíl je opravdu velký. Instalace je pak mnohem víc na pohodu.
Ten velikostní rozdíl je opravdu velký. Instalace je pak mnohem víc na pohodu.
Já vím, mám ho.
Ona ta instalace teď nebude o nic horší, když už je to vymyšlené a vyfrézované. Prostě se to nalepí. Mám to nalepit do tvého trupu?
Dík hodnej, ale já musím vždy sám:-) Takže ne.
Takhle to vypadá vše na svém místě, ale bez lepení, když teda Dalibor lepit nechce. Vložena je baterie 4s1800 40C, hmotnost 200 g, cena lidových 14 Eur (koupil jsem hned 3, ať nestrádám). Je daná co nejvíce dozadu, co to šlo, místo využité na maximum. Líp to asi udělat nejde, no. Ted´ se už toho nedá dělat moc dál, prostě potřebuju své MC.
Pekny, nechapu jak se vejdou serva pod tu desticku.MomoBrut píše:Takhle to vypadá vše na svém místě, ale bez lepení, když teda Dalibor lepit nechce. Vložena je baterie 4s1800 40C, hmotnost 200 g, cena lidových 14 Eur (koupil jsem hned 3, ať nestrádám). Je daná co nejvíce dozadu, co to šlo, místo využité na maximum. Líp to asi udělat nejde, no. Ted´ se už toho nedá dělat moc dál, prostě potřebuju své MC.
DS-6100 jsou nízká, jiná serva těžko.
MomoBrut píše:DS-6100 jsou nízká, jiná serva těžko.
Teoreticky by tam jeste dostal blue birdy, ktere jsou takrka zdarilou kopii MKS. Jinak za mne ten konektor od kridla je lepsi sikmo, ale dle toho “neprostoru” co tam mas to nejspis jinak udelat neslo.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Jo, ty bluebirdy mají stejné rozměry, ale mají jen kluzké uložení. Ta MKS serva jsou asi nejlepší serva, co jsem kdy testoval a měřil, pravda, většinou testuju serva 30 kgcm plus.
MomoBrut píše:Jo, ty bluebirdy mají stejné rozměry, ale mají jen kluzké uložení. Ta MKS serva jsou asi nejlepší serva, co jsem kdy testoval a měřil, pravda, většinou testuju serva 30 kgcm plus.
Máš pravdu, jsem zvědavej na ten tvůj pohon, jaké z něj budeš mít pocity. Já jsem nakonec MC osadil malým axíkem s 3S 1600mAh baterkou a poměr rychlost/dravost/klouzavost je famozni, proto se těším na tvé dojmy a pocity.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/