Futaba 8FG
Re: Futaba 8FG
Asi mám šťastie... ja som kupoval T8FG pred tromi rokmi, akumulátor je tam pôvodný, Futaba NiMh 6/1700 mAh. Nijako extra sa oň "nestarám", keď treba - nabijem. Zatiaľ bez problémov...
T16SZ
Tohle je aktuálně nejlevnější a nejlepší náhrada originál baterky. Mohu vřele doporučit. Výdrž přes 9 hodin provozu na jedno nabití!
http://shop.omnitron.cz/akumulatory-a-b ... -4581.html
Jen je potřeba se k LiPol chovat správně. To znamená, že když bude dlouho vysílačka stát, tak akumulátor nabít na 3,8-3,9V na článek! Potom baterky vydrží hodně dlouho.
http://shop.omnitron.cz/akumulatory-a-b ... -4581.html
Jen je potřeba se k LiPol chovat správně. To znamená, že když bude dlouho vysílačka stát, tak akumulátor nabít na 3,8-3,9V na článek! Potom baterky vydrží hodně dlouho.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
JK píše:... je tam pôvodný, Futaba NiMh 6/1700 mAh. Nijako extra sa oň "nestarám", keď treba - nabijem. Zatiaľ bez problémov...
To bude tím, že problémy mají lionky, které tam začali dávat potom.
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
pokud se vam tam vejde nejaka tx lifepo baterka, tak nevahejte. Je to naprosto genialni zalezitost
Nejde o to, jestli se tam vejde. Jmenovite napeti 2S LiFe je na spodni hranici operacniho napeti 8FG, takze nelze pouzit. Ani nemluve o napeti vybite baterie.
LiPo neni problem, napriklad Gens Ace 2S 2200mAh se tam vleze nadherne.
Tom
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
A nedá se tam dat taky tohle: http://www.robbe.de/lipo-akku-2s-2800mah-t14sg.html už si zpětně neuvědomuju jak je ta šachta hluboká.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
baui píše:Nejde o to, jestli se tam vejde. Jmenovite napeti 2S LiFe je na spodni hranici operacniho napeti 8FG, takze nelze pouzit. Ani nemluve o napeti vybite baterie.
Psal jsem o TX lifepo. Maji v sobe elektroniku, ktera to drzi tam kde ma a stara se i o balancovani.
Mel jsem ji v predchozi vysilacce a je to genialni zalezitost.
Genagen píše:Psal jsem o TX lifepo. Maji v sobe elektroniku, ktera to drzi tam kde ma a stara se i o balancovani.
Mel jsem ji v predchozi vysilacce a je to genialni zalezitost.
To pak ano. Myslel jsem, že mluvíš o nějaké generické vysílačové LiFePo. Podělíš se o link nebo název?
Tom
Proč se nepodíváte někdo na můj příspěvek nahoře na této stránce? Tam jsem dal odkaz na LiPol, která přesně pasuje do 8FG a je za hubičku.
Proč vymýšlíte vymyšlené?
Proč vymýšlíte vymyšlené?
bavarianDemon 3X a 3SX
baui píše:To pak ano. Myslel jsem, že mluvíš o nějaké generické vysílačové LiFePo. Podělíš se o link nebo název?
http://media.hyperion.hk/dn/fg3radio/
V pohode je možné použiť aj 2S LiFe (SW update v. 4.0)baui píše:Nejde o to, jestli se tam vejde. Jmenovite napeti 2S LiFe je na spodni hranici operacniho napeti 8FG, takze nelze pouzit. Ani nemluve o napeti vybite baterie.
Low Battery Alarm Voltage
[Same for all models]
The low battery alarm voltage can be set at the display screen of the system menu.
* It is not necessary to change an alarm level when the nickel metal hydride battery of 6 cells (HT6F1700B) is used.
Suggested setting voltages are as follows.
- 6 cells NiCd or NiMH: 6.8 v
- 2 cells LiFe: 6.0 ~ 6.2 v
- 2 cells LiPo: 7.2 ~ 7.4 v
1) Set the low battery alarm voltage with the low battery setting button of the sound screen of the system menu.
T16SZ
Nabiajne-Futaba T8FG Super
Dobry den,
kupil som si novu FT8FG Super (lilo baterka), na druhy den som ju dal na nabijacku. Po troch hodinach nabijacka nesvieti, vysielac nejde zapnut, baterka uplne mrtva (0V). Stalo sa to niekomu? Som neuveritelne nas*any. Za odpovede dakujem.
kupil som si novu FT8FG Super (lilo baterka), na druhy den som ju dal na nabijacku. Po troch hodinach nabijacka nesvieti, vysielac nejde zapnut, baterka uplne mrtva (0V). Stalo sa to niekomu? Som neuveritelne nas*any. Za odpovede dakujem.
Radian, Radian Pro, Futaba T8FG Super
Re: Nabiajne-Futaba T8FG Super
Za 1 vlakno o T8fg uz tu je a za 2 to odnes na reklamaci, kdyz je nova.
Re: Upozornění pro uživatele T8FG super.
Zdravim vas,
kurvitko potvrdzujem
Prve nabijanie, ledka na nabijacke cervena, cize fajn. Po troch hodinach ledka nesvieti, vysielac nejde zapnut. Meram napatie na nabijacke = 0V, meram napatie na baterke = 0,1V.
Cize sa rozhodujem medzi reklamaciou, alebo kupou nejakej 2S ktoru si radsej budem nabijat a balancovat sam.
kurvitko potvrdzujem
Prve nabijanie, ledka na nabijacke cervena, cize fajn. Po troch hodinach ledka nesvieti, vysielac nejde zapnut. Meram napatie na nabijacke = 0V, meram napatie na baterke = 0,1V.
Cize sa rozhodujem medzi reklamaciou, alebo kupou nejakej 2S ktoru si radsej budem nabijat a balancovat sam.
Radian, Radian Pro, Futaba T8FG Super