Videa nejen začátečníků

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
H1N1
Kontaktovat uživatele:

Re: Videa nejen začátečníků

#1411 Příspěvek od H1N1 »

Ahoj Kluci, mel bych otazku. Potrebuji kameru (do auta na celni sklo) na kterou natocim minimalne 2 dny zaznamu. Mate nejaky typ? Nechci na to zakladat solo vlakno.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
bv9
Kontaktovat uživatele:

#1412 Příspěvek od bv9 »

To jedině nahrávat klasickou kamerou a rovnou na externí disk :wink:
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
gardenroute

#1413 Příspěvek od gardenroute »

H1N1 píše:Ahoj Kluci, mel bych otazku. Potrebuji kameru (do auta na celni sklo) na kterou natocim minimalne 2 dny zaznamu. Mate nejaky typ? Nechci na to zakladat solo vlakno.
V kuse to nenatoci zadna, je to omezene pouzitym souborovym systémem (takze to vždy ulozi v nejakem nastavitelnem intervalu do jednotlivych souboru), ale pokud pouzijes nejakou kamerku, která jiz zvlada nektere obrí SD karty 258GB (jsou ale dost drahe). Potom si muzes spočítat, zda to při danem datovem toku zvladne ulozit, prip. vyzkoušet...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
JosefSvejk

#1414 Příspěvek od JosefSvejk »

A potřebuješ nahrávat, i když se nic neděje? Můžeš spouštět nahrávání pohybovým čidlem nebo jen sw pohybovým detektorem. Možnosti jsou různé, dá se to navrhnout "na míru".
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#1415 Příspěvek od H1N1 »

Potrebuji prave kontrolovat jen pohyb auta. Tzn: jestli mne delnici na vinici makaji (auto jede=makaji). Nemusi to byt v kuse, jde spise o zpetne prehrani. Abych tam nemusel jezdit kazdy den kontrolovat jestli makali. Bohuzel GPS pouzit do auta nejde (spatne misto, vysoka cena a navic je to jen 1x rocne). Investici bych rad videl okolo 6000kc bez DPH.
gardenroute

#1416 Příspěvek od gardenroute »

Rada on-board kamer ma vestavenou pohybovou detekci, urcenou na nataceni pohybu primo před zaparkovanym autem. Ale to jiste vyžaduje mit dobrou autobaterii...
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#1417 Příspěvek od H1N1 »

Jo o tom vim, jenomze test ukazal ze auto druhy den nenastartujes:-D
miťo

#1418 Příspěvek od miťo »

...včera bylo tenhle topic na smetišti pro nemodelářské téma, tedy jak tak čtu, je tu snaha dostat se tam zas. Ale jó, na smeťáku se najde věcí, žejo kluci...

Ale proč píšu. Jako zapřísáhlý odpůrce videí z koptér jsem si dnes pořídil set Nazy 450 s řídící jednotkou, abych se trochu ponořil do problematiky těchto modelů a taky věděl, čeho jsem to vlastně odpůrcem :lol: Teď vážně, před pár dny jsem s sebou v Adršpachu vláčel křídlo a lítat se tam fakt nedalo. Když už byla nějaká vyhlídka slibující hezké přistání, foukalo tam. Tak si říkám, že půjdu do koptéry. Takže moje příští video bude jak z výtahu, nahoru-rozhlédnout-dolů, jak je toho plnej youtube :lol:

bv9: dobré video, ale zdá se mi, že máš na Mobiusu starší verzi FW, zkus update. Držím pěsti, jen tak dál
bimov: super video, začínáme si chlape konkurovat hihi :wink: Koukám, že s pruhy na křídle jsem tě dokonale inspiroval a hezky si je protáhl na náběžku, abys viděl model při přiblížení. Palec nahoru!
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#1419 Příspěvek od H1N1 »

No kde jinde se zeptat, nez ve vlakne kde se vse toci okolo kamer. Kazdemu prijde email o aktivite a tak je vetsi sance dostat nejakou odpoved. On to mne to stejne nekdo zase vymaze.
gardenroute

#1420 Příspěvek od gardenroute »

miťo píše:...Jako zapřísáhlý odpůrce videí z koptér jsem si dnes pořídil set Nazy 450 s řídící jednotkou, abych se trochu ponořil do problematiky těchto modelů a taky věděl, čeho jsem to vlastně odpůrcem...
V čem spočívá ta Tvoje antipatie ? Nějaký konkrétní důvod ? trochu tomu nerozumím...
Řada lidí zde (hlavně těch rigidních modelářů) nějak koptéry jako takové nemusí, chápu to (obvykle strach z neznáma, neporozumění novým technologiím, a hlavně nesouhlas s tím, že jsou to také "modely"), ale proč vyloženě "odpůrce videa z koptéry" ? Vždyť to přináší nové možnosti a obzory jak něco pěkného vidět a natočit z ptačí perspektivy (odvěký lidský sen), a přitom to může vypadat i dobře ? (!).
Nic osobního, jen mě to zajímá ve své podstatě...
gardenroute

#1421 Příspěvek od gardenroute »

H1N1 píše:No kde jinde se zeptat, nez ve vlakne kde se vse toci okolo kamer. Kazdemu prijde email o aktivite a tak je vetsi sance dostat nejakou odpoved. On to mne to stejne nekdo zase vymaze.
O kamerách (těch pro natáčení z letounů a koptér) se píše i jinde, ale toto fakt je tady OT...příště raději ten smeťák..
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#1422 Příspěvek od H1N1 »

Jo az bude lepe udelane vyhledavani, nemam problem to psat do prislusneho vlakne, ale momentalne to nefunguje a na googlu to hledat nebudu.
miťo

#1423 Příspěvek od miťo »

Gardenroute, neber to ve zlém, však jsem si jednu pořídil. Ne, moje averze vznikla z těch "výtahových videí", kdy je na videu let nahoru, rozhlédnutí a sestup. Prostě mi na netu začala chybět videa z klasických letadel, letících vpřed. Koptérku, pokud se mi ji povede složit a vyladit, hodlám používat jako doplněk k mému létání a filmování. Jsou prostě místa, kde to s letadlem nejde. Druhý důvod koupě je větší odolnost proti kývání ve větru i bez gimballu. Takže moje zapšklost ke koptérám byla kvůli kvantu nudných videí. Ale není to o typu letadla, je to o pilotovi a o střihu. Doufám, že mě Naza 450tka posune zase dál. Letu všech typů modelů zdar! :wink:
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
gardenroute

#1424 Příspěvek od gardenroute »

miťo píše:Gardenroute, neber to ve zlém, však jsem si jednu pořídil. Ne, moje averze vznikla z těch "výtahových videí", kdy je na videu let nahoru, rozhlédnutí a sestup. ...Takže moje zapšklost ke koptérám byla kvůli kvantu nudných videí. Ale není to o typu letadla, je to o pilotovi a o střihu....
V pohodě, však jsem napsal také "...Nic osobního, jen mě to zajímá ve své podstatě..." Doufám jen, že mé dokumenty se líbí :D
ST
Kontaktovat uživatele:

#1425 Příspěvek od ST »

Bohužel, naza Tě neposune nejspíš vůbec nikam pokud tedy nesplníš základní pravidlo a nenaučíš se lítat s coptérou bez berliček kterými se naza těžce podbízí, tedy GPS MODE a další progresivní mody. Pokud toto nesplníš, dostaneš se do pozice člověka ovládající létající stativ. Ta první verze předpokládá, že něco ze začátku nejspíš rozbiješ a bude Tě to něco stát. Ale někam Tě to posune a dostaneš se do kategorie lidí co umějí coptéru ovládat a né být součástí řídícího systému. Až toto zvládneš, pak změníš mínění na coptéry zcela zásadně.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“