Heli Český Těšín

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
zeno

#1366 Příspěvek od zeno »

Tsisters píše:Sem zvedav jak to dopadne :-).Mně to neodradilo a z Walkerou pořát poletuju po zahradě,ten problém mám taky,ale není tak rapidní a zvykl jsem si na něho.Jediné co u té valkery beru je,že si říkám když ji rozmlátím tak se nic neděje,prodat se ji stejně nedá s čistým svědomím,tak se učím s ní viset a lehce poletovat :-)

Já myslím že na hraní jako skok do vzduchu a pak rychle k zemi to stačí ,
ale jestli se chceš s heli něco naučit a někam dostat tak není možné si zvykat na nějaké neduhy jak píšeš ale pořídit si pořádnou heli.
Pak taky neni divu když postup neni téměř žádny ,můj osobní názor. :wink:
zeno

#1367 Příspěvek od zeno »

Tsisters píše:Sem zvedav jak to dopadne :-).Mně to neodradilo a z Walkerou pořát poletuju po zahradě,ten problém mám taky,ale není tak rapidní a zvykl jsem si na něho.Jediné co u té valkery beru je,že si říkám když ji rozmlátím tak se nic neděje,prodat se ji stejně nedá s čistým svědomím,tak se učím s ní viset a lehce poletovat :-)

Kdyžtak dotyčnému řekni co létaš jak létaš a jakou dobu se tomu už věnuješ
:?:
Kra

#1368 Příspěvek od Kra »

MartinR8908 píše:Tak problem je tento ze: Vrtas normalne v pohode visi ale jakmile chci letet tak sklonim nos on chvili leti a najednou sam od sebe nos zvedne a uplne meni smer letu a nabira vysku. Jak jsem to konzultoval s lidmi z RCKINGU tak rekli ze to dela Gyro (vymenil jsem za nove a porad stejne) ale ja s tim vrtasem lital a vrtas lital skvele. Fakt uz nevim co to dela a jsme z toho spatny :(

Podobny problem ma kolega se stejnou heli, gyro mu samo stabilizuje kdyz nema (rozleti se a samo mu to po chvili zvedne nos, razantne). Tsisters vi jak to gyro nastelovat, ja ne :)

T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
Tsisters

#1369 Příspěvek od Tsisters »

No zatím s ní dokážu viset na místě,letím s ní přes celou zahradu ocasem k sobě a pak couvám spět,to samé bokem k sobě.Také letím bokem tam a spět,skouším rozlet s čtvrt otáčkou do dopředného letu.Přistávám na stejné místo odkut startuju.Jo a zahradu mám cca 12x40 metrů.
Vím že to je nic proti tomu co děláte z helinama vy mazáci,ale každý nějak začínal a bohužel né každý má do startu tolik peněz aby si mohl dovolit skoro profi heli.Stejne si myslím,že ten kdo se živí jen prací na tento koníček nemá vůbec šanci dosáhnou a je to asi jen pro podnikatele.Teď mně sice asi ukamenujete,ale je to můj názor
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Kra

#1370 Příspěvek od Kra »

Tsisters píše:Stejne si myslím,že ten kdo se živí jen prací na tento koníček nemá vůbec šanci dosáhnou a je to asi jen pro podnikatele.Teď mně sice asi ukamenujete,ale je to můj názor

Hele kdyz jeden nema pritelkyni ani zadne deti tak se to da i bez podnikani :lol:

Tsisters

#1371 Příspěvek od Tsisters »

No tak to máš pravdu :-),ale já mám obojí :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
petrct
Kontaktovat uživatele:

#1372 Příspěvek od petrct »

hoši zeno má velikou pravdu procházeli jsme tím spolu on orok dřív a musím říct že to stálo mnoho peněz :oops: není to o podnikání nbebo něčem jiném prostě špatná volba heli špatné lítaní levná helí hodně omezené možnosti ale poletovet se s tím dá nic víc. nikdo vás nechce ponižovat ani odrazovat oba mluvíme z vlastních zkušeností :oops: align není také nic moc ale je to relativně levné a hodně dobrej letovej projev. ja bych 450
nedal za nic na svetě :lol: zbavilo jsem se 250 500 ale snipr zustane 450 zustane a jdu do 600 outrage :lol: :lol: :lol:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
petrct
Kontaktovat uživatele:

#1373 Příspěvek od petrct »

Kra píše:
Tsisters píše:Stejne si myslím,že ten kdo se živí jen prací na tento koníček nemá vůbec šanci dosáhnou a je to asi jen pro podnikatele.Teď mně sice asi ukamenujete,ale je to můj názor

Hele kdyz jeden nema pritelkyni ani zadne deti tak se to da i bez podnikani :lol:
když nemáš přítelkyni ani detitak máš neomezené prostředky :lol: nemyslým jen finanční ale i časové a to je to nejdůležitější 8O 8O 8O
Tsisters

#1374 Příspěvek od Tsisters »

Já vím,že větší a kvalitnější,samo i dražší heli,je lepší,ale nelíbí se mi to zatracování všech co do toho jdou z omezeným rozpočtem a i s tím se chcou někam dostat,poprat se s tím že jen naučení se viset je dost velký problém.Beru když se mluví o koaxiálních hračkách že to je krok do blba,ale 4Ch klasika,případně bezpádlo to už snad není až tak moc hračka,nebo snad ještě taky?Chtělo by to tady udělat tabulku a dát na jednu stranu hračky a na druhou heliny,ale né z toho co si kdo myslí,ale z toho co kdo skusil
Kra

#1375 Příspěvek od Kra »

petrct píše:ale i časové a to je to nejdůležitější 8O 8O 8O

Jo, jeste nejak ukecat zamestnavatele, aby clovek nemusel tolik hodin drepet v rachote, ze :D

petrct
Kontaktovat uživatele:

#1376 Příspěvek od petrct »

samo nebavíme se o koaxiálech, to je sranda a zábava a to mohou delat ti coto pouze chtejí zkusit. pokud to z heli myslýš vážne tak musíš jit o stupen výš bohužel i fynanční, jinak nikdy nebudeš látat pouze zpravovat a řešit problémy ale mysým že tady o tom bylo napsáno spousta a nikdo se nemýlil :oops:
petrct
Kontaktovat uživatele:

#1377 Příspěvek od petrct »

pokud chcete zustat na urovni garáže nic proti tomu ja vloni na zahradě lítal y bidou osmičku a dnes tam dávám díky 450 všechno :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) petrct dne ned 07.08.2011 22:12, celkem upraveno 1 x.
zeno

#1378 Příspěvek od zeno »

Tsisters píše:No zatím s ní dokážu viset na místě,letím s ní přes celou zahradu ocasem k sobě a pak couvám spět,to samé bokem k sobě.Také letím bokem tam a spět,skouším rozlet s čtvrt otáčkou do dopředného letu.Přistávám na stejné místo odkut startuju.Jo a zahradu mám cca 12x40 metrů.
Vím že to je nic proti tomu co děláte z helinama vy mazáci,ale každý nějak začínal a bohužel né každý má do startu tolik peněz aby si mohl dovolit skoro profi heli.Stejne si myslím,že ten kdo se živí jen prací na tento koníček nemá vůbec šanci dosáhnou a je to asi jen pro podnikatele.Teď mně sice asi ukamenujete,ale je to můj názor

Jak dlouho létaš ???
Musím nesouhlasit protože ve finále tě vyjde tvůj vrtulník dráž a přesto nebude mít dobré letové vlastnosti.
Mnoho vrtulnikářů nejsou podnikatelé a nezaplatili horentní sumy za vrtulník !
Stačí se jen podívat abys nemusel psát nesmysly.
U nás v kolektivu létají stroje za dobré peníze a majitelé jsou spokojeni ,
Trex 250 , 450 , Tarot 450 , Inovátor atd.
:oops:
petrct
Kontaktovat uživatele:

#1379 Příspěvek od petrct »

zeno píše:
Tsisters píše:No zatím s ní dokážu viset na místě,letím s ní přes celou zahradu ocasem k sobě a pak couvám spět,to samé bokem k sobě.Také letím bokem tam a spět,skouším rozlet s čtvrt otáčkou do dopředného letu.Přistávám na stejné místo odkut startuju.Jo a zahradu mám cca 12x40 metrů.

Jak dlouho létaš ???
Musím nesouhlasit protože ve finále tě vyjde tvůj vrtulník dráž a přesto nebude mít dobré letové vlastnosti.
Mnoho vrtulnikářů nejsou podnikatelé a nezaplatili horentní sumy za vrtulník !
Stačí se jen podívat abys nemusel psát nesmysly.
U nás v kolektivu létají stroje za dobré peníze a majitelé jsou spokojeni ,
Trex 250 , 450 , Tarot 450 , Inovátor atd.
:oops:
tak takl chce to prostě překousnout špatnou volbu a jít do osvědčené variantz a uvidíte tz pokroky že pacmaniax :idea:
zeno

#1380 Příspěvek od zeno »

petrct píše:samo nebavíme se o koaxiálech, to je sranda a zábava a to mohou delat ti coto pouze chtejí zkusit. pokud to z heli myslýš vážne tak musíš jit o stupen výš bohužel i fynanční, jinak nikdy nebudeš látat pouze zpravovat a řešit problémy ale mysým že tady o tom bylo napsáno spousta a nikdo se nemýlil :oops:

Svatá pravda , někdy mi to připadá jako by radu ani slyšet nechtěli .
:wink:
Odpovědět

Zpět na „Kluby“