Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#1366 Příspěvek od psena »

Ajaj, fakt volobezka? To se moc nestava. Tu dokonce ani nemam v nahradnich dilech :) Jinak podle toho co pises, tak asi jsi padl na ocas, mas sjety i zadni ozubeny kolo kardanu? U me zazracne preziva, vzdy se ztrhne pouze predni nebo kolo autorotace.
Jsem zvedavej jak dnes dopadnu ja po tydnu nelitani.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#1367 Příspěvek od prtka »

No jo na ocas ale tomu nic není. Trubka OK: Jen ta příčná hřídelka s převodem a převod je v pořádku. Opět jen ten přední. Zdá se že všechno mám.
Stihl jsi létání ? Počasí se nějak pokazilo :( . Doufám že jsi šťastně přistál.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
psena
Kontaktovat uživatele:

#1368 Příspěvek od psena »

Jo sesli jsme se s Uchem, Penaxem a stihli kazdej aspon dve baterky, pak zaclo prset a pozdeji prijel i Error, ale ten uz nestihl nic.
Jinak na to jak jsem blbnul, tak jsem i v celku pristal, po tom tydnu bez litani jsem byl takovej nejakej bez nervu a lital jsem co jsem pred pauzou nelital :)
peko.cz

#1369 Příspěvek od peko.cz »

Penax píše:Verze 2.5
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=28969
Verze 3.0j
Model - Edit - Detailed - Main Rotor
Vcera jsem vytvoril ve Phoenixu On-line Session "Helimaniacs" pod heslem. Nikde,nikdo.Tak jsem to dal bez hesla. Pripojilo se asi 5 dalsich. Mohu rici,ze nekteri predvadeli dost dobre kousky.

Včera jsem se tam zkoušel připojit, ale nešlo mě to ... a proč jsi tu session udělal v Rusku?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Penax

#1370 Příspěvek od Penax »

Neco jsem zkratka pomackal. Dnes jsem to zalozil znovu. Pred chvili tam byl Zablabla a ted tam radi Pkotatko. Coudi mi tam a citim ten smrad az v obyvaku. Ja bych ty spalovaky zakazal.:lol:

To Peko.cz:
Dnes jsem potkal v Ikei tvyho brachy. Sakra to Brno je ale maly.
Pro pripojeni musi byt stejna verze - Phoenix 3.0j
psena
Kontaktovat uživatele:

#1371 Příspěvek od psena »

Taky se me nejde k Penaxovi pripojit. Mozna at zkusi zalozit nekdo jinej.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1372 Příspěvek od pkotatko »

no dobře, příště si vemu nějakého ampéra :D
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Penax

#1373 Příspěvek od Penax »

Nejak se to tam naplnilo - zmena.

Helimaniacs - Slatina 2
Heslo - brno
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#1374 Příspěvek od pkotatko »

A můžu tam občas přijít ? Dneska jsem to poprvé zkusil po síti a docela se mi to líbí. Zase nějaká změna.. :wink:
Teda s elektrikou samozřejmě, abych vám tam nesmrděl... :D
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Penax

#1375 Příspěvek od Penax »

Reknu to asi takhle. Kdyby tam v tom Phoenixu byli na vyber hrabe na travu, tak bych je asi bral. Alespon bych to tam mohl sem tam pohrabat. Protoze ja tam nemam co hledat. To co zas tam predvadi Psena a Peko.cz je pro me nepochopitelny.
Asi si pujdu dat kafe a gumovi medvidky.

To Zablabla:
Jo klidne se prihlas. Ale aby te nepresla chut na litani, az tam uvidis Psenu a Peka.cz
psena
Kontaktovat uživatele:

#1376 Příspěvek od psena »

No ano, uved to jako odstrasujici pripad... to co jsme tam predvadeli bylo jen a jen blbnuti, ktery je vetsinou uplne k nicemu co se tyce vyvoje vpred. Ale samozrejme je to zabavny :) Ja jsem lital strasne nepresne i 3D akrobacie ma mit presnej rad a cistotu prvku, az jste odesli tak jsem si aspon spravil ruce osmickama. :)
Jinak Phoenyx na to ze je to uz verze J tak nic moc co se tyce bugu.
Da se v trave stat na vrtuli a co je horsi chyba, ze kdyz rozbijes prevod kardanu, tak se vrtulka zastavi, ale vrtulnik nezacne rotovat. :lol:
Ale celkove to je moc pekne udelany a litat konecne s prepinanim rezimu a autorotaci na packach je konecne to co jsem potreboval.
psena
Kontaktovat uživatele:

#1377 Příspěvek od psena »

pkotatko píše:A můžu tam občas přijít ? Dneska jsem to poprvé zkusil po síti a docela se mi to líbí. Zase nějaká změna.. :wink:
Teda s elektrikou samozřejmě, abych vám tam nesmrděl... :D

No, ze se ptas.... kdokoliv je vitan a kdo je dal nez my, tak trojnasob.
peko.cz

#1378 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:No ano, uved to jako odstrasujici pripad... to co jsme tam predvadeli bylo jen a jen blbnuti, ktery je vetsinou uplne k nicemu co se tyce vyvoje vpred. Ale samozrejme je to zabavny :) Ja jsem lital strasne nepresne i 3D akrobacie ma mit presnej rad a cistotu prvku, az jste odesli tak jsem si aspon spravil ruce osmickama. :)
Jinak Phoenyx na to ze je to uz verze J tak nic moc co se tyce bugu.
Da se v trave stat na vrtuli a co je horsi chyba, ze kdyz rozbijes prevod kardanu, tak se vrtulka zastavi, ale vrtulnik nezacne rotovat. :lol:
Ale celkove to je moc pekne udelany a litat konecne s prepinanim rezimu a autorotaci na packach je konecne to co jsem potreboval.

Jojo, včera to bylo jenom blbnutí. Rozbili jsme toho tak 2 MKč a šli spát. Phoenix přes noc šroubkoval a dneska jsou tam všechny ty heliny zas jako nový!
Likvidační vzdušný souboje jsou super, ale opravdu tě nikam neposunou. Někdy mám náladu pilovat nějaký prvek furt dokola a to se potom posunu dopředu a někdy jenom tak blbnu ve 4-D prostoru.
Pokud bude Phoenix možné rozjet na 3D kartě s brejlema, jako má třeba NVidia, tak to teprve bude masakrrrr! Okamžitě bych o tom uvažoval!
http://www.nvidia.com/object/product_ge ... it_us.html
Naposledy upravil(a) peko.cz dne pon 25.10.2010 9:39, celkem upraveno 2 x.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#1379 Příspěvek od gamer007 »

Nelítate online i v Realflight G4? Phoenixe nemám a taky bych zablbnul s někým známým...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1380 Příspěvek od Digis »

Vidím, že jste nahodili téma, které teda není nic pro mě. Simulátor a ještě online to asi moc na naučení není, akorát na blbnutí, co? Když se chce člověk na simu něco naučit, chce mít klid a nechce aby se mu tam nikdo pletl.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“