Jsem zvedavej jak dnes dopadnu ja po tydnu nelitani.
Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Ajaj, fakt volobezka? To se moc nestava. Tu dokonce ani nemam v nahradnich dilech
Jinak podle toho co pises, tak asi jsi padl na ocas, mas sjety i zadni ozubeny kolo kardanu? U me zazracne preziva, vzdy se ztrhne pouze predni nebo kolo autorotace.
No jo na ocas ale tomu nic není. Trubka OK: Jen ta příčná hřídelka s převodem a převod je v pořádku. Opět jen ten přední. Zdá se že všechno mám.
Stihl jsi létání ? Počasí se nějak pokazilo
. Doufám že jsi šťastně přistál.
Stihl jsi létání ? Počasí se nějak pokazilo
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Penax píše:Verze 2.5
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=28969
Verze 3.0j
Model - Edit - Detailed - Main Rotor
Vcera jsem vytvoril ve Phoenixu On-line Session "Helimaniacs" pod heslem. Nikde,nikdo.Tak jsem to dal bez hesla. Pripojilo se asi 5 dalsich. Mohu rici,ze nekteri predvadeli dost dobre kousky.
Včera jsem se tam zkoušel připojit, ale nešlo mě to ... a proč jsi tu session udělal v Rusku?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Neco jsem zkratka pomackal. Dnes jsem to zalozil znovu. Pred chvili tam byl Zablabla a ted tam radi Pkotatko. Coudi mi tam a citim ten smrad az v obyvaku. Ja bych ty spalovaky zakazal.
To Peko.cz:
Dnes jsem potkal v Ikei tvyho brachy. Sakra to Brno je ale maly.
Pro pripojeni musi byt stejna verze - Phoenix 3.0j
To Peko.cz:
Dnes jsem potkal v Ikei tvyho brachy. Sakra to Brno je ale maly.
Pro pripojeni musi byt stejna verze - Phoenix 3.0j
Reknu to asi takhle. Kdyby tam v tom Phoenixu byli na vyber hrabe na travu, tak bych je asi bral. Alespon bych to tam mohl sem tam pohrabat. Protoze ja tam nemam co hledat. To co zas tam predvadi Psena a Peko.cz je pro me nepochopitelny.
Asi si pujdu dat kafe a gumovi medvidky.
To Zablabla:
Jo klidne se prihlas. Ale aby te nepresla chut na litani, az tam uvidis Psenu a Peka.cz
Asi si pujdu dat kafe a gumovi medvidky.
To Zablabla:
Jo klidne se prihlas. Ale aby te nepresla chut na litani, az tam uvidis Psenu a Peka.cz
No ano, uved to jako odstrasujici pripad... to co jsme tam predvadeli bylo jen a jen blbnuti, ktery je vetsinou uplne k nicemu co se tyce vyvoje vpred. Ale samozrejme je to zabavny
Ja jsem lital strasne nepresne i 3D akrobacie ma mit presnej rad a cistotu prvku, az jste odesli tak jsem si aspon spravil ruce osmickama.
Jinak Phoenyx na to ze je to uz verze J tak nic moc co se tyce bugu.
Da se v trave stat na vrtuli a co je horsi chyba, ze kdyz rozbijes prevod kardanu, tak se vrtulka zastavi, ale vrtulnik nezacne rotovat.
Ale celkove to je moc pekne udelany a litat konecne s prepinanim rezimu a autorotaci na packach je konecne to co jsem potreboval.
Da se v trave stat na vrtuli a co je horsi chyba, ze kdyz rozbijes prevod kardanu, tak se vrtulka zastavi, ale vrtulnik nezacne rotovat.
Ale celkove to je moc pekne udelany a litat konecne s prepinanim rezimu a autorotaci na packach je konecne to co jsem potreboval.
psena píše:No ano, uved to jako odstrasujici pripad... to co jsme tam predvadeli bylo jen a jen blbnuti, ktery je vetsinou uplne k nicemu co se tyce vyvoje vpred. Ale samozrejme je to zabavnyJa jsem lital strasne nepresne i 3D akrobacie ma mit presnej rad a cistotu prvku, az jste odesli tak jsem si aspon spravil ruce osmickama.
Da se v trave stat na vrtuli a co je horsi chyba, ze kdyz rozbijes prevod kardanu, tak se vrtulka zastavi, ale vrtulnik nezacne rotovat.![]()
Jojo, včera to bylo jenom blbnutí. Rozbili jsme toho tak 2 MKč a šli spát. Phoenix přes noc šroubkoval a dneska jsou tam všechny ty heliny zas jako nový!
Likvidační vzdušný souboje jsou super, ale opravdu tě nikam neposunou. Někdy mám náladu pilovat nějaký prvek furt dokola a to se potom posunu dopředu a někdy jenom tak blbnu ve 4-D prostoru.
Pokud bude Phoenix možné rozjet na 3D kartě s brejlema, jako má třeba NVidia, tak to teprve bude masakrrrr! Okamžitě bych o tom uvažoval!
http://www.nvidia.com/object/product_ge ... it_us.html
Naposledy upravil(a) peko.cz dne pon 25.10.2010 9:39, celkem upraveno 2 x.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB