Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Taky se pridavam k te smutne udalosti i ma pritelkine rika ze ji to mrzi bylo to pekny letadlo. Jestli to nezbalil ten letec co lita sam u toho baraku. Nadeje umira posledni.
alonzo píše:Taky se pridavam k te smutne udalosti i ma pritelkine rika ze ji to mrzi bylo to pekny letadlo. Jestli to nezbalil ten letec co lita sam u toho baraku. Nadeje umira posledni.
Ahoj a díky oběma. Máš SZ.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Na prijimac se vykasli, mam doma origo spektrum, ktery byl v Ionu, nez jsem ho predelal na Hitec auroru. Takze jestli chces, muzu ti ho dat. Myslim ze to byl prave 6 kanal s dlouhymi antenami. Az dorazim domu, muzu napsat presny model.
Cita píše:Na prijimac se vykasli, mam doma origo spektrum, ktery byl v Ionu, nez jsem ho predelal na Hitec auroru. Takze jestli chces, muzu ti ho dat. Myslim ze to byl prave 6 kanal s dlouhymi antenami. Az dorazim domu, muzu napsat presny model.
Díky, já ještě mám jeden od Spektra 6ch, ale už je v té plastové krabičce a má pro mě nevhodně umístěné vývody pin. Měl jsem tenhle tenký ve fólii, s PIN dozadu a super to pasovalo, bylo to tam schované vzadu a nikde nepřekážely kablíky
- Přílohy
-
- DSMX AR6115e Micro end Pin.jpg (7.67 KiB) Zobrazeno 638 x
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Já mám tento, jestli nevyhovuje více nevím.
AR6255

AR6255
Díky za nabídku, ten je pro mě luxus, který si teď nemůžu dovolit, i když je ještě v modulaci DSM2. Ale to provedení je přesně ono, i když neplánuju carbonový trup
Bude mi muset stačit ten 6ch, co jsem ještě našel. Díky za snahu.
alonzo píše:Ahoj kluci pivko bych taky bral ale chce to domluvit par dnu dopredu aby si kazdy udelal cas a oznamil tuto udalost doma. Tak davam navrh na 11.10. v 17hod v MAXU.
Ahoj, tak už zapsáno do kalendáře, doma oznámeno a uvidíme se!:)
alonzo píše:Ahoj kluci pivko bych taky bral ale chce to domluvit par dnu dopredu aby si kazdy udelal cas a oznamil tuto udalost doma. Tak davam navrh na 11.10. v 17hod v MAXU.
Moc mě to mrzí kolegové, ale nedávno jsem přešel ke konkurenční firmě a vedení plánuje zrovna na Pá. 11.10. od 16. hod. firemní dýchánek... Nemůžu si dovolit tam nepřijít. Omlouvám se.
Lolin píše:Hojte dnes! Včera bylo fakt až do poslední baterie super. Kdo jste tam byli a při odchodu mě tam zanechali (zase) dojet poslední baterku, tak vězte, že byla doslova poslední.. Beta už není. Nad těma domkama mě tam něco zarušilo a poslední pohled byla spirála dolů. Stihl jsem akorát stáhnout plyn a rychle před úplnou tmou to obejít, ale nic. .....
Ahoj. Ted jsem se dostal na fórum, a koukám, co se stalo...
Je mi to moc líto, snad se ještě najde nějaký poctivec, co model vrátí (i případně na ND).
Ale neboj, brzy zase budeš s Betou ve vzduchu!
škoda, že Ti nevyjde to pivko v pátek, že bychom pokecali...
No jinak mě už zbývá dočkat vrtule (přijde snad tento týden) a pak dovyvážit letadlo, zkontrolovat serva a pak už bude zase cessna letuschopná.
O víkendu jsem zkusili Trnávku (máme ji blízko), tak jsem provětral aspoň helinu a kámoš svého xtra 300
Na dnešek hlásí bezvětří , tak uvidíme , jestli sem jim ta předpověď povede, tak v 17:00 v Martinově...
No uvidím, možná to stihnu, možná ne.
- Paris Ivan
TAZmania píše:Na dnešek hlásí bezvětří , tak uvidíme , jestli sem jim ta předpověď povede, tak v 17:00 v Martinově...
Dnes jdu také.
Ivan
Už mám sbaleno 16:30 vyrážím
Hojte dnes! Tomu neuvěříte.. Volal mi dopoledne hospodský z hospody u louky, co vás to tam furt některé táhne (slíbil jsem, že tam něco uspořádáme). Teď jsem přijel od něho a Beta v kufru. Je to na nové křídlo a SOP, drobné opravy, baterka je mrtvá a chybí kabina s pilotem (baterka byla furt zapojená). Ale zkusil jsem elektroniku a vše funguje! Teď jenom zvažuju, jestli už se nevyplatí nová Beta a nechat si tuto na ND, když to posčítám. Dědu, co mu to spadlo i hospodskýho jsem poctivě vyplatil.
Lítat dnes ale nejdu, jedu opět s dcerou na Divadlo Járy Cimrmana. Užijte si to!
Edit: Nová Beta objednána. Bojte se! Už mám na poště i mini kameru
Lítat dnes ale nejdu, jedu opět s dcerou na Divadlo Járy Cimrmana. Užijte si to!
Edit: Nová Beta objednána. Bojte se! Už mám na poště i mini kameru
Naposledy upravil(a) Lolin dne pon 07.10.2013 17:09, celkem upraveno 2 x.
Tak aspon, ze to takhle dopadlo. No takze dneska nejdu, protoze vy jste uz na ceste a ja jsem schopny tam byt az tak za hodinu, takze sam tam nebudu. Nejde tam nekdo az kolem 17 ?