Turnigy 9X 9Ch
RiMr píše:Samozřejmě obě v2. Viz předchozí příspěvky.
Tak to zřejmě Heliman s tím jeho kámošem chytli nějakou várku modulů s nějakou závadou. Kdoví co dalšího s tím mohou za provozu ještě zarušit. Nejvhodnější asi bude zajít s tím za někým kdo se zabývá vysílačkama podrobněji a má znalosti i možnosti nějakého měření úrovně signálu apod., protože tohle zkoušení je jenom takové tápání ve tmě. Nakonec to stejně asi bude nutné vyreklamovat, protože jinak to může být do budoucna potenciální zdroj problémů.
jidole píše:Zkus znovu nastavit rozsah plynu v regulátoru. Většinou se to dělá tak, že zapneš přijímač, dáš páku plynu do horní polohy, zapneš vysílačku. přijímač po cca 1s pípne, stáhneš plyn do nuly a regulátor opět zapípá (asi víckrát). A je nastaveno.
ok, zkusim se spis zamerit na regulator. dekuji za radu.
RiMr píše:No oni je chlapci ještě ani nerozmontovali. To je pak těžký...
Mohou sice nakouknout pod zadní kryt a případně i otevřít vysílací modul jak už tady v dřívější části diskuze bylo popsáno, ale ta závada nemusí být na pohled patrná. Třeba je to nějaká špatná várka některého "švába" (mikro integrovaného obvodu) v tom vysílacím modulu apod. a na tom nic nevykoukají.
turnigy 9x
Ahoj tak se mi podařilo spárovat T9xs coronou celý problém byl v tom že dva přijímače se kterými jsem se mořil byli špatné. Nicméně děkuju všem za rady a chci se zeptat jestli nemá někdo T9x kdo by se pohyboval kolem Benešova chtěl by jsem se zeptat na nějaké drobnosti kolem ovládání. Když by se někdo našel dejte mi prosím SZ at nehltíme tohle vlákno
moc díky
Tom
moc díky
Tom
Tak mi právě poštou dorazilo tohle rádio (V1, má nějakou vadu, dám si jí dohromady) a když jsem kouknul dovnitř, zjistil jsem, že čínští soudruzi použili podstatnou část mechaniky DX6i, včetně těch přiblblejch čudlíků ke trimům.
Protože fakt nechci čekat, až se mi rozsypou, máte někdo tip na nějaké vyztužení? Vím, že se tu rozebírala domácí druhovýroba, ale na to nemám mašiny, leda tak něco zaformovat a udělat pár odlitků, to bych asi zvládnul, ale na to zase potřebuju ten vzor, nemáte někdo nějakej na půjčení?
EDIT: Herdek, včera jsem tu někde videl u někoho ty duralové náhrady a teď ne a ne to najít, to se na to...
Protože fakt nechci čekat, až se mi rozsypou, máte někdo tip na nějaké vyztužení? Vím, že se tu rozebírala domácí druhovýroba, ale na to nemám mašiny, leda tak něco zaformovat a udělat pár odlitků, to bych asi zvládnul, ale na to zase potřebuju ten vzor, nemáte někdo nějakej na půjčení?
EDIT: Herdek, včera jsem tu někde videl u někoho ty duralové náhrady a teď ne a ne to najít, to se na to...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
RiMr píše:Klid. Tyhle trimy jsou podstatně robustnější, už mi těch rádií prošlo rukama "pár" a žádné se ještě s ruplým trimem nevrátilo "ať to pořeším"
Dx6i se vrátily časem VŠECHNY...
Díky za uklidnění, když jsem to rozebral, tak jsem si vzpomněl na tu historku, jak číňani zkopírovali čtyřkolku tak dokonale, že napodobili i sjetý gumy... Každopádně ve mně tenhle čudlík fakt nevyvolává zrovna pocit sucha a bezpečí, stejně ty horní kouty alespoň něčím vyleju.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
bitovod píše:...stejně ty horní kouty alespoň něčím vyleju.
Tím určitě nic nepokazíš, doporučuju do těch rohů nacpat nějaké pojivo, já jsem u Dx6i používal proužečky tkaniny, dnes bych použil nastříhané proužky z pantíků (ty co se sytí vteřiňákem):
http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... oduct=8423
RiMr píše:bitovod píše:...stejně ty horní kouty alespoň něčím vyleju.
Tím určitě nic nepokazíš, doporučuju do těch rohů nacpat nějaké pojivo, já jsem u Dx6i používal proužečky tkaniny, dnes bych použil nastříhané proužky z pantíků (ty co se sytí vteřiňákem):
http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... oduct=8423
Jo, něco takového tam nacpu, s tím, že do doleju vteřinovkou s plnidlem, uvidíme.