Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od Vzduchoplavec »

wroum: Jo jako nemoznost slyset svuj motor muze byt na zavadu. Ale nemyslim, ze u elektrik to je az takova hruza. Tak motor chodi prakticky na 100% a sluchu netreba. Co maji rikat "chudaci" opravdovy kombatari, kde jim jeci ve vzduchu vsichni.

Ja osobne se na pidi moturek 2 ccm nahodou celkem tesim. Bude to prima oziveni.
wroum

#137 Příspěvek od wroum »

vzduchoplavec: kdyz vsem rve stejne, tak si ten svuj vyberes, kdyz jden prerve vsechny, tak ne, ale je to asi fakt jedno.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Vzduchoplavec »

wroum: Moc prave nevyberes. Jako jo, neco pochytis, ale znervoznuje to strasne.

Staci, kdyz letim se spalovakem jeste s nekym a trebas mi motor nebezi uplne dokonale a jsem hodne nervozni. A parkrat jsem si vsiml, ze motor zhasl jen podle chovani era - nikoliv podle zvuku.

U male elektriky neni moc zvukovy rozdil, zda letis pomalu nebo na plny plyn, ale u spalovaku, kdyz prdlas na neutral a do toho nekdo dalsi leti na plnej ceres, tak slysis prd.

Ale to je fakt na okraj. Pouze se te snazim presvedcit, ze ucast malickych spalovaku rozhodne neni duvodem, aby ses nezucastnil! :D
MC-22

#139 Příspěvek od MC-22 »

Mně osobně by spalovák nevadil, ale je fakt že čím menší motůrek, tím pronikavěji ječí. Kdybych si mohl vybrat tak raději budu poslouchat čtvrt hodiny patnáctku než pár minut dvaapůlku. :D

Nechal bych spalováky žít, alespoň to bude zajímavý srovnání.
Stejně ty svoje elektry neuslyšíme... :D
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju. :)
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
wroum

#140 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec píše:Ale to je fakt na okraj. Pouze se te snazim presvedcit, ze ucast malickych spalovaku rozhodne neni duvodem, aby ses nezucastnil! :D

uvidime hlavne jestli poskladam neco co poleti a utahne stuhu. jestli budou nazivu baterky. :wink:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Vzduchoplavec »

MC-22: Jeci sice vyssim tonem, ale zase potiseji. Kdyz drnci 2 ccm, tak to je celkem v pohode, ale kdyz nekdo turuje trebas 15 ccm, tak neslysis vlastniho slova.

Wroum: Ty to urcite zmaknes!
wroum

#142 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec: dik za duveru :D
MC-22

#143 Příspěvek od MC-22 »

Tak se necháme překvapit jak to bude vypadat naživo. Já myslím že tak hrozné to nebude.
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju. :)
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Kabriolin »

wroune to zmákneš já teď mám akorát motor na stole co nikdy u mě neběžel a letadlo kdesi v rukou české pošty což neni moc bezpečné :x Ostatní vybavení je teprve v řešení.No a georg páchá snad BF109 a taky se zmiňoval o spalováku.Tak uvidíme jak se tam nakonec potkáme :)
Eddie

#145 Příspěvek od Eddie »

Mvvs 2 je hodně tichý moturek. Kolega ho má v cvičném větroni a v luftě není skoro slyšet.
diablotin

#146 Příspěvek od diablotin »

tak to sem asi skoncil jelikoz se mi moc do elektriky nechce a jediny pouzitelny era mam aircombatovy a v tech je 3,5ka ale k tem pravidlum docela je dobry merit cas a davat za nej body samozrejme pocitat seky a nechal bych to jen na stuhu uhajis neuhajis protoze to by pak bylo opravdu dost opatrny politani a kazdej by si hlidal prdel.jinak ero na dve PJS 1000 bylo rychlostne schopny konkurovat aircomabatovym specialum.a kdyz tam chcete omezit spalovaky tak urcite zacnete merit cas a navic ty kdyz letis rychle napriklad s 3,5kou tak mas mensi sanci seknout nekoho vyrazne pomalejsiho nes ty a spis si o nej stuhu utrhnes
jeste to ze si muzes dojit pro model kamkoli je taky blbost to by se tam furt nekdo coural ale ta vzdalost od safety line je asi 30-50m a dal proste nesmis
Naděje umírá až po nás.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Hoki »

diablotin píše:jeste to ze si muzes dojit pro model kamkoli je taky blbost to by se tam furt nekdo coural ale ta vzdalost od safety line je asi 30-50m a dal proste nesmis

Jestli cituješ mě, tak jsem jasně napsal že pro model si můžeš mezi 3 a 4 lajnu. Dál už né a kolo pro Tebe končí. Pokud jsem to napsal nepochopitelně, tak se omlouvám. No z těch 7kol po 7min, tam zas tolik modelářů necouralo. Tak 1-3 během kola.
diablotin

#148 Příspěvek od diablotin »

sry :oops: ja sem rek ze sem to necet cely ale i ten bodovej zisk bych pra podle pravidel aircombatu tam to funguje a jen asi jednou se stalo ze meli dva stejnej pocet bodu
Naděje umírá až po nás.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Slozitejsi pocitani bodu je, bohuzel, technicky problem. Nebudeme mit dostatecny pocet rozhodcich - mozna vubec zadneho. Takze je to treba udelat tak, aby to fungovalo tak nejak "samo". Stejne nejde tak uplne o to, aby se presne pocitali bodiky, ale spis si jen tak hromadne zabojovat.

Vsak u termicke depron souteze taky v zasade nikdo poradne nevi, jaky mel cas. Ja jen bezpecne vim, ze jsem byl naprosto posledni a Abu byl prvni...
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Kabriolin »

Přesně jdeme si tma zalítat a za první místo nikdo metál nedostane :wink: Zase bych měl rád aspoň trošku přehled o nějakém průběhu a délka stuhy byla jedna z možností jak se nějak umístit. :idea:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“