Turnigy TGY-i10
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Turnigy Tgy i10-koupit, nekoupit
Čau, mám možnost koupit za 2500 turnigy tgy i10, na kvadru, také se rozhoduju mezi taranisem x9d plus, nevím jestli bych ty funkce taranisu využil, moje otazka zni, má Taranis tu skoro 3x hodnotu než Turnigy Taranis stoji 7000, turnigy 2500
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
Re: Turnigy Tgy i10-koupit, nekoupit
Taranis ma podporu telemetrie. Nevim zda to ma 10tka ale rozhodne je to tak ze telemetrie je u coptery naprosto navykova zalezitost. Jak jednou poznas uz nechces nikdy jinak.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Turnigy má telemtrii uš v balení, je tam senzor napětí, optický a magnetický senzor otáček a teplotní senzor, já mám ale Ardupilota a k tomu si za 600 můžu koupit radiovou telemtrii, která mi ukazuje vše co se mi ukazuje v Mission Planeru nebo v ApmPlaneru, nebo si stáhnu Tower do mobilu a připojim to k tomu, to mi ukazuje i napětí, Gps a všechno možný
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
- MarthiR
Ahoj kde si došel na cenu 7000 za taranise X9D plus? já ho našel za 5800 bez hlin. kufru
Já jen že nové je 100% jistota že je vše v pořádku + případní záruka.. Jinak nejsem majitel ale u taranise máš vysílačku na dobu neurčitou + milion návodu
Já jen že nové je 100% jistota že je vše v pořádku + případní záruka.. Jinak nejsem majitel ale u taranise máš vysílačku na dobu neurčitou + milion návodu
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
5800 je cena bez přijímače, navíc Turnigy není bazarovka, je z HK kde je ve slevě
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
Hmm zajímavá cena TGY-i10. Za $99 je pouze mode2, ale podle všeho jde v pohodě předělat na mode1.
Pokud jde o cenu, pak je to aktuálně bezkonkurenční poměr cena/výkon.
Jinak jsem samozřejmě zastánce Taranis, potažmo OpenTX. Jak už jsem někde psal, musí být vážně nepříjemné být omezen sw možnostmi vysílače a to se nám s opentx nestává.
EDIT: pokud by to někdo hledal EU sklad $99 + $9.73 pošta
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
Pokud jde o cenu, pak je to aktuálně bezkonkurenční poměr cena/výkon.
Jinak jsem samozřejmě zastánce Taranis, potažmo OpenTX. Jak už jsem někde psal, musí být vážně nepříjemné být omezen sw možnostmi vysílače a to se nám s opentx nestává.
EDIT: pokud by to někdo hledal EU sklad $99 + $9.73 pošta
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
x9d, x-lite pro a pár poletuch
Pokud nemáš zálibu v programování vysílačky a nepotřebuješ, aby vysílačka uměla v podstatě cokoli, klidně pořiď TDY-10. Má podstatně jednodušší programování, ale na druhou stranu toho také mnohem méně umí. Pokud ty možnosti nevyužiješ a při složitějším programování dostáváš kopřivku, trpíš nechutenstvím a začíná se Ti zjevovat Kalousek, tak ta TDY-10 bude vyhovovat k větší spokojenosti.
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Mode 2 je presne pro me. Programování mi nevadi, dělám si weby atd. Ale zase u toho strávím tolik času, kdyby ta vysílačka nebyla ve slevě tak bych se stale eozhodoval mezi Taranisem, ale když stojí 2500, tak ji asi vezmu, dotykový display je supr, a telemetrie v balení taky, je fakt že je na ní méně senzoru ale když si koupím apm telemetrii tak je to OK, nevíte jak je to s dosahem u vysílačky? A taky co je ten ibus expander, moc jsem totiž nepochopil proc píšou že je to 10ch. Když jsem napočítal 16ch, a co jeda ten expander, to mi rozšiřuje o další 4ch. Můžu do toho klidně zapojit světla a budu je mít na 14 kanalu?
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
Jestli jsem dobře pochopil v diskuzi na Hobby K. tak s ní lze používat přijímače od T9X . Rozumím tomu, že 8 kanál ano. Jak je to s 3 kanálem (mám jich v houboletech několik)?
T9X už mám moc let a spokojenost, ale tohle mě docela nadchlo.
Díky.
T9X už mám moc let a spokojenost, ale tohle mě docela nadchlo.
Díky.
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Mam Taranis a išiel by som doň zase: nič ťa vo vysielačke neobmedzuje, len vlastné schopnosti. Ale je pravda, že som na OpenTX už roky zvyknutý (mal som ho už na TG9x), tož je pochopiteľné, ze i10 by som nebral
Prečítal si niečo o i10 na nete, ale rozhodnúť sa budeš musieť sám.
Za mňa vidím mínus v kapacite baterky a neviem či to má hlasový výstup. Ale inak: má to telemetriu, dostatočný počet kanálov a bežné mixy aj niečo navyše to mať bude. A pri pohľade na akciovú cenovku asi moc niet čo riešiť
Prečítal si niečo o i10 na nete, ale rozhodnúť sa budeš musieť sám.
Za mňa vidím mínus v kapacite baterky a neviem či to má hlasový výstup. Ale inak: má to telemetriu, dostatočný počet kanálov a bežné mixy aj niečo navyše to mať bude. A pri pohľade na akciovú cenovku asi moc niet čo riešiť
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Dá sa "jednoducho" užívateľsky prehodiť ten mód 2 na mód1?
Bez vŕtania a pájkovania?
Coro by asi vedel napísať.
Bez vŕtania a pájkovania?
Coro by asi vedel napísať.
Dá.
Bez vŕtania a spájkovania.
Neteoretizujem, robil som to.
Aj kapacita baterky sa dá zdvihnúť:
http://rcmodely.cevaro.sk/index.php?id= ... urnigy-i10
Jej programovanie nie je programovaním v štýle písania riadkov kódu, či matematických formuliek, tak ako to je možné u Taranisa. Je to skôr ako keď hráš videohru.
Bez vŕtania a spájkovania.
Neteoretizujem, robil som to.
Aj kapacita baterky sa dá zdvihnúť:
http://rcmodely.cevaro.sk/index.php?id= ... urnigy-i10
Jej programovanie nie je programovaním v štýle písania riadkov kódu, či matematických formuliek, tak ako to je možné u Taranisa. Je to skôr ako keď hráš videohru.
Ešte jedna otázočka.
"čeština" nie je? či ju ani netreba?
Vidím, že v HK sú skoro všetky prijímače nedostupné, aké prijímače s plným dosahom kúpiť a kde?
Pôjde tento spárovať s i10? http://www.banggood.com/Flysky-2_4G-6CH ... 78603.html
Pôjde tento spárovať s i10? http://www.banggood.com/Flysky-2_4G-6CH ... 78603.html
automet píše:Ešte jedna otázočka.
Mám tu čtyřkanálovou pistolovou vysílačku se stejným displayem a 90% veškerého nastavování se obešlo bez použití návodu - pouze pár speciálních funkcí, u kterých jsem ani netušil, k čemu jsou, jsem si objasnil s pomocí návodu. Jinak čeština je v tomto případě naprosto zbytečná - stejně ty nejdůležitější funkce jsou v angličtině srozumitelnější, než zkratky v češtině.