Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od AdamProg »

Hali píše:zdravim. sem ted najaky zmateny dival sem se na videa s nastaveni hlavy a pripada mi ze mi jdou padla na hlave moc lehce. kdyz dam z minima plny kolektiv tak se vzdycky padla nakloni na jednu stranu. vyvažene by mely byt dobre. a taky domek padel ma vuli asi 1mm to asi neni normalni co?

díky za odpovedi

Padla maji chodit volne, kdyz nastavujes hlavu a neco meris, mel by sis je nejak pridrzovat(rovne), je to stupen volnosti navic.
Kde mas vuli? Vule by nejlepe nemeli byt zadne a 1mm to je fakt moc.
Kenny McCormick

#137 Příspěvek od Kenny McCormick »

Bizon píše:Do pytle, vypadá to jako Rex450PRO s řemínkovým náhonem vrtulky...

Je to PRO s oboma rotormi z verzie Sport
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Hali
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Hali »

AdamProg píše:
Hali píše:zdravim. sem ted najaky zmateny dival sem se na videa s nastaveni hlavy a pripada mi ze mi jdou padla na hlave moc lehce. kdyz dam z minima plny kolektiv tak se vzdycky padla nakloni na jednu stranu. vyvažene by mely byt dobre. a taky domek padel ma vuli asi 1mm to asi neni normalni co?

díky za odpovedi

Padla maji chodit volne, kdyz nastavujes hlavu a neco meris, mel by sis je nejak pridrzovat(rovne), je to stupen volnosti navic.
Kde mas vuli? Vule by nejlepe nemeli byt zadne a 1mm to je fakt moc.

Nevim jestli to nazyvam spravne. domek padel. ten obdelnik pres ktery potom padla ovladaji nabeh rotorovych listu. vule ja jak v pricne ose k hlavni hrideli. tak v prepakovani. proste system padel ma vuli 1mm stranove a dalsi asi 1 mm v nataceni.
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od AdamProg »

Hali píše:Nevim jestli to nazyvam spravne. domek padel. ten obdelnik pres ktery potom padla ovladaji nabeh rotorovych listu. vule ja jak v pricne ose k hlavni hrideli. tak v prepakovani. proste system padel ma vuli 1mm stranove a dalsi asi 1 mm v nataceni.

Takze mas vuli mezi domkem padel - ramem padel - rotorovou hlavou? Jestli dobre chapu.
Mas to poradne dotazene? A nemas obracene bocnice ramu padel? Mezi ram padel a domek, sem daval podlozky, aby to bylo na fest.
Velikost vule 1mm to je opravdu moc :(
mrpilot

#140 Příspěvek od mrpilot »

za ten čas čo mi príde helina by som rad kupil šruby. čo vlastne všetko sa šrubuje na HKčku ??
zatial mam na zozname napisane imbusy
M2 x 4,6,8,12
čiže imbus s priemerom (hlavičky ?) 2mm a dlžka 4,6,8 a 12mm. aspoň tak som sa dočítal na strane 88 :wink:
aké ešte potom zobrať ?
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od AdamProg »

mrpilot píše:za ten čas čo mi príde helina by som rad kupil šruby. čo vlastne všetko sa šrubuje na HKčku ??
zatial mam na zozname napisane imbusy
M2 x 4,6,8,12
čiže imbus s priemerom (hlavičky ?) 2mm a dlžka 4,6,8 a 12mm. aspoň tak som sa dočítal na strane 88 :wink:
aké ešte potom zobrať ?

Mrkni se do navodu Trex450, pisou tam rozmery sroubku.
Jinak sroubky M2 maji prumer zavitu 2mm a delka napriklad 12 je delka bez hlavicky. Ona ta hlavicka neni totiz tak dulezita, pokud hlavicka nema zapadnout nekam do nejakeho vybrani.
lesar

#142 Příspěvek od lesar »

mrpilot: uz sem to tady nekde pisal!!! jinak ja vzal torx sroubky zda se mi to lepsi:)
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od zdendys »

lesar píše:mrpilot: uz sem to tady nekde pisal!!! jinak ja vzal torx sroubky zda se mi to lepsi:)

Udělal jsi jen dobře, že je torx lepší se Ti nezdá, on fakt je ...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Marty17

#144 Příspěvek od Marty17 »

Tak tak..torx je nejlepší ...Sám na ně montuju okna :D :D
hlavně klídek..:)
lesar

#145 Příspěvek od lesar »

jojo torx je lepsi ale nesahnal sem ty dlouhy torx srouby:( nejdelsi maj myslim jen 8 nebo 10 a to je malo:(
Hali
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Hali »

AdamProg píše:
Hali píše:Nevim jestli to nazyvam spravne. domek padel. ten obdelnik pres ktery potom padla ovladaji nabeh rotorovych listu. vule ja jak v pricne ose k hlavni hrideli. tak v prepakovani. proste system padel ma vuli 1mm stranove a dalsi asi 1 mm v nataceni.

Takze mas vuli mezi domkem padel - ramem padel - rotorovou hlavou? Jestli dobre chapu.
Mas to poradne dotazene? A nemas obracene bocnice ramu padel? Mezi ram padel a domek, sem daval podlozky, aby to bylo na fest.
Velikost vule 1mm to je opravdu moc :(

tak nejak. ram padel chodi asi 1mm a padla pri otaceni se hybou asi taky tak. no nic rozeberu to, mrknu a smontuju,

uvazoval sem o podlozkach nebo ubrousit trosku ten ram, ale do toho se mi moc nechce. A chcu obejdnat kovovou hlavu treba na tom bude lip.
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Marty17

#147 Příspěvek od Marty17 »

Omlouvám se, že to dávám sem, ale dobrá cena za original ne?
http://www.aukro.cz/item906934712_aligntrex_450s.html

Jasný..ještě se to třeba vyšplhá no :roll:
hlavně klídek..:)
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od AdamProg »

Hali píše:tak nejak. ram padel chodi asi 1mm a padla pri otaceni se hybou asi taky tak. no nic rozeberu to, mrknu a smontuju,

uvazoval sem o podlozkach nebo ubrousit trosku ten ram, ale do toho se mi moc nechce. A chcu obejdnat kovovou hlavu treba na tom bude lip.

Zkus to ;) Mozna tam mas jen neco obracene, u toho ramu padel ty tycky zapadaji do drazky asi 1mm(treba to staci aby to zapadlo). Radeji bych nic nebrousil, spise bych dal podlozky, v nejhorsim asi jinou hlavu :(
Hali
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Hali »

AdamProg píše:
Hali píše:tak nejak. ram padel chodi asi 1mm a padla pri otaceni se hybou asi taky tak. no nic rozeberu to, mrknu a smontuju,

Zkus to ;) Mozna tam mas jen neco obracene, u toho ramu padel ty tycky zapadaji do drazky asi 1mm(treba to staci aby to zapadlo). Radeji bych nic nebrousil, spise bych dal podlozky, v nejhorsim asi jinou hlavu :(

Tu hlavu skladal cinan takze kontrolu asi budu muset udelat :D
Zbynass1

#150 Příspěvek od Zbynass1 »

2 Hali: to že se ti pádla překlápí na stranu když pohneš kolektivem nebo cyklikou může být tím že máš na jedné straně táhla trohcu víc natěsno na kloubcích, nebo ti může jít ložisko v gripu na jedné straně trochu víc ztuha, mi se to ještě nikdy nepodařilo udělat tak aby se pádla vůbec nehýbaly, ideál to asi není ale počítám s tím že jak se to roztočí tak to odstředivá síla pěkně pořeší.

Co se týká toho HK 450 Pro tak se nedivte že ho mají i s řemenem na HK v diskuzi se přímo ptali jestli ho mají okopčit a vyrábět kardanem nebo s řemenem a protože to bylo půl napůl tak dělají obě verze (někteří maníci lamentovali že s kjardanem odejde převod př každém štrejchnutí vrtulkou o zem) jinak třeba rotorová hlava podle fotek rozhodně jako pročková nevypadá. Naopak když jsem srovnával origo Align Pro hlavu kterou jsem měl fyzicky na stole s tím co je na fotkách Tarrotu tak bych i věřil že jsou od jednoho výrobce.
nahoru může, dolů musí
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“