Jinak doporucuji piro tic-toc. Clovek se pak restane vlnenim zabyvat
Tahlo se mi o voditko tre na uplne vsech vrtulnicich. To je normalní. Jen se snazim aby se o nej ohybalo co nejmene tim ze ho spravne natocim.
a jak ti chodí vrtulka? mě příjde že mám (v tom mém setu) jinou rozteč zoubků na zadní řemenici vrtulky než jsou zuby na řemínku při pomalém otáčení je vidět jak řemínek vždycky trošku cvakne než zapadne do řemenice nevím jak to napsat(řemen je naplej správně volnej není) a to si myslím že je problém těch mejch vibrací , dneska jsem tu vrtulku dvakrát rozebral a nanic sem nepřišel a je divný že po přistání jsou teplejší ty ložiska kde je ta oska ukotvenaRobin123 píše:Pri tych tic-toc sa akoby cez kridelka zavlni.Pri narazovom vetre cca 11m/s sa mi vo vise tiez tak vlnil.TAk asi mam vysoky zisk.Upravim smerom dole, dufam, ze to bude ok potom uz.Pyro tic toc, to asi nebudem nikdy vediet
protos se teď hodně zhoršil co se týká kvality dílů a hlavně je to menší helina nedal jsem na něj dopustit měl jsem ho jako jeden z prvníchTomasN píše:Vsimnul jsem si, ze nekteri presli z Protose 500 (nevim jestli byl prodlouzeny) na Logo 480 XXtreme. Mohli by jste je porovnat (kvalita spracovani, letovy projev, pokud padate, tak kde u ktere to jde vice do penez, ...)? Dekuji
prochel píše:a jak ti chodí vrtulka? mě příjde že mám (v tom mém setu) jinou rozteč zoubků na zadní řemenici vrtulky než jsou zuby na řemínku při pomalém otáčení je vidět jak řemínek vždycky trošku cvakne než zapadne do řemenice nevím jak to napsat(řemen je naplej správně volnej není) a to si myslím že je problém těch mejch vibrací , dneska jsem tu vrtulku dvakrát rozebral a nanic sem nepřišel a je divný že po přistání jsou teplejší ty ložiska kde je ta oska ukotvena
i sem rozebral rotorovou hlavu a dal jsem tam ta 2x1mm podložky a je to furt stejný
ještě jeden dotaz při montáži zadního domku vrtulky mi zbyly 3ks podložky který mají vnitřní průměr přesně na hřídel vrtulky v návodu nikde o nich nic není asi jsou na vymezení nějakejch vůlí ale kterejch nikde žádnou nemámHum4nfrog píše:Teď jsem strávil nějaký čas experimentováním s vrtulkou.