Pošleme každý 100,- zasláno 152 příspěvků Aktualizace !!!

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Joza

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 95 příspěvků

#136 Příspěvek od Joza »

Prave jsem zadal prikaz k uhrade... Stovka neni moc ve srovnani s tim, kolik informaci jsem zde nacerpal. Stovky zkusenosti, ktere bych tezko shanel - k nezaplaceni.
Honza Kucera

#137 Příspěvek od Honza Kucera »

Zdravím, také jsem před chvílí přes PayPal odeslal stovku, toto forum si to zaručeně zaslouží. Člověk zde najde mnoho užitečných informací, na které by kolikrát sám ani nepřišel. Děkuji :-)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 53 příspěvků

#138 Příspěvek od JirkaA »

zdendys píše:Já tedy ne, pokud Ty jo, tak Ti můžu klidně poslat číslo účtu.
Dluhy na bydlení budu splácet možná do konce života.
Jinak vůbec nejsem proti, aby jste dary pro majitele RCmánie posílali, to ani náhodou,
vždyť podzimní dovča není k zahození, a vánoce se taky kvapem blíží...

:roll: ještě větší, než jsme doufali...

mimochodem, doporučuju se někdy podívat do některé z chudších částí světa (je jich podstatně víc, než těch bohatých). Tam pochopíš, čím vším nepotřebným se obklopuješ, co nepotřebného proleješ hrdlem, co zbytečnýho si tvoje žena napatlá na ksicht atd.. Tedy pokud to pochopíš, o čemž v tvém případě začínám poněkud pochybovat.
Každý má jinak nastavené priority a životní hodnoty. Nikdo tě nenutí na nic přispívat (ostatně i kdybys v nějakém podivném hnutí mysli ten ekvivalent tří piv omylem poslal, po tom, co jsi předvedl tady, bych na místě Tomáše příspěvek obratem vrátil s důrazným doporučením kam si ho máš vetknout). Ale mohl by sis alespoň odpustit ty debilní kecy. Howgh.
OK2WY
rakos
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od rakos »

.... přečetl jsem všechny příspěvky... u některých jmen jsem se dočkal překvapení, ale celkově myslím, že je vše oki :P
Stovka je odeslána, forum bez konkurence (podle mě) tak at to vydrží... :wink:
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od davehaja »

JirkaA píše:
zdendys píše:Já tedy ne, pokud Ty jo, tak Ti můžu klidně poslat číslo účtu.
Dluhy na bydlení budu splácet možná do konce života.
Jinak vůbec nejsem proti, aby jste dary pro majitele RCmánie posílali, to ani náhodou,
vždyť podzimní dovča není k zahození, a vánoce se taky kvapem blíží...

:roll: ještě větší, než jsme doufali...

mimochodem, doporučuju se někdy podívat do některé z chudších částí světa (je jich podstatně víc, než těch bohatých). Tam pochopíš, čím vším nepotřebným se obklopuješ, co nepotřebného proleješ hrdlem, co zbytečnýho si tvoje žena napatlá na ksicht atd.. Tedy pokud to pochopíš, o čemž v tvém případě začínám poněkud pochybovat.
Každý má jinak nastavené priority a životní hodnoty. Nikdo tě nenutí na nic přispívat (ostatně i kdybys v nějakém podivném hnutí mysli ten ekvivalent tří piv omylem poslal, po tom, co jsi předvedl tady, bych na místě Tomáše příspěvek obratem vrátil s důrazným doporučením kam si ho máš vetknout). Ale mohl by sis alespoň odpustit ty debilní kecy. Howgh.

Pravidlo #05
Urážky, osočování, osobní napadání a křivé obviňování kohokoliv na tomto fóru je zcela nežádoucí a jako takové bude potrestáno, případně až vyloučením z fóra. Pokud si s někým nepadnete do oka, tak vyřešte to v SZ a nikde jinde. Nicméně i v SZ zachovejte příslušnou míru slušnosti.
LV
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od LV »

davehaja píše:Pravidlo #05
Urážky, osočování, osobní napadání a křivé obviňování kohokoliv na tomto fóru je zcela nežádoucí a jako takové bude potrestáno, případně až vyloučením z fóra. Pokud si s někým nepadnete do oka, tak vyřešte to v SZ a nikde jinde. Nicméně i v SZ zachovejte příslušnou míru slušnosti.

To vieš, na niektorých násťročných treba tvrdší slovník. Inak to nepochopia :mrgreen:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
mhabr

#142 Příspěvek od mhabr »

Protože od zdendyse padlo ma mojí adresu také několik otázek a označení, tak bych si ještě dovolil zareagovat (a při té příležitosti i na to, co mi padlo do oka).

1. Tolerantní rodinu, myslím si, mám, ale na ty táborové akce se mnou jezdí i manželka a loni jsme zaangažovali i syna. Podobně, z tvého pohledu, postižených je celá řada, řekl bych každý, kdo se angažuje na neziskových akcích, charitách, apod. a jsem rád, že jsme jiní. Rozuměj jiní, než ty.

2. Pokud si můžeš dovolit nějakého koníčka a předpokládám, že pilotování RC modelů je koníček, který stojí relativně dost peněz, tak máš zbytečné peníze.
mhabr

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 77 příspěvků

#143 Příspěvek od mhabr »

TomasC píše:Takže jsem alespoň založil hodnost "Mecenáš serveru".

Nechci nijak dehonestovat snahu lidí, kteří přispěli, ale toto škatulkování lidí na ty, kteří přispěli a kteří ne, se mi příliš nezamlouvá. Mohlo by se to v budoucnou nevyplatit. Zažil jsem již něco podobného, ale z trochu jiného soudku.

Před lety jsem navštěvoval diskuzní fórum o jedné značce auta, které jsem v té době vlastnil a v ČR bylo celkem raritní, ale ne zas až tak moc, aby to byl klub elitní, takže se tam scházeli lidé různí ...
A jednoho dne tam jeden ze členů fóra oznámil, že mu ukradli auto, myslím, že to byla felicie, kterou používala jeho manželka. Následně se zvedla vlna "solidarity" a bylo založeno téma, kde uživatelé psali kdo a kolik přispěl. Bohužel se to zvrtlo v to, že se uživatelé předháněli, kdo přispěl více a začali pranýřovat ty, co nepřispěli. Oháněli se tím, že jsme přece jedna parta a musíme držet při sobě.
Zasáhl moderátor (a majitel) fóra s celkem logickou připomínkou, že ti, co nepřispěli, pro to zřejmě měli důvod a není třeba je osočovat z lakoty, sobectví a nekolegionality. To se mu ovšem krutě vymstilo, protože "okradený" začal moderátora osočovat, že je stejný /*doplňte si sprosté slovo dle libosti*/, protože ty "ostatní" ještě obhajuje.
Skončilo to tak, že klika "Ti, co přispěli" založila nové fórum, moderátorem ustanovili "okradeného" a na titulní stranu umístili příspěvek, ve kterém řádně pomluvili moderátora předchozího a celé předchozí fórum.
Původní moderátor raději fórum uzavřel a zrušil, protože těch zlostnýc emailů na jeho adresu bylo až moc ...
Tenkrát jsem nepřispěl. Důvod byl ten, že to, že někomu ukradnou auto, je sice smutné, ale jeho majitel nebyl žádný chudáček a navíc auto potřeboval jen pro pohodlí své manželky, která by jinak do práce musela jezdit autobusem, místo 10 minut asi půlhodiny a navíc se musela tlačit "s tou chamradí v socce". Navíc na posledně uvedená vyjádření (a jim podobná) jsem nesmírně alergickej.
tobex

#144 Příspěvek od tobex »

Přečetl jsem si pár příspěvků k tomuto vláknu a některé příspěvky mne donutily k tomu, abych se dnes zaregistroval na toto fórum a vyjádřil svůj názor. Nevím, jak modeláři na tomto fóru znají firmu Tobex, ale jsme snad jediný eshop v ČR, který Vám ložiska nezasílá na dobírku (poštovné by bylo za dobírku min. o 24,- Kč vyšší), ani nepožadujeme platbu předem, proto jsem byl příjemně překvapen a potěšen, když se na fóru RC Mania objevilo, že toto fórum doporučuje Tobex, a to naprosto spontánně a bez jakéhokoliv finančního příspěvku od firmy Tobex !!! Proto jsem i já rovněž spontánně přispěl na provoz fóra RC Mania včera. Na závěr chci říct, letos jsem takto spontánně vyhověl jednomu klukovi, který mne požádal a sponsoring, já jsem finanční příspěvek odmítl, protože jsme malá firma, ale když bude potřebovat ložiska, ať napíše. On si objednal japonská ložiska přes eshop a tak mu přišel s ložiskami paragon se složenkou, objednávku jsme potom stornovali a za pár týdnů mi přišlo poděkování za pomoc a že díky nám vyhrál 1. závod MR ČR. Tento pro mne neznámý kluk byl loňský mistr ČR v Bikecrossu Jan Čepelák ...
AR1
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od AR1 »

To je dojemnej příběh, ale jinak k ničemu. A mě se ta hodnost líbí. Navíc jsem mecenáš s výstrahou,heč!

edit to je na mhabr
http://ar1.rajce.idnes.cz/
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od H1N1 »

AR1 píše:To je dojemnej příběh, ale jinak k ničemu. A mě se ta hodnost líbí. Navíc jsem mecenáš s výstrahou,heč!

edit to je na mhabr

Já už ty výstrahy mám asi dvě:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
robotmz

#147 Příspěvek od robotmz »

Ak budem potrebovať ložiska aj do lietadla aj do štvorkolky, najskôr pozriem Váš skvelý obchod TOBEX.
To, čo ste písali je presne tak ako to je.
I keď na svete je toľko vychcánkov, že je to zneužiteľné, ale dúfam že sa vám to oplatí, pretože vlastne šetríte peniaze druhých, napríklad aj moje ako zákazníka.
Potreboval som nejaké japonské ložiská od Vás, tak som to dal poslať na manželkinu tetku v domnení že jej to príde na dobierku.
Asi na druhý deň nám volala z ČR, že prišla obálka, kázal som ju otvoriť a že tam sú nejaké ložiská. Bol som celý naradostený a tak som valil 40 km do Českého Tešína a rovno som stihol ešte na poštu to ísť uhradiť, predtým som Vám písal že úhrada bude o 1-2 dni meškať aby ste nepanikárili.
Uhradil som to a všetko je hádam O.K. Odvtedy mi motor z HK valí jedna radosť, žiadne chrastenie a podobne.
Sám som sa čudoval že sa ešte nájdu takto seriózni predajcovia.
Takéto firmy si zaslúžia byť na 1. mieste vo svojom obore bez ohľadu na veľkosť firmy.
Tých 80 km /2 x 40 km/ sa mi pre 2-3 ložiská oplatilo cestovať do ČR, jednak z pohľadu rýchlosti vybavenia a jednak z dobrého pocitu.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od arda1 »

Aniž bych chtěl nějak pochlebovat, tak Tobex je pro mě co se týče ložisek špička hlavně co se týče sortimentu ,ochoty a přístupu k zákazníkovi byť bere ložisko třeba jen za 50kaček.O způsobu dodání ani nemluvě- příkladný přístup. Taky ho-tedy vás -( a vzhledem k tomu že jsme na modelářském fóru kde si tykáme tak si dovolím )tebe doporučuji kde se dá. Díky Radek
ICQ 638556901
horpak

#149 Příspěvek od horpak »

Tak jsem taky pár zláťaku přispěl. Myslím že za to jak rcmania všem pomáha si to zaslouží. Děkuji všem co se na tom podílejí...
AR1
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od AR1 »

H1N1 píše:
AR1 píše:To je dojemnej příběh, ale jinak k ničemu. A mě se ta hodnost líbí. Navíc jsem mecenáš s výstrahou,heč!

edit to je na mhabr

Já už ty výstrahy mám asi dvě:-D

Hm, tak to ještě něco vymyslím. :D

Jinak se přikláním k chvále Tobexu, nakupoval jsem tam asi 3-4x, vždy dobrý. Ani nevím, kam jinam bych vlastně pro ložiska jel.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“