Nova Eclipse 7 PRO 2,4

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4

#136 Příspěvek od juraj.jurej »

Neviem aký návod, ale český manuál je o stranu späť, alebo tu:
http://www.ulozto.cz/xs5E9Ts/eclipse7pro-pdf
FrSky Tandem X20
tomdlouhan

zvukova siganlizace po zapnuti vysilace

#137 Příspěvek od tomdlouhan »

Zdravim.Mam dotaz ,mozna az trochu naivni ale koupil jsem si Eclipsu 7 pro ,v navodu jsem vystudiroval ze ma pipat pri ukladani do pameti pri testovani vysilace pred startem pri parovani a dalsich cinnostech vcetne telemetrickych alarmovych stavu.Nevim jestli nemam nekde neco vyple ale me to proste NEPIPA zapnu to a nic .Pri cinnostech popsanych se zadny zvuk neozyva .Jak to teda je nova Ecipsa pipa po zapnuti nebo ne
.Dekuji za odpoved
Eclipse 7 Pro , Cessna 182 clas 500 2,4GHz , DG 1000 ,Phoenix Evolution 2 in 1 EPO ,Skylady 2
von boberov

#138 Příspěvek od von boberov »

Zapneš ji a je z ticha, zapneš přijímač-podle režimu 4x pípne. Sáhneš na trim- každé procento je odpípnuto, no a pak je ještě pípnutím signalizován střed ovladačů 6 a 7 kanálu na spodní straně vysílače. Dál to začne pištět když je slabá baterie. Těch signálů je tam ještě víc, toto jen tak z hlavy. :oops:
tomdlouhan

#139 Příspěvek od tomdlouhan »

von boberov píše:Zapneš ji a je z ticha, zapneš přijímač-podle režimu 4x pípne. Sáhneš na trim- každé procento je odpípnuto, no a pak je ještě pípnutím signalizován střed ovladačů 6 a 7 kanálu na spodní straně vysílače. Dál to začne pištět když je slabá baterie. Těch signálů je tam ještě víc, toto jen tak z hlavy. :oops:

No super takze ja sem mel vadnej kus protoze me nic z vyse uvedenejch veci neodpipala .Uz je na reklmaci .Sem si ji moc neuzil :o
Presto diky moc za odpoved

Manual je tady uz se to resilo prede mnou trosku jinej http://www.ulozto.cz/soubory/tomdlouhan
Eclipse 7 Pro , Cessna 182 clas 500 2,4GHz , DG 1000 ,Phoenix Evolution 2 in 1 EPO ,Skylady 2
rewoldo

rady na eclipse 7Pro 2,4GHz

#140 Příspěvek od rewoldo »

dobrý den mám nově eclipse a potřeboval bych poradit se stopkama odpočítávají i motorový let? Kolega má opticu 6 a s tou to jde má zpuštěné stopky a pak i odpočet mot. letu. Děkuji za rady ať už se to týká čehokoli okolo ECLIPSE 7Pro
Vor
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Vor »

No super takze ja sem mel vadnej kus protoze me nic z vyse uvedenejch veci neodpipala .Uz je na reklmaci .Sem si ji moc neuzil :o
Presto diky moc za odpoved

Zdravím Měl sem ten stejnej problém že mi nepípala pak sem ji pripojil ke komplu a aktualizoval sem soft a nic chvilku sem s ní lítal na simulátoru a jak se začala výbíjet baterka tak se mi rozpípala ale nejsem si jist jestli to bylo tím softem nebo baterkou dělal sem to během jedno dne. ale pokud ju máš na reklamaci tak je to teď asi už jedno jen kdyžtak napiš co ti napíšou jako vysvětlení jestli to nebylo něco vadnýho mám ji taky ještě v záruce tak ať to kdyžtak pořeším.Dík
Easyglider PRO, Gama 2100, Twinstar II, Gripen
Vor
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Vor »

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo tu novou telemetrickou ústřednu a vario.Docela mě to nadchlo ale nevím jestli by se mě to zobrazovalo na displeji aji po aktualizaci se mi to neobjevilo mám tam akorát gps.s a gps.a pak meření teploty 4x odběr proudu atd. ale jako sólo rychlost a výšku ne. Dík
Vor
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Vor »

Tak pokud by to někoho zajímalo tak po připojení nové telemetrické krabky to automaticky naskočí.
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od vojta mansfeld »

Ahoj, chci se zeptat, už jsem se tak pomalu rozhodl pro Eclipse 7 PRO, ale teď mi přišla nabídka na normální Eclipse 7 s modulem 2,4 ghz, samo o sobě bych jí nebral, ale stojí jen 2500,- s příjmačem sedmičkou, ale je bez Palíka, kdybych si do ní vrazil Palíkův soft asi by to nebylo k zahození ale vyšlo by mě to 3000,- + pošta od prodejce+ pošta k a od Palíka, taky mám rád když mám k věcem které jsou složitější a nemají ovládání kterého se člověk domyslí návod, a od Palíka bych na jeho soft asi návod nedostal, ta Eclipse je taky asi dost jetá, co mi doporučujete? Koupit tuhle, dát Palíka a mít jí už jetou (elektronika má omezenou životnost, pak se to začne sˇát) nebo koupit v konečné fázi o málo dražší novou PRO? Díky za rady.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Bartn
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Bartn »

Vojto!
Jestli můžu doporučit kup novou Pro i když bude o pár stovek dražší. Jestli si pamatuju dobře na cenu, já sice jen vysílač (včetně nabíječky a aku vysílače) koupil za 2750 Kč. K tomu vysílače Optima 7 a Minima 6 oba za 1700 Kč. Bylo to kupovánu na Aukru jako nové v říjnu 2012- vánoce modeláře. Prodejce Hangar 1 jich tam prodával několik. Asi 3 měsíce přede mnou totéž za stejné ceny kupoval od stejného prodejce jiný kolega. Úpravu u Palika si na vysílači Eclipse 7 nechal dělat kolega letos z počátku roku. Mám dojem, že ho to vyšlo asi na 1000 Kč. Ten přestavovaný na 2,4 GHz má snad výhodu v tom, že jsou lacinější přijímače než pro Eclipse Pro. Loni koncem roku prodával Kostkamodelcentrum pouze vysílač za asi 2850 Kč. Zkus hledat, třeba něco najdeš.
Robinsson

#146 Příspěvek od Robinsson »

Šel bych taky radši do nové. Navíc budeš mít telemetrii
tomdlouhan

#147 Příspěvek od tomdlouhan »

Robinsson píše:Šel bych taky radši do nové. Navíc budeš mít telemetrii

Ahoj .Jsem stejneho nazoru ,par stovek navic se rozhodne vyplati s tim zemas zaruku a hlavne vysilac je plne funkcni a vyzkousenej z vyroby .Pouzita stanice to jo ale ze softem origo predelavat soft v pouzity stanici nikdy nevis co se muze stat .Ja mam tez Ecl pro posledni cena co vim je mesic stara je 3600 na Rc guru .postovny zadara je to nad 2 tisice .pokud by si chtel set ze 7ch vysilacem je to o 1100 kc vic .
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od vojta mansfeld »

tomdlouhan píše:Ja mam tez Ecl pro posledni cena co vim je mesic stara je 3600 na Rc guru .postovny zadara je to nad 2 tisice .pokud by si chtel set ze 7ch vysilacem je to o 1100 kc vic .

Nějak jsem nemohl z příspěvku vyčíst, jestli je 3600,- nová nebo použitá, ale nová stojí u Pecky 4500,- tak bych jí vzal, já si ani neuvědomil že ta stará nemá telemetrii, nedošlo mi to a potřebuju jí nutně, takže půjdu do nové, nejraději bych Auroru ale to je trochu mimo mojí cenovou relaci tak budu muset vyjít s Ecl. PRO.
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
ST
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od ST »

Jestli Ti mohu radit tak na Eclipse zapomeň. Palík řeší hodněě věcí, ale pokud budeš lítat větroně, nebo i jen házedla, je to o nervy. Pochybuju, že ta PRO bude jen těžko na úrovni Palíkovi softu. Já s ní měl tříleté zkusenosti, a hned jak jsem začal pípat házedlo to bylo na oprať. Opravdu se ECLIPSE vyhni obloukem, jsou to vyhozený peníze.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
tomdlouhan

#150 Příspěvek od tomdlouhan »

Asi jsem to napsal nesrozumitelne ,Radio vysilac 3600 Novy ze zarukou 3 600 .Po domluve .Jinak v SETU tj radio plus prijimac je kolem 4800-4900 Kc podle prodejce .V setu je prijimac OPTIMA 7 kterej umi komletni telemetrii pres ustrednu .Pokud ji mas ECL Pro ti to zobrazi.
Pro zajimavost jeste jedno info AURORU jsem videl u Pelikana kolem 6500 -6 600 Kc ale tahle cena je bez zruky byla to akce POUZE RADIO tj Vysilac
Pro info zasilam odkaz na obchod o kterym pisu
Mode 1 PLYN VPRAVO http://www.rcguru.cz/1hi1077-eclipse-7- ... de-1-d9905
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“