Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
JamesT20

Re: Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter

#136 Příspěvek od JamesT20 »

No česká pošta=katastrofa. Pokažde když si nechám poslat balík čekám doma abych nemusel na poštu pošťák přijede jen šoupne do schránky že nikoho nezastihl a tim to končí. A když zavolám na poštu jak je to možné, řekne mi vedoucí že srovná nápravu. Jo jo keci. Telefonuju tak na poštu minimálně 1týdně. A teď před vánoci jsem pekli cukroví tak se to posílálo minulí týden v pondělí obchodní balíkem ať to tam je na druhý den. Z 18balíku na druhý den tam bylo jen 5 dobrý co. Proto radši už volím PPL vyzvednou u mně doma a vezou a nadruhý den to člověk má.
Model: Piper super cub LP od Hobbyzone
Model: Piper super cub od Pelikána
Vysílačka:Turnigy 9X 9Ch Transmitter
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Vigo »

Tak vrtulník je doma, ale měl bych dotaz. Motor má brutální moment a při startu se nejdřív pustí vrtulka, vrtulník se otočí o 45° a pak teprve rotor. Někdy se dokonce převrátí. Je to normální? Předpokládám že jo, ale pro jistotu.

Jinak jen poskakuju po obýváku je to pekelně živá bestie. Hodnější než v předvolenem modu už to asi nejde co?

Edit: Jo a ještě v návodu je, že mi má svítit červená i zelená ledka. Mě svítí při stáhnutém plynu jen červená.

Díky
Vigo
Jimmies

#138 Příspěvek od Jimmies »

To otoceni pri startu je normalni alespon me to taky dela.A abych to nemusel tolik honit tak sem stahnul expa asi na 30
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Vigo »

No tak už zavisím jen se to chce dostat od země. Příjemná mašinka. Uvidíme jak bude šlapat. Dal jsem si trochu ostřejší křivku kolektivu, přeci jen většinou lítám letadla a jsem zviklý "křidélkovat" okolo poloviny plynu :-D

Jen oživím trochu teorie z E325 kterou jsem měl. Pro pohodové létání to chce menší otáčky a větší výchylky?
Jimmies

#140 Příspěvek od Jimmies »

Tak to gratuluju u me zaves je ze to honim po pokoji a je uspech kdyz to udrzim vterinu na miste :D
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Vigo »

Tak taky to musím přemlouvat v tom visu, ale má to snahu letět. Teď začnu vymýšlet větší baterku a pro jistotu náhradní kolo.
Jimmies

#142 Příspěvek od Jimmies »

Zkouska jedny varianty kola je uz na ceste zitra to snad uz prijde tak pak dam vedet jestli to funguje.A baterky sem koupil turnigy nanotech 160mah mam jich nekolik a stacej taky
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Vigo »

Mám doma ze Solo Pro 2 x 150 tak bych je mohl zkusit. Jaké máš konektory a dej vědět co to kolo. Zatím ho mám v celku, ale přeci jen bych se chtěl předzásobit :-)
Jimmies

#144 Příspěvek od Jimmies »

konektory chci predelat na maly piny ale jak ted cekam na dily tak se hrabu v ostatnich modelech.
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Vigo »

Já dneska dal první ránu. Ozubené kolo má o dva zuby míň a prasknul podvozek. Ten mimochodem stojí zaprd. Prasknu při minimálním namáhání. Ještě se mi rozdělila cyklika. Vyjela z ložiska. Jde to nacvaknout zpátky a drží to, ale možná by snesla maličko zalepit. Uvidím jak moc bude vyjíždět. Prosím napiš jak jsi dopadl s tím kolem. Zatím létám, ale další zuby už asi budou chybět.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Gattor »

jak velka rana to byla? snazim se porovnat odolnost oproti mCPx. do ceho, jak a z jake vysky si vrazil?
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Vigo »

Celkem malá. Roztočený rotor do nohy od židle. Nestačil jsem ubrat. Jak jsem našel na netu to rozložení cykliky je ochrana pro serva a šlo to sesadit, takže to neberu jako poškození. Podvozek je vážně slabota, ale není asi problém udělat si z uhlíku pořádný. Trápí mě to kolo, to je bída
Jimmies

#148 Příspěvek od Jimmies »

Tak podvozek sem zalepil v ohybech epoxidem a od ty doby uz neprasknul.Cyklika mi pri padu taky vyskakuje a sem rad ze to tak dela je to lepsi nez kdyby se to zlamalo.A ohledne kola mam dobrou zpravu ale zatim netestovano davam do teprve dokupy.Ozub kolo z mcpx a 9 zubu pastorem od extremu a sedi to na sebe nebo jde pouzit 9 zub pastorek i s original kolem a zuby sedej lip nez puvodne tak by to nemuselo tolik trhat ale kdyz uz mas 9T pastorek tak kola na mcpx nejsou drahy.Ale zatim netestovano je mi jasny ze to bude mit vetsi tocky ale motor je dost silnej na to tak to snad bude ok.Do pul hodky budu vedet jak to funguje tak dam echo
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Vigo »

Jj dej, já objednal z anglie dvě ty tuningová kola pro MCPX. Měla by jít použít s origo pastorkem, ale uvidíme až přijdou.
Jimmies

#150 Příspěvek od Jimmies »

odkud si obednaval a jaky? protoze oni by meli sedet jen od aeo nebo jak se ta firma jmenuje je to na rcgroups nekdo to tam zkousel ale nasel sem je jen v rakousku a 15 euro postovny na 2 kola je moc :D ale s tim vetsim pastorkem to sedi jako puvodni kolo a pastorek mozna casem posunu motor bliz ke kolu aby byla mensi mezera na zubech

Edit: Tak to funguje mam tam pastorek 9T a ozub kolo z mcpx a funguju.Jen se mi objevil jinej problem kdyz ho zvednu tak se hrozne vrti.Je mozny ze by to bylo prasklou spojovackou mezi listem a cyklikou?
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“