Hledám kolegu s Coptérou
-
trauntnberg
Re: Hledám kolegu s Coptérou
ok, dejte tedy vedet, jestli budete neco planovat jindy
Relly 650 sparování s dx6
prosím oradu ohledne nastavení qvadrocoptery reely650 s vysílačkou dx6 navod ktejej je přiloženej je dost strohej a podotýkam naprostej začátečnik jinak dříve letadýlka
dekuji za pomoc
http://www.produktinfo.conrad.com/daten ... F_QC09.pdf
dekuji za pomoc
http://www.produktinfo.conrad.com/daten ... F_QC09.pdf
Na condrad.cz jsou ke stažení dokumentace i jiné jak francouzské.
je tam i konfigurační sw.
Co jsem četl, tak to úplně triviální není, ale krok za krokem by se to mělo dát rozchodit.
Určitě napřed sundat vrtule.
Jestli jsi blízko Brna, zajdem na pivo a rozchodíme.
je tam i konfigurační sw.
Co jsem četl, tak to úplně triviální není, ale krok za krokem by se to mělo dát rozchodit.
Určitě napřed sundat vrtule.
Jestli jsi blízko Brna, zajdem na pivo a rozchodíme.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Ahoj, jsem na tomto fóru nový a zrovna tak začátečník v létání s coptérou. Je tady někdo z okolí Berouna, od koho bych se mohl přiučit a získat prospěšné zkušenosti? Zatím to zkouším jen s takovou "dětskou" hračkou, ale plánuji pořízení něčeho na vyšší úrovni, případně i vlastní stavbu.
Zatím díky za reakce.
Zatím díky za reakce.
Coptéromani z Plzeňska
Ahoj,
je tady někdo ze západních čech, kdo má široké zkušenosti se stavbou koptér ? Pozval bych na pivo a pokec.
Alcan
je tady někdo ze západních čech, kdo má široké zkušenosti se stavbou koptér ? Pozval bych na pivo a pokec.
Alcan
Re: Coptéromani z Plzeňska
Co si predstavujes pod pojmem siroke ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Re: Coptéromani z Plzeňska
No pokud už stavěl koptéru tak tím lépe 
Ok, nejakou (3) uz jsem postavil a na ctvrtou se chystam ale stejne me prijde ze nemam znalosti dost siroke
Bylo by dobre trochu konkretizovat co chces probirat.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Chtěl bych probrat všechno od konstrukce, logiky až po ovládání.
Zacni na internetu, az budes mit nastudovano a budes mit nejake konkretnejsi dotazy a veci na probrani tak se muzeme treba sejit na letisti a probrat to. Ale pokud chces v hospode probirat "vsechno" tak je to na cirhozu jater.
Mám něco v plánu, něco už jsem přečetl, ale rád bych to probral někdy u piva. Ale fajn, přípravím si konkrétní věci a sejdeme se tak, abysme z toho cirhozu neutrpěli 
To: Ampér
Ahoj, ležím na rcmanii už několik dni (spíš nocí), ale stejně všechno nestačím přečíst, natož si zapamatovat... Ale pokud by někdo z okolí (Beroun) šel létat a nevadil by mu tichý pozorovatel, rád bych se přidal. Začínám od nuly, tak i koukání bude zážitek...Zatím to zkouším s takovou hračkou, ale do budoucna bych rád něco "své". Cosi už jsem také postavil, i když v trochu jiné zájmové oblasti, práce se nebojím, tak bych toto bral jako novou výzvu... Učení není nikdy dost...
Ahoj, ležím na rcmanii už několik dni (spíš nocí), ale stejně všechno nestačím přečíst, natož si zapamatovat... Ale pokud by někdo z okolí (Beroun) šel létat a nevadil by mu tichý pozorovatel, rád bych se přidal. Začínám od nuly, tak i koukání bude zážitek...Zatím to zkouším s takovou hračkou, ale do budoucna bych rád něco "své". Cosi už jsem také postavil, i když v trochu jiné zájmové oblasti, práce se nebojím, tak bych toto bral jako novou výzvu... Učení není nikdy dost...
Nejlepsi je proste neco zkusit a jit se podivat na to jak nekdo lita. Nevim ale hospoda me proste neprijde dobra na reseni tedle veci. Na letisti toho poresime vzdycky vic 
Taky jsem neměl na mysli posezení u piva, to je to poslední co mě zajímá, nejlépe je mi vždycky uprostřed akce a pokud mohu, raději přiložím ruku k dílu... 
Stačí dát echo kdy a kde...