YAK - 54 HYPE

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mime2

#136 Příspěvek od mime2 »

Míro 66, cos tam dal za aparát? S tou zranitelností máš pravdu, jen co to při přistání jednou škobrtlo, vylomily se na tom plastovém převodu zuby a nechce se mi dávat 800,- za nový motor i s převodovkou - ten plastový převod samostatně nekoupíš :(
Mám v šupleti BM3130, šel by použít? Dals i jinou vrtuli? Dík.
Fido1979

#137 Příspěvek od Fido1979 »

Mira66 ,
hodil by jsi treba fotku jak mas ted resene ulozeni motoru? ja mam totiz ty YAky ted 2 jeden fungl a ceka na zaletani, pricemz doufam, ze uz to tolik nerozstipu. A u toho stareho mam prave ohly prevod - respektive osicku u prevodu, kterou jsem si nechal vysoustruzit novou, ale pri stahovani ozubeneho kolecka jsem ho stejne zkurvil. tak jsem si rikal, ze kdyz je to tak nak skoro funkcni jeste bych do noveho, ale hlavne jineho motoru nakou tu korunu pustil. Btw. opravdu netusime s kolegama naco je ten maly dvojkablik od regulatoru? me to funguje i bez nej, ale kamos ho musi pripojit na servisni bily konektor baterky! Ja sem ho ted u toho noveho zase taky pripojil regulator se rozsvitil zacoudil, ale i tak vsechno funguje :) tak nevim k cemu je??? :roll:
Drondys

#138 Příspěvek od Drondys »

mime2 píše:Mám v šupleti BM3130, šel by použít?

BM3130 by měl stačit a pro ochranu vrtule při nepovedeném přistání použij gumičkový unašeč.
Míra 66

#139 Příspěvek od Míra 66 »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ahoj,tady je motorové lože,je to 2mm hliník,jednoduše naohýbaný.
Motor:
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... CU1210.103
Měl sem ho doma,výkonově stačí.

Přijímač sem přemístil na křídlo,Přidal sem ještě jedno servo a namixoval výškovku s křidélky,není nutné.

Převrtané otvory v pákách.Omlouvam se za nepřesné informace,otvory mají průměr 1.5mm a čepi mají 1.3mm.
Na co je ten konektor u regulátoru,netuším.Taky by mě to zajímalo.
Vrtuli mám 9*4.7
Dnes sem něco natočil,žádný zázrak.Moc mě to ještě nejde.
http://www.youtube.com/watch?v=p0BzxS4aXCo
http://www.youtube.com/watch?v=o9mnY2XQZTM
JMalik

#140 Příspěvek od JMalik »

Míra 66,
napiš Ježíškovi o Yaka od RC Factory a po nějaké době sem napiš, jaké mezi těmi stroji shledáváš rozdíly.
LV
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od LV »

JMalik píše:Míra 66,
napiš Ježíškovi o Yaka od RC Factory a po nějaké době sem napiš, jaké mezi těmi stroji shledáváš rozdíly.

Môžem ja?
..... obrovské... :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Peppy »

LV píše:
JMalik píše:Míra 66,

Môžem ja?
..... obrovské... :lol:

Podla toho co tu citam tiez si myslim... yak 55 od RCf lieta spicovo a toto... :roll: z tejto plodnej debaty usudzujem ze podpriemerne ( co sa tyka 3Dcky )
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Míra 66

#143 Příspěvek od Míra 66 »

No,tak na ježíška jsem už drobet starej. :?
Já věřím že ten Yak od rc faktory je daleko lepší,ale je to více méně 3D speciál,to já nemusím.Já s tímto Yakem nemám žádný problém,co jsem od toho čekal,splňuje,3D neumím a ani o to nestojím,zatím,to sem psal už na začátku.
Létam s tím jak je vidět na videu,to přeci není tak špatné,vzhledem k tomu že sem se k tomu vrátil hnedle po 15ti letech.Začátkem léta sem si pořídil vše nové a tak se s tím učím.Pořádně ještě neumím ani naprogramovat TX :roll:
Míra 66

#144 Příspěvek od Míra 66 »

mime.mime

#145 Příspěvek od mime.mime »

Míro 66, díky za info. Aji já to mám na učení (za ty prachy), až to budu mít jak se říká v paži, tak si koupím pořádné letadlo. Ale jde přece o poměr cena/výkon. Nikdo asi nečeká za ty prachy zázraky.
JMalik

#146 Příspěvek od JMalik »

Míra 66 píše:Jo,na toto prostě nemám. :(
http://www.youtube.com/watch?v=Y2_jmhbK ... re=related

To se Ti jenom zdá.
Létat tuhle šunku je obtížné a vlastně jenom stále odvracíš havárii.
Zkus cokoli z těch doporučovaných metrovek EPP, nelétej 3D, pojmi to skutečně jen jako vyblbnutí.
Časem zkusíš zaletět třeba rovně nůž od sebe, kopaný výkrut, zastavit to přesně do směru a znovu.....
Prostě zjistíš, že to není tak složité, pokud máš dobré a správně zalétané letadlo
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Peppy »

mime.mime píše:Míro 66, díky za info. Aji já to mám na učení (za ty prachy), až to budu mít jak se říká v paži, tak si koupím pořádné letadlo. Ale jde přece o poměr cena/výkon. Nikdo asi nečeká za ty prachy zázraky.

mozem sa spytat na kolko to teda cele vyslo??
JMalik

#148 Příspěvek od JMalik »

mime.mime píše:Míro 66, díky za info. Aji já to mám na učení (za ty prachy), až to budu mít jak se říká v paži, tak si koupím pořádné letadlo. Ale jde přece o poměr cena/výkon. Nikdo asi nečeká za ty prachy zázraky.

Tohle nebude mít "v paži" ani Gernot B.
Musíš začít přesně obráceně. Čím horší pilot, tím bezproblémovější letadlo.
Jinak dřív vyhodíš kopyta, než to zvládneš.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Peppy »

JMalik píše:

Tohle nebude mít "v paži" ani Gernot B.
Musíš začít přesně obráceně. Čím horší pilot, tím bezproblémovější letadlo.
Jinak dřív vyhodíš kopyta, než to zvládneš.

Ja som sa ucil na flashovy a neboli to vyhodene peniaze... super ero.... ale yak 55 je proste zatial nej EPPcko co som lietal.... prvy dojem bol ze wow... a nie ako tuto jeden pisal ze prvy dojem toho yaka....
No,letové vlastnosti,je to dost nestabilní,to ale akrobat být musí.
mime.mime

#150 Příspěvek od mime.mime »

Komplet bez TX/RX na 1.900,- Kč

Peppy píše:

mozem sa spytat na kolko to teda cele vyslo??
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“