JENDA01 píše:To jedna s tvých- mnohých nestaných-posuzení a - KETEGORIZOVÁNÍ-KASTOVÁNÍ- výrobků které jsi sám osobně nevyzkoušel a
na základě tvzení jakýchsi- imaginárních- modelářů hodnotící. V této debatě jsi byl několikrát vyzván aby jsi nechal ty dotyčné se vyjádřit v rc -manii ,-osobně-. Dodnes jsem neslyšel jejich opodstatněné výhrady které zde prezentuješ. Jinými slovy kdo má duplex je -trubka.Není to tak trochu kastování.
![]()
---------------------------------------------------------------------------------
Duplex je kapitola sama pro sebe. Začátečnický projekt, ošizený kde se dá a prodávaný za maximální možnou cenu. Spoléhá na popularitu telemetrie, na úkor testů a spolehlivosti. Duplex má telemetrii, je drahý a konstrukčně nedotažený. Postupně se objevuje problém za problémem. Nikomu bych ho nemohl s čistým svědomím doporučit
Jenda
Hm, to co jsem řekl o Duplexu je můj názor na něj, který mám podložený informacemi od jiných, z jeti, i osobních. Měl jsem ho v ruce určitě dříve jak ty. Nicméně je to názor na nějaký výrobek, o kterém můžeme debatovat.
Teď bych ale rád tu citaci, ve které tvrdím, že kdo má duplex je trubka, případně o nějaké kastě a podobně. To jsi ode mne nikde nikdy nemohl vidět. Naopak jsou i oblasti kdy třeba duplex či assan doporučuji. To totiž záleží na situaci, nikoliv na nějaké kastě případného majitele.
Prosím o konktrétní údaje. Ne o doměnky ublíženého fandy.