Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
JJ popruh teď dávají,jen jsem v balíku co přišel dnes nenašel dvoje baterky Vubec v tom maj nějakej zmatek.Balik co přišel dneska je podle HK post odeslanej 22.3 a co je odeslanej 18.3 je někde na cestě(snad)
Ja postrádam jeden balík odoslaný niekedy 6.2 ! Ale bola to tá najlacnejšia varianta, takže asi mám smolu. Našťastie, to bol len infra teplomer za 10 USD. Objednám ešte raz...
Aj tak podozrievam Českú poštu, pretože do Nemecka mi zatiaľ všetko prišlo v poriadku.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
davehaja píše:JJ popruh teď dávají,jen jsem v balíku co přišel dnes nenašel dvoje baterky Vubec v tom maj nějakej zmatek.Balik co přišel dneska je podle HK post odeslanej 22.3 a co je odeslanej 18.3 je někde na cestě(snad)
Tak ne,vše je v pořádku.Baterky (360mAh a 500mAh)jsem našel zabalené v pěně co vyplnuje balík
Dnes me celnicic NEPOTESILY! Koukam na sledovani zasilky z Hobbycity a dnes se tam ukazalo K zásilce vyhotoven celní výměr – přiložena celní daňová složenka. Takze pravdepodobne budu poprve PLATIT neco celnikum. Balik jsem objednaval prevazne pro kolegu, nadseny z toho asi nebude. Jsem zvedavy kolik budu doplacet! Cena baliku byla 181.28USD s timto obsahem:
EDIT: Tak mi to nedalo a zavolal jsem na celnici, bylo mi vymereno DPH ve vysi 727Kc
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
za druhy, podle dnesniho kurzu mi to vychazi na 134 euro, ja bych to neplatil a zeptal se jich jak na to prisli, ze mas platit DPH, ktery se neplati do 150 euro