Hojte dnes! Včera bylo fakt až do poslední baterie super. Kdo jste tam byli a při odchodu mě tam zanechali (zase) dojet poslední baterku, tak vězte, že byla doslova poslední.. Beta už není. Nad těma domkama mě tam něco zarušilo a poslední pohled byla spirála dolů. Stihl jsem akorát stáhnout plyn a rychle před úplnou tmou to obejít, ale nic. Právě teď jsem přijel z dopolední objížďky a obchůzky místa činu. Zaangažoval jsem tam sousedy okolo včetně hospodského, který má můj kontakt. Dělá na obci, tak slíbil pomoc. Jeden ochotný soused mě vzal hned na střechu (sedlovou) kvůli lepšímu rozhledu... přičemž se nepřestával horlivě zajímat o úskalí toho nákladného hobby. Tak jsem měl v 9 hod. už rozcvičku, ještě že mám školení pro práci ve výškách a nad volnou hloubkou, vidím, že i v civilním životě se to může hodit

. Tak to snad včetně zmínek o nálezném k něčemu bude. Víc teď už udělat nemůžu.
Mám na dosah telefon a nemůžu si dát ani pivko, kdyby se někdo ozval. Svůj žal jsem chtěl utopit ve dvorním modelářském obchodním dodavateli, ovšem po telefonu mě Vít moc nepotěšil a Beta v kompletu do konce října nebude. Tak mi aspoň ušetřil cestu. Asi ji vezmu znova. Mrknu jinde, kdyby se našel vrak, budou snad ND. Měl jsem tam orig. Spektrum 6ch přijímač, toho mi je líto. Baterka už stejně odcházela. Immelmann s námi!
To TAZman: Ten někdo jsem byl já, ale už je pořízeno jinde

Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.