T REX 600E PRO - novinka
Re: T REX 600E PRO - novinka
dj_krata: Tak to si ten USB kablik k reglu porid. Bez nej si totiz ani neuprdnes.... 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
i když už byl regulátor nastavený? není tu někdo kdo má USB castl link aby mi zkontroloval setup? není k regulátoru nějaká obyč. programovací karta?

JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
dj_krata: Mozna ze byl... Ale jak? Nemuzes vedet, jake je casovani, jak je nastaveny cut-off, jestli a jak je nastaveny governor... Je toho spousta, co je potreba prekontrolovat pred prvnim vzletem. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
Hezký večer ...
tak castle link už jsem objednal a začal jsem s kontrolou mech.nastavení a nastavení elektroniky..
mám dotaz jestli máte někdo změřený táhla na cyklice? (od serv k cyklice a od cykliky k unešečům rotor.listů.)
a jestli je tu někdo kdo lítá orig.stabilizaci 3gx a jak mu vychází ve vysílačce nastavení swash mix?
díky za info
tak castle link už jsem objednal a začal jsem s kontrolou mech.nastavení a nastavení elektroniky..
mám dotaz jestli máte někdo změřený táhla na cyklice? (od serv k cyklice a od cykliky k unešečům rotor.listů.)
a jestli je tu někdo kdo lítá orig.stabilizaci 3gx a jak mu vychází ve vysílačce nastavení swash mix?
díky za info
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
Hezký den,
dnes dorazil castle link a chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo lítá původní castle regl ze stavebnice?
zajímalo by mě nastavení regulátoru jestli lítáte na křivky nebo governor, po případně přiložit obrázky plochy s nastavením regulátoru, a jak máte nastavený křivky ve vysílači a rozsah kolektivu?
děkuji za info...
dnes dorazil castle link a chtěl jsem se zeptat jestli tu někdo lítá původní castle regl ze stavebnice?
zajímalo by mě nastavení regulátoru jestli lítáte na křivky nebo governor, po případně přiložit obrázky plochy s nastavením regulátoru, a jak máte nastavený křivky ve vysílači a rozsah kolektivu?
děkuji za info...
dj_krata píše:Hezký den,
děkuji za info...
Zdar ja ho litam, teda stihly jsme cca 6 letu, ceka nas to jeste na jare doladit, chodi luxusne, prvni nastaveni na krivky teda neproslo tak jsme ho daly na governor a super.
Krivky a rozsah kolektivu ti nereknu, na to mam cloveka, ja si jen delam techniku a litam, obraz nastaveni by sel.
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7
Trex 600E Pro
DX 7
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
lietam podla tychto nastaveni od vyrobcu a pohoda
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
Já ho provozuji už něco přes tři roky na Rexovi 700,(je to ještě ten starý ICE HV)motor Align 700M 510 KV,nastavil jsem ho taktéž dle doporučení výrobce;jsem s ním naprosto spokojený.
Pokud máš už regl zkalibrovaný,můžeš přes Castle link nastavovat,je to otázka pár minut a pak hurá do vzduchu
Jinak,lítám na křivky a rozsah kolektivu -11 0+11, na 600 si můžeš s tímto regulátorem dovolit víc.
Pokud máš už regl zkalibrovaný,můžeš přes Castle link nastavovat,je to otázka pár minut a pak hurá do vzduchu
Jinak,lítám na křivky a rozsah kolektivu -11 0+11, na 600 si můžeš s tímto regulátorem dovolit víc.
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
hezký den pánové,
dnes dorazil castle link , tak jsem připojil regl a nastavil podle doporučení viz. odkaz ( viewtopic.php?f=108&t=38025&start=690 ) je tohle nastavení v pohodě ? nebo mám nastavit podle doporučení castle ( http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html ) ?
s nastavením 3GX zatím bojuji a ani nevím jaky je v něm nahraný upgrade , jelikož k němu nemám align link od minulého majitele heli jsem ho nedostal.( a kupovat ho za 800Kč nechci, to radši pořídím beastX)
stále se mi nepodařilo dostat do nastavovacího menu "flight mode setting" ( přes páku směrovky )
stabilizaci jsem vyndal zatím ze 450 (beastX ) a dal do 600EFL , 3GX dam zatím do 450 a pokud se mi to podaří nastavit a bude to létat v pohodě bez problémů nechám ve 450, pokud to bude dělat neplechu pořídím i do 450 beastX
moje aktuální nastavení regulátoru viz odkaz : http://djkrata.rajce.idnes.cz/nastaveni ... stle_80HV/
co ty upgrade regulátoru je to k něčemu dobré, koukal jsem že jsou další dvě novější verze než mám já...
děkuji všem za podporu, ten to týden bych chtěl dát aspoň jeden testovací let..
dnes dorazil castle link , tak jsem připojil regl a nastavil podle doporučení viz. odkaz ( viewtopic.php?f=108&t=38025&start=690 ) je tohle nastavení v pohodě ? nebo mám nastavit podle doporučení castle ( http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html ) ?
s nastavením 3GX zatím bojuji a ani nevím jaky je v něm nahraný upgrade , jelikož k němu nemám align link od minulého majitele heli jsem ho nedostal.( a kupovat ho za 800Kč nechci, to radši pořídím beastX)
stále se mi nepodařilo dostat do nastavovacího menu "flight mode setting" ( přes páku směrovky )
stabilizaci jsem vyndal zatím ze 450 (beastX ) a dal do 600EFL , 3GX dam zatím do 450 a pokud se mi to podaří nastavit a bude to létat v pohodě bez problémů nechám ve 450, pokud to bude dělat neplechu pořídím i do 450 beastX
moje aktuální nastavení regulátoru viz odkaz : http://djkrata.rajce.idnes.cz/nastaveni ... stle_80HV/
co ty upgrade regulátoru je to k něčemu dobré, koukal jsem že jsou další dvě novější verze než mám já...
děkuji všem za podporu, ten to týden bych chtěl dát aspoň jeden testovací let..
Dobrý,ještě můžeš nastavit převodový poměr 
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
[quote="dj_krata"]hezký den pánové,
Zkusil bych vyjít z http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html
z tohoto doporučeného nastavení,cut of lipol bych šel klidně na 3V a omezení výkonu motoru na soft,soft beta nebrat,nefunguje.
Zkusil bych vyjít z http://www.castlecreations.com/support/ ... files.html
z tohoto doporučeného nastavení,cut of lipol bych šel klidně na 3V a omezení výkonu motoru na soft,soft beta nebrat,nefunguje.
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
MS COMPOSIT píše:
která položka to přesně je? omezení výkonu motoru - soft ? nemohu to najit...
jak dlouhý máte táhla? nastavil jsem podle kolegy.. ail a pic 44mm , elev 47mm , ke grypu 75mm. kolektiv mam +-10 stupňů a i tak při max výchylce křidélek a při maximalním kolektivu mi páky serv naráží do těla serv (ail a pit)
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
která položka to přesně je? omezení výkonu motoru - soft ? nemohu to najit...
jak dlouhý máte táhla? nastavil jsem podle kolegy.. ail a pic 44mm , elev 47mm , ke grypu 75mm. kolektiv mam +-10 stupňů a i tak při max výchylce křidélek a při maximalním kolektivu mi páky serv naráží do těla serv (ail a pit)[/quote]
záložka:"odpojení"
voltage cut off type:měkké
a
current cut off type:měkké
s délkou táhel ti neporadím,nemám Align,ale obecně:
knipl plynu do neutrálu,páky serv v nule,cyklika vodorovně,uhel náběhu listů nula-není co řešit.Plnou výchylku cykliky a plnej kolektiv stejně najednou jako začátečník asi páčkovat nebudeš - to je verze FL ?
jak dlouhý máte táhla? nastavil jsem podle kolegy.. ail a pic 44mm , elev 47mm , ke grypu 75mm. kolektiv mam +-10 stupňů a i tak při max výchylce křidélek a při maximalním kolektivu mi páky serv naráží do těla serv (ail a pit)[/quote]
záložka:"odpojení"
voltage cut off type:měkké
a
current cut off type:měkké
s délkou táhel ti neporadím,nemám Align,ale obecně:
knipl plynu do neutrálu,páky serv v nule,cyklika vodorovně,uhel náběhu listů nula-není co řešit.Plnou výchylku cykliky a plnej kolektiv stejně najednou jako začátečník asi páčkovat nebudeš - to je verze FL ?
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
MS COMPOSIT píše:s délkou táhel ti neporadím,nemám Align,ale obecně:
jasné tohle všechno vím (mechanické nastavení ).. létám heli už pár let.. mám doma 450,500 a tedka 600 vždy jsem létal pádla ale v bezpádlu jsem nováček až letos v září jsem upravil 450 Pro na FBL s beastX a teďka pořídil 600 EFL, beasta jsem se už naučil programovat a teďka ještě trochu tápu s 3GX...
Jen tak mimochodem neví někdo kde by byl (pokud vůbec) ke stáhnutí model TREX600E do Phoenixu..?
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO