Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
No ale ja nemam nic BO a je tam jen zrusit vse tedy
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Ahoj. Došel mi z HC vadný regl. Fungoval pár vteřin a pak se začaly hřát dráty od motoru a motor. Nefunguje na něm žádný motor. Funguje UBEC, ale regl motoru ne. Balík došel před 9 dny a dnes jsem ho poprvé zkoušel. Udělal jsem video:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-HvsuAEETE[/youtube]
a chtěl bych to nějak vyreklamovat. Mám napsat na nějaký support či co?Hádám, že drondys to tu má někde popsané, ale nenašel jsem to. Díky
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a-HvsuAEETE[/youtube]
a chtěl bych to nějak vyreklamovat. Mám napsat na nějaký support či co?Hádám, že drondys to tu má někde popsané, ale nenašel jsem to. Díky
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
janekx píše:Jo ted je tam modify order misto trekingu a kdyz na to dam tak muzu rusit celou obj nebo neskladove polozky dam screenshot jak budu na pc z mobilu sem na to linej
Je to tak, dokud jsem měl u nové objednávky (žádná položka BK) jen dvě fajfky, tak bylo aktivní "modify order". Když přibyla třetí fajfka, možnost změny zmizela.
Ahoj, reklamaci jsem s HK taky řešil a jediná možnost je poslat jim to zpátky což jsem si při ceně mého zboží rozmyslel
http://www.pacho.cz
No nevím, proč by to chtěli poslat zpátky. Regl je evidentně v čoudu, tak doufám, že to vyřešíme nějakou dohodou. No když je to regl za nějakých 25USD a poštovné co jsem koukal je kolem 200kč (snad), tak jim to tam kdyžtak zpět pošlu. Bohužel mají v podmínkách, že to mám nahlásit do 48 hodin od obdržení zásilky. Mně tu balík týden ležel, než jsem ho otevřel. Uvidím, snad budou rozumní, když jsem tam nakoupil už zboží v ceně určo přes 1000 USD, tak si mě snad nebudou chtít naštvat 
-
Sofin
Zba píše:No nevím, proč by to chtěli poslat zpátky. Regl je evidentně v čoudu, tak doufám, že to vyřešíme nějakou dohodou. No když je to regl za nějakých 25USD a poštovné co jsem koukal je kolem 200kč (snad), tak jim to tam kdyžtak zpět pošlu. Bohužel mají v podmínkách, že to mám nahlásit do 48 hodin od obdržení zásilky. Mně tu balík týden ležel, než jsem ho otevřel. Uvidím, snad budou rozumní, když jsem tam nakoupil už zboží v ceně určo přes 1000 USD, tak si mě snad nebudou chtít naštvat
Na zboží tam máš záruku 1 rok. Já jsem reklamoval dva regulátory Multistar a taky je chtěli poslat zpět. Nahrál jsem jim video jak se chovají a stejně trvali na zaslání. Poštovné bylo kolem 60,-kč muselo to být v samostatných obálkách, protože byly ze dvou různých objednávek. Pak trvalo docela dlouho než se uráčili vrátit peníze, podle sledování zásilky jim to přišlo asi za 8 dnů od odeslání, ale ještě po měsíci mi tvrdili že to tam nemají. Až po cca dalších 14 dnech a dvou urgencích vrátili peníze jako kredit na nákup. Jinak v té době už jsem tam měl taky docela dost nákupů, ale pochybuju že to někoho zajímá
Na baterky asi mesic jen ze?
Jan Janekx Urbanek
...do 48 hodin od obdržení zásilky... - pri jejich "uzasnym" sledovani dorucovani zasilek, bych se toho nebal
S udajema co maji, ji mozna jeste ani nemas...
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Zba"]Ahoj. Došel mi z HC vadný regl. Fungoval pár vteřin a pak se začaly hřát dráty od motoru a motor. Nefunguje na něm žádný motor. Funguje UBEC, ale regl motoru ne. Balík došel před 9 dny a dnes jsem ho poprvé zkoušel. Udělal jsem video:
Mal som ten ESC a na začiatku nič. Skús zvýšiť rozsah plynu na 125, ak sa to na tvojej Tx dá. Ja som to spravil nakalibroval ESC a šlapal bez problémov.
Len to sem nepatrí, Ale ak chceš záruku musíš ho poslať späť.
Mal som ten ESC a na začiatku nič. Skús zvýšiť rozsah plynu na 125, ak sa to na tvojej Tx dá. Ja som to spravil nakalibroval ESC a šlapal bez problémov.
FrSky Tandem X20
Ahoj, myslíš, že kouření z motoru a rozžhavení ho tak, že mám na prstech tetování je normální?Odpovím: Ne není
Mám ještě druhý kus a ten je v pořádku. Regl má pár gramů, poštovné bude pár korun, zašlu ho tedy zpět.Napsal jsem na support, tak jsem zvědav. Normálně odpovídají cca do 3 dní. Jestliže je záruka 1 rok, tak nechápu, co tam melou o těch 48 hodinách:
If you have a product that is damaged (not due to shipper), please contact Support Centre within 48hrs of receiving the parcel. Please include some photos of any broken item received, packing materials and parcel box with postage slip.
I když to má asi platit na zjevně poškozené zboží poslané prodejcem, můj případ je skrytá vada.
Zba píše:Ahoj. Došel mi z HC vadný regl. Fungoval pár vteřin a pak se začaly hřát dráty od motoru a motor. Nefunguje na něm žádný motor. Funguje UBEC, ale regl motoru ne. Balík došel před 9 dny a dnes jsem ho poprvé zkoušel... a chtěl bych to nějak vyreklamovat. Mám napsat na nějaký support či co? Hádám, že drondys to tu má někde popsané, ale nenašel jsem to. Díky
Na elektroniku mají na Hobbykingu obecně záruku 1 rok jak už zde bylo zmíněno.
Pokud máš vadný régl tak se přihlas ke svému účtu na Hobbykingu a pak klikni na Warranty Support Page kde následně u příslušné objednávky klikneš v posledním sloupečku na Apply/View a pak pokračuješ tlačítkem Other Return a pokračuješ pro Type of Return: volbou Faulty/Broken Items -> Next step, pak zaškrtneš tři volby
- The item has NOT been modified
- The item is under warranty period
- The defect/damage was NOT caused by inappropriate usage/crash.
a pokračuješ Next step a pak
SKU: vybereš položku z té objednávky tj. příslušný régl,
Reason for Return: zvolíš ITEM DEFECTIVE,
Description: popíšeš závadu,
Action Requested: zvolíš Send a new replacement back
Action in case Invalid: zvolíš Abandon the item
Next step
dál zaškrtnout políčko pro potvrzení, že zadané údaje jsou správné a pak se to myslím v rámci Next step odešle.
Ve FAQ na Hobbykingu v sekci Returns & refunds píšou následující popis jímž z části vysvětlují proč požadují vrácení vadné položky zpět jelikož dle jejich popisu např. u elektroniky zkoumají zda nedošlo k přepólování napájení apod. což zřejmě může mít následně negativní vliv na uznání záruky.
BESC and electronic components are tested for correct polarity and voltage use prior to being replaced. We will repair or replace items based on our study of the product once it is returned to one of our warranty centers. hobbyking.com® accepts no responsibility for the improper installation and use of purchased products. Should your product be faulty, please click on the link below to have it sent back.
Warranty Support Page
Products MUST be returned to us for inspection.
Liability of the product is restricted to the sale price of the product.
janekx píše:Na baterky asi mesic jen ze?
Ano. Ve FAQ na Hobbykingu v sekci Returns & refunds k tomu píšou, že záruční doba pro lithium polymerové baterie je 30 dní, pokud není v eshopu u příslušné lipolky uvedeno jinak.
The warranty period for Lithium Based batteries is 30 days unless otherwise stated in the product listing.
Drondysův perfektní návod na reklamaci
Díky moc, já původně psal na support. Udělal jsem to dle tvého návodu, ale místo volby, aby mi poslali nový kus zboží jsem připsal, že chci zpátky peníze a koupím si osvědčený yep 60A. Přidal jsem foto konektorů k baterce, + na červeném - na černém a video, na které je odkaz výše. Jsem zvědav, na jejich spolupráci.
Jak rychle reaguje Support na HK?
Ma nekdo zkusenost jak rychle reaguje LiveSupport na Hobbykingu? Nemaji ted nejake dovolene nebo zimni spanek? Pred tydnem sem udelal objednavku, zaplatil a status svitil nezaplaceno. Nechal sem to do druheho dne a porad nezaplaceno. Napisu na support dotaz + poslu sken stranky z paypalu ze doslo k platbe a nic. Tyden uplynul, zbozi vyprodali a nic se nedeje. Je to nejaky politovani hodny omyl nebo se jim to stava casto? Nak
Re: Jak rychle reaguje Support na HK?
Mě odpovídali skoro instantně, během pár hodin, většinou do rána, když jsem psal pozdě večer. Psal jsem si s nimi tak 3 - 4 krát, většinou když jsem chtěl stornovat objednávku (třeba jsem si vzpomněl, po odkliknutí, že chci něco přidat nebo vyměnit za něco jiného), jednou nějaký technický dotaz. Vždy ochotně stornovali, komunikace výborná.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz